... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:tak pokuty za parkovanie by som daval aj ja...samozrejme len tym co nevedia parkovat a zaberaju na parkovisku dve parkovacie miesta...mna vie pekne nasrat ked je parkovisko plne a zopar debilkov co nevedia zaradit spiatocku a narovnat auto zaberaju dve parkovacie miesta
petag napísal:
Ano? No tak mi ukaz nejaku nehodu za ktoru mohol tvoj stary dedo. Ano su na cestach pomali a zavadzaju ale nehody velmi nesposobuju. A urcite podstatne menej ako ozraty borci.
pistacik11 napísal:par rockov dozadu dedo vosiel z autom do protismeru na dialnici, sak co ved tam auto prejde raz zacas
pistacik11 napísal:par rockov dozadu dedo vosiel z autom do protismeru na dialnici, sak co ved tam auto prejde raz zacas
petag napísal:
Ano? No tak mi ukaz nejaku nehodu za ktoru mohol tvoj stary dedo. Ano su na cestach pomali a zavadzaju ale nehody velmi nesposobuju. A urcite podstatne menej ako ozraty borci.
hessy napísal:
ja ti kludne mozem dat priklad idem na ceste Sladikovicovo - SC obieham zo Sprinterom Punto ked uz som bol na jeho urovni normalne ma zostrelil..... proste stary kokoti nech racej sedia doma
petag napísal:
A ja som sedel v tom a videl som teba ako si si to jebal 200kmh a skoro sundal ten sprinter.
Vymyslat si viem aj ja, hod mi link na nejaky clanok. A to ze su nie prave najlepsi vodici nepopieram, ale zeby boli nejaka velka hrozba a rozbijaci aut, to mi tu nikto nevie dokazat.
kamil9 napísal:keby radsej policajti stali pred "osadami" a kontrolovali ci uz STK, poistky zaplatene, sposobilost aut,.... a nie kontrolovali a vyberali pokuty od ludi, ktori idu cez dedinu 55km/h a merali hlavne tam kde je to potrebne...
petag napísal:
A ja som sedel v tom a videl som teba ako si si to jebal 200kmh a skoro sundal ten sprinter.
Vymyslat si viem aj ja, hod mi link na nejaky clanok. A to ze su nie prave najlepsi vodici nepopieram, ale zeby boli nejaka velka hrozba a rozbijaci aut, to mi tu nikto nevie dokazat.