Streda, 16. Júna 2021, 15:03
este vcera rano som komusi hovoril, ze idem na dovolenku, tak tu tyzden bude klud, ked nebude mat kto podpalovat. ale tak opustim sa aj odtialto, ked sa stratim privelmi, snad ma gps domov dovedie.
kym nezacal doktor, ktory z emeriky priniesol aj nejake tie utajovane inovacie som nevedel, ze stary nejaky jutub ma, ani ako sa vola, a ked ho bobroval, tak mohol povedat, ze zivnost mal rovnaku aku ma aj teraz pod sro, to si v zivnostenskom registri urcite pozrel, ale dat narativ, ze doteraz podnikal nacierno, znie lepsie.
to uz ako legalne eviduje upravy aut, kde prebieha aj zasah do motorovej casti nech si vysvetli/obhaji/premlci sam.
Ak by nahodou doktor isiel cez svojho pravnika, najlepsieho na Slovensku, ktory dokaze odstupit od zmluvy medzi dvoma stranami, ktore zmluvu medzi sebou nespisali, upovedomit financnu spravu, dufam, ze ma pan doktor vsetky faktury k stavbam svojich velkopanstiev, k servisnym pracam, ktore vykonal u inych klubakov,
aj k tomu lepeniu auta do cinskej folie, za ktoru nejakym 2 neborakom zaplatil - kolko si to pan doktor spominakl ? 300 eur za nalepenie? cize dvaja to robili tyzden, a na fakturu, cize odviedli dane aj odvody, ostalo im 200, to si rozdelia medzi seba, tak 100ka za tyzden zarobena, menej ako minimalna mzda :).
Doktor ucite plati vsetko len s fakturou a cez pokladnu.
Ale inak gratulacie, dokazal si z toho vydojit vela doktor, z 30 minutoveho videa, ktora okrem teba do konca nedopozeral ani sam toxicky depehackar :).
no, tak dovidenia v pondelek