... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Gorgi napísal:Pozna niekto stranku prebmw.sk ?
Nezda sa vam ze to troska prehanaju s tymi cenami ?
Len aby sa vedelo o com je rec, tak predavaju este drahsie ako v autorizaku![]()
priklad : http://prebmw.sk/bmw-cross-vystuz-e36-z ... 2654c40755
ich cena : 154,90€
cena v autorizaku : 142,85€
Viem nie je to velky rozdiel, ale aj tak WTF ?
SurrendeR napísal:verim tomu, ze Martin nema ten konkretny diel na stranke za tu cenu, aku ste sa dohodli vy .. predpokladam ze si u neho neobjednavas viac krat
ViktorDDD napísal:a ja nehovorim o 8%, ale o 20-30, v niektorych pripadoch aj 60% oproti beznej maloobchodnej cene v BMW
SurrendeR napísal:nejde o to ci kamarat nekamarat.. len sa mi zastavuje rozum, ze niekto chce aby predaval diely pod cenu.. pod cenu aku dava samotny dodavatel.
SurrendeR napísal:vomacik, v tomto mas pravdu.. ak chces predavat za rovnaku alebo nizsiu cenu ako samotny dodavatel, a este aj zarobit, tak treba asi zmenit dodavatela..
Milosss napísal:Z BMW ti pošlú vec normálne kuriérom za pár drobných, detoo asi jak z toho prebmw. Nechápem dôvod, prečo by hocikomu nemali niečo poslať, veď je to ich práca![]()
Objednal som si tak zvukovú izoláciu kapoty a poslali mi ju bezproblémov na adresu domov, tak vo co go?
A zľavy v BMW si bežný človek asi tak ľahko nevyhovorí, a tých 30% je už asi úplne mimo. Máte tu niekto nejakú faktúrku, kde dostal človek zľavu 30% na diel, pokiaľ si ho prišiel len kúpiť do predajne?