... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Nedeľa, 9. Júna 2019, 15:16

A neviem prečo ma celý západný svet tak "nasrate v gatiach" z Ruska. Čo by mali z toho, že nás napadnú? Veď držíme ich ekonomiku nad vodou, kupujeme od nich ropu, plyn. Nemci napriek sankciám stávajú Nord stream 2, Mercedes nový závod v Rusku, tak na čo by nás napádali?
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 9. Júna 2019, 15:19

a co sa im nepaci, ze dva dni po pade muru sa menili vychodne marky v kurze 1:1?
dederoni sa mali mnohokrat horsie ako cechoslovaci, ked sme prisli za rodinou v Imenau na Skodovke 105L tak sa nu divali ako na sedmickovy bavorak.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 9. Júna 2019, 15:23

no ja rozhodne nemam pocit, ze prezivam zo dna na den, co je to za bullshit? aha, viem, lenivym a neschopnym ludom je luto, ze nedostanu byt rovno do papule, ale musia ho kupovat a tak dalej. urcite to musel byt raj na zemi, za nazor prenasledovanie, stbakov plna rit, cenzura, utajovanie, na hraniciach ta bud zozrali psy, alebo si dostal gulku. Mna ide rozjebat ked clovek nevie docenit ako sa mame teraz a zufa za starym rezimom.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

pablohablo

Nedeľa, 9. Júna 2019, 15:25

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 10:26, upravené celkom 1 krát.

chup44
Auto: Nikdy v živote BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 9. Júna 2019, 18:17

ROKI49 napísal:
Mna ide rozjebat ked clovek nevie docenit ako sa mame teraz a zufa za starym rezimom.

Súhlas, ja v žiadnom prípade neobhajujem Rusov (aj keď to tak možno vyzeralo), komunizmus nikdy viac. Len nechápem ten bojkot proti Rusku, čo tu média stále zveličujú, ako keby bol rok 45, no to sa nedá vôbec porovnávať situácia vtedy a dnes. A keď už tú Ameriku niekto obhajuje, kde boli v 68? Keď sa ich Rusi spýtali, či sú proti obsadeniu, vraj povedali “your business”... Chcem tým len povedať, že dá mi nepáči štýl “všetko z Ruska je zlé a všetko zo západu (Ameriky) je úžasne a bezchybné”.

A opäť súhlas, tento národ sa nemal nikdy lepšie, všetko majú (ako sme tu spomínali už niekedy) a nevážia si to, len od rána do večera pičujú, ako je všetko zle, aký je štát nahovno, všetci sú zlí a podobne. Pritom majú všetko. Len to tie média pridávajú olej do ohňa, každý deň niečo napíšu, čo len ľudí naštve a potom je taká nálada. Keď si spomeniem, ako žili moji starí rodičia, čo prežili, je to neúcta k nim, ak sa niekto v dnešnej dobe sťažuje. Tvrdím a budem tvrdiť, že raz budú všetci tí, čo furt frflú na dnešný systém, spomínať ako na zlaté časy.

Zakončím to citátom Schmitzera z filmu Gympl: “neváži si slobody, nezajíma je historie, nezajíma je literatura, nezajíma je nic... Válku na ne! Nejdřív totalitu a pak válku!”

Amen

boborjelotor

Nedeľa, 9. Júna 2019, 18:57

to, ze nechapes bojkot proti Rusku je ale tiez trosku..nevesele. Krym nic? Donbas nic? pokus obsadit pol Ukrajiny nic?
O tom ako zatocili s ISIS v Syrii radsej nezacinajme, to je uz moc sirokorozchodna trat.
A kde boli v 68om americania? V Nemecku, grilovali klobasky na zakladniach. Ved sme im poslali pozyvaci list. a potom sme si komunistov volili, a volime az dodnes, nemam pocit, ze by sme nejak prosili americanov o pomoc aby nam cervene sukno stiahli z oci.
Henti su zli, tamti su zli, ale my si furt chodime honit choboty a bozkavat vence na pamatniky SNP.
Pritom sme sa doteraz nedokazali, tak nejak narodne, vysporidat s tym, ze prevratit kabat nestaci v poslednej tretine.

