... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
petag napísal:
A ja som sedel v tom a videl som teba ako si si to jebal 200kmh a skoro sundal ten sprinter.
Vymyslat si viem aj ja, hod mi link na nejaky clanok. A to ze su nie prave najlepsi vodici nepopieram, ale zeby boli nejaka velka hrozba a rozbijaci aut, to mi tu nikto nevie dokazat.
jararak napísal:///mpover, zas raz miesas hrusky a jablka. na preskusanie ta poslu pri 3 zavaznych dopravnych priestupkoch, parkovania nebude spadat do tej kategorie. co je horsie je cervena, to mas bez vodicaku hned. btw. treba sa naucit parkovat, alebo si zacalovat to euro ci kolko je u vas parkovne, viem ze je to zdieranie, ale radsej nez sa nadrapovat s ropuchami potom.
hessy napísal:
ty si proste kokot neviem co viac k tomu dodaturcite si zakomplexovany stary kokot inak si to neviem vysvetlit..
petag napísal:
Mas taky problem najst clanok o dedkovi co sposobil nehodu? Asi ano. Inak by si sa neznizoval k nadavkam. O com svedci to, ze sa uchilujes k nadavkam ti hadam vysvetlovat nemusim.
A k tym vasim prikladom, este raz ano nie su to extra dobri soferi, ale radsej budem jazdit na ceste kde je xy takych dedkov ako xy borcov(babik) s cerstvymi vodicakmi.
Kraken napísal:
Nemam nic proti dedom, ale je pravda ze aj to by mohli trocha sprisnit lebo na cestach sa objavuju obcas starsi vodici ktory to uz trocha nezvladaju. Napriklad moj nebohy dedo na svojej skode 130 par krat vybehol na ostrovcek lebo si nevsimol ze tam je, raz som nanho musel zakricat ze pozor cervena inak by sme vbehli do krizovatky, len tak tak ze sme dobrzdili. Uz proste nevidel az tak dobre. Preto by som uz pre starsich vodicov nariadil castejsie lekarske prehliadky a vysetrenia zraku. Takisto poznam 94 rocneho pana, ktory soferuje, minule som ho stretol na dialnici, isiel 70, no najcudnejsie je ze on nevie vobec otocit hlavu, ani do strany ani niako, musi vytocit cele telo, tak nechapem ako prechadza niektore krizovatky. Proste mam skusenosti aj s nebespecnymi starsimi vodicmi ale iba kôli ich zdravotnemu stavu. Inak sa mame od niektorych old school vodicov hodne co ucit.
jararak napísal:alkohol je diskutabilny, v nemecku mozes mat 0,5+ promile co su aj dve piva a nikto tam nerobi nehody, vsetko je o ludoch. viac ako cloveka s pivom v dychu sa bojim stareho deda ktory nedovidi na deliace ciary a cestou si este zdriemne lebo sa spolieha, ze ho zobudi truba oprotiiduceho auta.
johnyfly1 napísal:nieje to s tym snehom myslene ze nemozes mat na aute kusy ladu? vrstva snehu moze byt nie?