aj stara skodula 105 bola vlastne s tempomatom a automatom, stacilo nechat sytic a zaradit 4ku, od 30kmh to islo az po maximalku, kym to pri 110kmh nevypol obmedzovac (vyvrela voda0
Neviem preco sa tolko zavzdusnujete nad tymi elektromobilmi, ved ako sa vravi, kúp to alebo sa pojeb. Hybridy su fajn len kombo elektro aj spalovacieho pohonu znamena ze servisujes 2 auta v jednom a stary ta aj tak otoci a preklaje pri branicke jak ked tam dojdes s LPG. Navyse je jedno na ktory pohon ides, tahas so sebou dobrych 300 killo mrtvej vahy. Inak skodovka robila aj plne elektricke favority, jeden (okrem inych takychto elektro-exotik) ma kamos v garazi.
Ehm, 10 rocny leaf za 5500 eur s najazdom 115000km, ziadna katastrofa. Na tieto leafy je celkom dobry trh extenderov a upgrejdov baterky. https://youtu.be/NwTuk1kxc20
Náhodou, vyhrievanie elektroauta webastom by možno aj bolo efektívnejšie než ohrev baterky a interiéru len elektrickou, začni robiť diy ohrevne kity pre Teslu stary
V nejakom teste plugin hybridnej Oktavie bolo že k autu Škodovka pribalí deku, aby si mal v zime dlhší elektrický dojazd neviem či to bol trolling alebo real
Keby boli open minded ako tu bolo spomenute, dava to zmysel. Ze tam spalis za mesiac v zime 25L nafty, co to su za emisie.. Chuja. A hlavne bez castic.
pozrel som tie synteticke paliva a poriadna kokotina, takze elektrikou vyrobia vodik(dpc!) aby ho potom elektrikou kombinovali s elektrikou ziskanym CO2. A potom kdesi z Chile (lebo jedine tam sa da vyrobit lacny solar) ho chcu jebat tankermi do Europy. Kamosko toto nikdy nebude palivo do Oravskych E90, ani nie pre horne 1%, ale pre horne 0,1% aby mali co natankovat do svojich 911, ferrari atd. a tvarit sa ze je secko v eko-cajku. Ucinnost takehoto procesu v kWh & Eur na km bude uuuplne v kokote v porovnani s EV.
Rozdiel je ze elektriku vyrabas v kuse, ked svieti a fuka tak fajn, ked nie startujes elektraren na uhlie Vodik mozes vyrabat ked svieti, a vytvarat zasoby No uvidime kam sa to za par rokov posunie, dpb uz objednava 40 vodikobusov
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Uz mi to doplo, to nie ja som vyzyjonar ale stary, lebo on jebe solar, on uz zije v roku 3000 kedy fuzia za studena stlacila cenu za kWh tak dole ze jej mozes 90% pri vyrobe odjebat a stale natankuje chlapec na Orave plnu synteticku s DPF aditivom do E90 za 10 Eurobitcoinov osetrenych o inflaciu