voMacK
Auto: G31 540i

Nedeľa, 9. Júna 2019, 19:22

chup44 napísal:
. Len nechápem ten bojkot proti Rusku, čo tu média stále zveličujú, ako keby bol rok 45, no to sa nedá vôbec porovnávať situácia vtedy a dnes.
Akoze nie dpc? Vsak to len slepy nemoze vidiet rozmahajuci sa vplyv ruskych kokotov. Tlacia nehorazne prachy do hybridnej vojny. Staci si pozriet kokocke dezinfoweby typu infovojna, Zjem aj Vlek, a pod. Nehovoriac o milione roznych fb stranok typu " milujeme rusko" , " putin nas prezident" a podone kokotiny, ktore nerobia nic ine, nez siria hoaxy 24/7 ...
Chapem, ked niekto picuje na noviny ypu DennikN a spol, ale aspon kurva nesiria hoaxy jak hintie hovna....
btw. ked uz nic ine totok si precitaj
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

chup44

Nedeľa, 9. Júna 2019, 19:25

Vietnam, Irak Irán, Juhoslavia nič ? Radšej sa tu o tom nebavme, lebo história je všelijaká a len to medzi nami spraví konflikty. A to že oslavujeme SNP. Takže všetci tí,ktorí padli a bojovali, majú byť zabudnutí ? A volenie komunistov... Treba sa vžiť do doby, bolo po najväčšom a najhoršom konflikte ľudstva, prečo ich volili ? Nikdo z nás si nedokáže predstaviť tú “atmosféru po “”tom””.

pistacik11

Nedeľa, 9. Júna 2019, 19:28

voMacK napísal:
Akoze nie dpc? Vsak to len slepy nemoze vidiet rozmahajuci sa vplyv ruskych kokotov. Tlacia nehorazne prachy do hybridnej vojny. Staci si pozriet kokocke dezinfoweby typu infovojna, Zjem aj Vlek, a pod. Nehovoriac o milione roznych fb stranok typu " milujeme rusko" , " putin nas prezident" a podone kokotiny, ktore nerobia nic ine, nez siria hoaxy 24/7 ...
Chapem, ked niekto picuje na noviny ypu DennikN a spol, ale aspon kurva nesiria hoaxy jak hintie hovna....
btw. ked uz nic ine totok si precitaj

Na ten článok, si si prečítal čo povedal Medveď Lavrov Lajčakovi či ? Ten zákon predložil poslanec tipu Mazurek, tak akú má šancu, že to prejde? Len tu denník N A podobné zvasty z toho robia drámu, aby mohli kydať na Rusko.
https://hnonline.sk/svet/1954477-rusko- ... aka-lavrov
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

chup44

Nedeľa, 9. Júna 2019, 19:35

voMacK:Akoze nie dpc? Vsak to len slepy nemoze vidiet rozmahajuci sa vplyv ruskych kokotov. Tlacia nehorazne prachy do hybridnej vojny. Staci si pozriet kokocke dezinfoweby typu infovojna, Zjem aj Vlek, a pod. Nehovoriac o milione roznych fb stranok typu " milujeme rusko" , " putin nas prezident" a podone kokotiny, ktore nerobia nic ine, nez siria hoaxy 24/7 ...
Chapem, ked niekto picuje na noviny ypu DennikN a spol, ale aspon kurva nesiria hoaxy jak hintie hovna.... btw. ked uz nic ine totok si precitaj

OK

A ja sa teraz pýtam... Kto kde kedy ako vymyslel, že všetko od “normálnych” médií je pravda a iné média sú konšpiračné, lebo majú iný názor. Akože len Rusko manipuluje a USA je sväté ? Šak už Hitler vedel, akú silu majú média. Goebbels: 100krat opakovaná lož je pravda...
Všetci manipulujú a bodka. A ako si napísal, denník N a podobné sú “objektívne”, ako rudé právo... A nie, nie som volič Kotlebu...

