... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
fioro napísal:maiki: na take veci je PZP....
patres: na osobne invektivy nereagujem...
johnyfly1 napísal:idem do prace a zasa opacna vec..mladik na skodovke odstaveny v strede cesty a keca s dakym spoluziakomnepoviem zeby bol na kraji a dokonca tam chodnik nema ani vysoky obrubnik. ako fakt to je uroven cestnej premavky
fioro napísal:ak ma nikto dobehne tak si nemasirujem ego a pustim ho dopredu.....toto by si mal kazdy vzit a jazdilo by sa kazdemu lepsie....
fioro napísal:bodaj by takych bolo viac
fioro napísal:nikde som nepisal ze sa lepim vkuse, je plno obiehani z jazdy, ze clovek brzdit nemusi, nie vsetko sa odohrava na rovine s vyhladom na kilometre, su aj zatacky stromy atd...nastane situacia ze musim zabrzdit za dotycnym lebo sa zjavi auto v protismere...a pod...
BlackMW napísal:chcel som povedat ze idem 10-20 metrov za autom ktore kcem predbehnut
a ked vidim protiiduce za ktorym je volno (vidim tak isto ako ked som nalepeny),
tak uberiem, potom na to slapnem a v momente ked protiiduce prechadza okolo toho predomnou
tak ja ho uz dobieham 20-30 km vyssou rychlostou a o to rychlejsie predbehnem..
PS: nje, neskusam to pokus omyl a nelietam tam za nim hore dole jak jojo..
airbone napísal:ja jazdím aj na Octavia Combi TDI. ja to vidím tak, že Octavia je široko akceptovaná ako podnikateľské auto, ale stojí omnoho menej ako iné porovnateľné autá. na Octavii jazdí veľa mladých podnikateľov, ktorí sa ponáhľajú a sú ešte vo veku, keď sú výbušní.Stare zname pravidlo:
vodici na cestach sa delia na dva typy ludi:
a) na kokotov
b) na nekokotov
neviem cim to je, nikdy som si to nezapisoval, ale len tak z pamati pocas jazdenia usudzujem, ze najvacsia skupina patriaca pod a) jazdi na "vozidlach" SKODA OCTAVIA. Asi nejaka narodna choroba. Opravte ma ked sa mylim (alebo doplnte).
S pozdravom
Der Airbone-x
E46.KE napísal:ROFL, 12 rocne vlakno.ja jazdím aj na Octavia Combi TDI. ja to vidím tak, že Octavia je široko akceptovaná ako podnikateľské auto, ale stojí omnoho menej ako iné porovnateľné autá. na Octavii jazdí veľa mladých podnikateľov, ktorí sa ponáhľajú a sú ešte vo veku, keď sú výbušní.
ak má niekto veľmi drahé auto, dáva na neho pozor a nebude robiť na ceste psie kusy, stačí mu, že keď na to šliapne, tak ide ako raketa a budíky na paneli má tiež ako v rakete.
ak má niekto lacné auto, automaticky je vylúčený z hlúpostí na ceste, lebo to auto je výkonovo slabé.
môj dvojliter 103kW vie aj celkom dobre potiahnuť a cenovo je to neporovnateľne lacnejšie auto ako iné, aj poistka je lacnejšia aj poplatky na úrade. celkovo je to výborné auto za super cenu.
starynovy napísal:9 ročné vlákno. a čo? jednoducho som mal pocit že chcem k tomu niečo povedať.ROFL, 12 rocne vlakno.A este uplne odveci, srotari na 70kW golfoch za 400e su gro hluposti na ceste, odkial si vypadol, pouzivas Internet Explorer?