... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:K tomu číslu pán doktor ako ráčili prísť? Keď odrátam 8 hodín čo spíš, tak to vychádza 187x za hodinu, resp. 3,125 za minutu. To mi príde ako strášne veľa. Keby som aj neodrátal tých 8 hodín spánku, aj tak to vychádza na 2 razy za minutu, čo je podľa mňa blbosť.Priemerný človek sa dotkne tváre cca 3000x za 24 hodín...a nos, oči a ústa sú miestom vstupu nákazy.
mexican napísal:Nehovorila to náhodou kejt vinslet vo filme nákaza, ktorý je teraz tak trochu populárny ? Myslím tých 3000.K tomu číslu pán doktor ako ráčili prísť? Keď odrátam 8 hodín čo spíš, tak to vychádza 187x za hodinu, resp. 3,125 za minutu. To mi príde ako strášne veľa. Keby som aj neodrátal tých 8 hodín spánku, aj tak to vychádza na 2 razy za minutu, čo je podľa mňa blbosť.
Čo som sledoval za posledné tžýždne dianie okolo vírusu, tak takmer všetci tvrdili, že to je asi 25x za hodinu, čo mi teda príde ako oveľa reálnejšie číslo, aj keď si myslím že je to stále dosť veľa - ale to sa môže líšiť medzi jedincami.
starynovy napísal:je to dost steep veruLepsie 3 dni ako 850k po zadu.. celkom steep, ale to je emerika.