pistacik11

Nedeľa, 9. Júna 2019, 19:40

Ináč čo oslavovať, keď nie SNP? Vylodenie v Normandii, keď tade Američan ani nepachol, iba ak rozbombardovať rafinériu a prístav a tých pár stovák tisíc sovietov ignorovať?
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

voMacK
Auto: G31 540i

Nedeľa, 9. Júna 2019, 19:46

Cize Hlavnespravy, kt. chrlia 24/7 veci o tom, ako pada dolar, Rusko ma popici techniku, Rusi zijuci v zahranici sa chcu hufne vracat do rodnej zeme je to iste ako Nko, ktore je sice zamerane silno proti Kotlebovi a Smeru [opravnene], ale aspon cituje svoje zdroje a overitelnost ich clankov je na uplne inej urovni..
dobre som vas pochopil??
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

boborjelotor

Nedeľa, 9. Júna 2019, 19:49

nie je pre mna problem, ze oslavujeme SNP, pre mna je problem, ze sa tvarime, ze SNP zacalo v roku 1939
preco by sme si nedokazali predstavit tu atmosferu "po tom"? Vekovy diapazon je tu siroky, ale aj dnesni 20tnici este mali starych rodicov, ktori ak sa nenarodili pred vojnou, tak minimalne v povojnovych rokoch vyrastali. Nie sme Uhrikokoti, aby sme si k tomu nevedeli spravit nazor.
Ludi co to zazili je stale nazive, a pri zdravom rozume, vela.
ale k tomu, ako tu bolo po vojne ti mozem povedat tolko, ze moj dedo, sudetsky nemec, a moja babka, narodena v Burgenlande 2 roky predtym, ako ho po vojne (prvej) pridelili Rakusku, mali vo Viedni lekaren. Lekaren samozrejme lahla popolom, a vo Viedni bola aj v 50om este taka bieda, ze im prislo ako dobry napad odist na Slovensko, dedo tu mal kamaratov, dostal pracu. Po par rokoch, ked videli co sa zacina diat, chceli odist, ale povedali si, ze ludia nemozu byt taki kokoti... no, a oni mohli. A malo to pramalo spolocne s tym, ze 10 rokov predtym boli pusky v hrnci, granaty v kredenci.

chup44

Nedeľa, 9. Júna 2019, 19:53

Samozrejme. Je inak zaujímavé, že koncom jesene 1941 červená armáda začala ťlaciť Nemcov a bolo viac-menej jasné, že Rusi ich porazia a obsadia Európu. A zrazu sa Amerika zobudila, lebo sa bála obsadenia Francúzska a zvyšku Európy Rusmi. Dovtedy im nevadilo, že ich “spojenec” je obsadený Nemcami + bombardujú Britániu, to bolo v pohode, šak Nemci idú... Ale čoskoro bol “poplach”, lebo Rusi idú a môžu sa dostať až po Francúzsko, to by bol koniec pre nich. Nečakane sa objavil “Pearl Harbor” a zámienka bola jasná. Čo keby Rusi ovládli celú Európu ? Katastrofa pre nich... otázka je. Prečo dovtedy nepomohli Francúzom, Belgičanom, Holanďanom, Britom atd. ?

Dúfam, že ma tu niekto označí za admina hlavných správ...

pistacik11

Nedeľa, 9. Júna 2019, 19:54

Takže, keď vytiahnu ako Rusi idú prijať zákon o okupácii ČSR, pričom sám šéf ruskej diplomacie Lavrov povie, že je to somarina, že ten návrh nemá šancu prejsť, tak to už není hoax, a prifarbena realita?
Za mňa ja denikN rovnaká sračka ako hlavnéspravy. S tým rozdielom, že jedno je extrem na západ, druhé na východ.
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 252 neregistrovaných