... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:Zarrick, ak je toto pre teba mensi facelift, zajdi k ocnemu :)
Zarrick napísal:JeA u očného som už bol, ale na okuláre som sa vyjebal. Ale fest mi to prijde až veľmo podobné predchádzajúcej gen resp. ostatným modelom. Od F10 mi to všetko prijde rovnaké
Zmeny tam samozrejme sú, ale v "globálním měřítku je to všechno téměř stejný".
mexican napísal:ale chojdopice uzOkrem spomenutých nedostatkov musel byť ten, čo tú titulku časopisu zalamoval úplný keket, Našiel som totiž na internetoch rovnakú fotku toho auta a keď som ich porovnal, tak ten fuxov render má zmenené proporcie (výška zmenená na cca. 90 percet originálu). Ale vôbec by som sa nečudoval keby v tom mal prsty fuxo, že ten render trochu znížil.
Fuxxo napísal:Nepopieram ich krásu, starých ani nových, len že to vyzerá veľmo podobnea naco by robili nejake giganticke zmeny? pri G30 to fungovalo krasne, a F10 bola tak popici auto, ze to fakt nepotrebuje nejake extra vylepsovanie.. ale pod karoseriou tam bude rozdielov viac.. hlavne nova platformaa G20 bude nizsia a sirsia a dlhsia jak F30, takze mozno na fotke to nebude take, ale ked zaparkujes vedla F30 tak tam budu dost velke zmeny si myslim