... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: Od zajtra zase buzerovanie,vysie pokuty a nove zakony

Utorok, 1. Novembra 2011, 11:40

tak pokuty za parkovanie by som daval aj ja...samozrejme len tym co nevedia parkovat a zaberaju na parkovisku dve parkovacie miesta...mna vie pekne nasrat ked je parkovisko plne a zopar debilkov co nevedia zaradit spiatocku a narovnat auto zaberaju dve parkovacie miesta :-({|=
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Utorok, 1. Novembra 2011, 11:41

johnyfly1 napísal:
tak pokuty za parkovanie by som daval aj ja...samozrejme len tym co nevedia parkovat a zaberaju na parkovisku dve parkovacie miesta...mna vie pekne nasrat ked je parkovisko plne a zopar debilkov co nevedia zaradit spiatocku a narovnat auto zaberaju dve parkovacie miesta :-({|=

vam v ziline neobuchavaju auta s dverami na parkovisku?

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Utorok, 1. Novembra 2011, 12:26

petag napísal:

Ano? No tak mi ukaz nejaku nehodu za ktoru mohol tvoj stary dedo. Ano su na cestach pomali a zavadzaju ale nehody velmi nesposobuju. A urcite podstatne menej ako ozraty borci.

par rockov dozadu dedo vosiel z autom do protismeru na dialnici, sak co ved tam auto prejde raz zacas
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Romeo
Auto: BYD
Kraj: Košický

Utorok, 1. Novembra 2011, 12:28

pistacik11 napísal:
par rockov dozadu dedo vosiel z autom do protismeru na dialnici, sak co ved tam auto prejde raz zacas

toto si nazivo pametam !!! tusim to bolo tico alebo matiz, not sure :)
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 1. Novembra 2011, 12:43

skor to bolo seicento (dedo v protismere - http://zivot.lesk.cas.sk/clanok/553/ded ... nanho.html)
btw takyto dedo - strelec ma skoro zlozil v piatok, nastastie si na tom useku chlapik urobil akoze parkovisko na svahu, takze som sa mu mal kam vyhnut, ale rit mi statne stislo, cca 2/3 jeho 120l boli na mojej ceste, mi povedz co by sa stalo kebyze som ho ja v 50, on pomalsie nesiel zobral - 120l vs 530d - to by ma zavreli za neumyselne zabitie dvoch ludi? a nieje to extrem, dalsi dedo beha pravidlene po dedine na fabii, ked ju vidim, radsej odstavim aj do sancu (priekopy), jemu je aj 2 prudovka malo a pritom vodicak este stale ma(aspon myslim). s tymto maju inac strasny problem v zapadnych krajinach, kde uz viac nehod sposobuju starci ako mlady neskuseny vodici. zober si to z druhej strany, dal si po obede male pivo, sadnes do auta - mas to domov z restiky 2-3 kilometre, cestou ta zlozi nejaky borec na firemnom nacipovanom TDIcku, ale v statistykach figurujes ty a tvoj alkohol za volantom.

tak ci onak, ci uz vodicak mas, alebo nie, na kokota to nema ziadnu palicu, moze stale sadnut za volant a ohrozit niekoho.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 1. Novembra 2011, 12:52

dedovia su kapitola sama o sebe...na tych by sa policajti mali zamerat rovnako ako na tych, co jazdia rychlo..ako na jednu stranu mi je starych ludi luto, ale ked je auto kurva zbran, nepatri do ruk niekomu, kto to s nim nevie...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

petag

Utorok, 1. Novembra 2011, 13:07

pistacik11 napísal:

Sorry ale to nie je nehoda, a este sa stalo dva roky dozadu(beriem, mohla sa skoncit velmi zle). A tu mas tvojich pivkarov z tohto vikendu http://krimi.noviny.sk/nehody/31-10-201 ... ehode.html

