... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:Nahodou v tom bazare rozprava k veci a vacsinou ma pravdu.......
//MPower napísal:Benzin budem mat urcite a nazor nezmenim, mozes sa ma potom opytat. A ja netvrdim ze je najlepsi diesel , neviem skade to vsetci mate , ja som len posunul informaciu ze vtej a vtej disciplnie je diesel lepsi (lepsie slovo by bolo seberovny) ako M3.
A musite uznat ze vzhladom ktym parametrom ze D3 ma teda o riadnu porciu koni menej ako M3 je to pre diesel uspech. Nechcem si predstavit keby BMW spravilo nejaky V8 diesel s 560k a dali by ho do 3er ako by to chodilo.. Asi by aj supersporty mali co robit.
PS : Teraz nedavno som bol jazdit na E92 M3 a napriek tomu ze je len malicko rychlejsia od mojho diesla tak neskryvam radost a ten zvuk a vykon podava uplne inak, a proste vycaruje usmev a neni pritom extremne rychla. Ja nie som zaujaty ani voci benzinu ani dieselu.
A aby rec nestala, v aute mojich snov z cias FF ktore ukryva pod kapotou len malicky 2.0l 4 valcek, tak v zrychleni rozjebe pagani, koenigsegg, bugatti proste vsetko... On ma totis ten 2.0l pekelnych 1890koni a toci 12 000ot!!! pre informaciu 100 na 200 je otazka 2.93s
voMacK napísal:to je akoze real??![]()
![]()
![]()
1890 koni v 4hrnci? Vsak to musi dva krat dat podlahu a motor mu vyjebe spod kapoty ne?
Inak sprinty by som za nejaky relevantny uakzovatel az tak nebral. Rovno vie ist kazda pitchovina..aj Ochcavka.