... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ViktorDDD napísal:Odteraz len zo stránok herstellera... Mal som ja dať na Pabla a hneď to stornovatNevadi, rypol som, som spoko![]()
Sak zachvilu bude vakcina dostupna vsade, objednas z notina a kurier ta pichne
pistacik11 napísal:Stale operujes s tym, co tu ako nedockava trinastka vytasil doktorko komplex. Beres to za fakt a uz si tu masirujes ego aky som kokot. Ale tak ako sa netrafil ani s jednym tvrdenim, ktore vyvodil z videa storocia, tak sa netrafil ani tu. Whatever floats your boat, ak si stastnejsi a citis sa sam so sebou spokojnejší v tej mizerii, dobre pre teba. Som rad, ze som posluzil. Aj nabudúce. Šťastní, vyrovnani ludia su zaklad zdravej spolocnosti.Jasne starý, naše domnienky sú tvoje videa a fotky na nete, ako sa sparas v motore, aj keď to už je mimo okruh tvojej živnosti / podnikania. Či chceš povedať, že to robíš z dlhej chvíle zadarmo po večeroch?
Abyssko napísal:Už jsem tady. Taky musím pracovat ne? A platit daně. :-)No čo to video
PKuncik napísal:Už jsem tady. Taky musím pracovat ne? A platit daně. :-)
A kde je problém. Hučí mi chlazení v kabině a je to velmi nepříjemné. Větší otáčky, větší hluk.
Co to určitě není - ventilátor s motorem. Je vyměněný za nový.
Nevíte, kde to hučí a proč a co s tím?
Není to závada, ale je to velmi otravné a dělat by to nemělo.
Také jsem doplnil klimu, 220g, ale není to tím, říkal jsem si nějaký ventil na výparníku či co. A ono ne. Pořád to hučí.