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Utorok, 1. Novembra 2011, 13:54

v arabskych krajinach nemaju ziadne predpisy kazdy si jazdi ako chce, kto viac trubi ten ide a nehod maju ozaj malo. kupuju si lacne auta a nikoho nejebe ked im niekto nabura naraznik. kto bol v egypte turecku tunise vie o com rozpravam :wink: cize navrhujem zrusit tych birokratov prijebanych a radsej dat peniaze na skvalitnenie ciest a nie davat pokuty ked niekomu nameraju 56 km-h v dedine kde situacia dovoluje ist aj 80-90 hm-h a vybrane peniaze si daju na nove auticka alebo zbrane alebo odmeny pre policajtov. milujem tento policajny stat.
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 1. Novembra 2011, 15:04

petag - je rozdiel si dat pivo a byt najebany ako hovado, lenze prave to je to, ze obe sa klasifikuju rovnako - pozitie navikovej latky
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

hessy

Utorok, 1. Novembra 2011, 15:21

petag napísal:

Ano? No tak mi ukaz nejaku nehodu za ktoru mohol tvoj stary dedo. Ano su na cestach pomali a zavadzaju ale nehody velmi nesposobuju. A urcite podstatne menej ako ozraty borci.

ja ti kludne mozem dat priklad idem na ceste Sladikovicovo - SC obieham zo Sprinterom Punto ked uz som bol na jeho urovni normalne ma zostrelil..... proste stary kokoti nech racej sedia doma

petag

Utorok, 1. Novembra 2011, 20:10

hessy napísal:

ja ti kludne mozem dat priklad idem na ceste Sladikovicovo - SC obieham zo Sprinterom Punto ked uz som bol na jeho urovni normalne ma zostrelil..... proste stary kokoti nech racej sedia doma

A ja som sedel v tom a videl som teba ako si si to jebal 200kmh a skoro sundal ten sprinter.
Vymyslat si viem aj ja, hod mi link na nejaky clanok. A to ze su nie prave najlepsi vodici nepopieram, ale zeby boli nejaka velka hrozba a rozbijaci aut, to mi tu nikto nevie dokazat.

kamil9
Auto: BMW i3
Kraj: Prešovský

Utorok, 1. Novembra 2011, 20:16

keby radsej policajti stali pred "osadami" a kontrolovali ci uz STK, poistky zaplatene, sposobilost aut,.... a nie kontrolovali a vyberali pokuty od ludi, ktori idu cez dedinu 55km/h a merali hlavne tam kde je to potrebne...

hessy

Utorok, 1. Novembra 2011, 21:29

petag napísal:

A ja som sedel v tom a videl som teba ako si si to jebal 200kmh a skoro sundal ten sprinter.
Vymyslat si viem aj ja, hod mi link na nejaky clanok. A to ze su nie prave najlepsi vodici nepopieram, ale zeby boli nejaka velka hrozba a rozbijaci aut, to mi tu nikto nevie dokazat.

ty si proste kokot neviem co viac k tomu dodat ](*,) urcite si zakomplexovany stary kokot inak si to neviem vysvetlit.. =;

auto111

Utorok, 1. Novembra 2011, 21:49

kamil9 napísal:
keby radsej policajti stali pred "osadami" a kontrolovali ci uz STK, poistky zaplatene, sposobilost aut,.... a nie kontrolovali a vyberali pokuty od ludi, ktori idu cez dedinu 55km/h a merali hlavne tam kde je to potrebne...

Suhlas, napr. tie anglicke auta co doviezli nasi velice oblubeni osadnici (s pravostrannym riadenim) nemaju na 98% poistenie. Zato aj ruku do ohna dam.

Jannci
Auto: MB

Utorok, 1. Novembra 2011, 23:42

petag napísal:

ty veris v objektivitu nasich medii? tych medii co lovia senzaciu? myslis ze je pre nich nejaky dedo na filcke zaujimavy? mlady vodic a silne auto, to je to, co moze byt v spravach. HA HA HA veeeeelmi si ma rozosmial...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných