... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Maco napísal:Ale bruchem na zem a klapky na výfuke.SUV brat!!
blesk napísal:opat raz: tesat do kamena!Inak stale nechapem, cudejm sa a opakujem dokola uz par rokov-na jednej strane sa bojuje na vsetkych frontoch o znizovanie emisii o kazdy gram a pritom raketovo rastu predaje SUV a crossoverov, ktore su vzdy tazssie a maju vyssi aerodynamicky odpor ako priestorovo zrovnatelny kombik a tym aj zravejsie a produkujuce viac emisii. Tieto dve veci idu proste proti sebe. To uz ani neriesim to, ze sa uzivatelia a novinari rozplyvaju nad tym, aky zazrak je ze tie dvoj tonove obyvacky s vela konmi su rychle a niektore dokonca zabavne - ale opat je to horsie ako by to bolo v ekvivalente ktory by bol naskladany v karoserii kombiku alebo inej forme nizssieho auta.
blesk napísal:Ako majitel kombika, ktory viem porovnat s kamaratovym SUV: nie je pravda, ze SUV musi byt vzdy tazsie. Nie je pravda, ze je v nom menej miesta ako v porovnatelnom kombiku. Ako hej kufor mam dlhsi aj sirsi, ale keby som nepotreboval prevazat kocik, stacil by mi aj ten jeho. Ale vzadu ma viac miesta ako ja. A kedze cakam treti prirastok, kombik pojde tata a pojdem do P5008, lebo tretia autosedacka.Inak stale nechapem, cudejm sa a opakujem dokola uz par rokov-na jednej strane sa bojuje na vsetkych frontoch o znizovanie emisii o kazdy gram a pritom raketovo rastu predaje SUV a crossoverov, ktore su vzdy tazssie a maju vyssi aerodynamicky odpor ako priestorovo zrovnatelny kombik a tym aj zravejsie a produkujuce viac emisii. Tieto dve veci idu proste proti sebe. To uz ani neriesim to, ze sa uzivatelia a novinari rozplyvaju nad tym, aky zazrak je ze tie dvoj tonove obyvacky s vela konmi su rychle a niektore dokonca zabavne - ale opat je to horsie ako by to bolo v ekvivalente ktory by bol naskladany v karoserii kombiku alebo inej forme nizssieho auta.