... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
airbone napísal:Stare zname pravidlo:
vodici na cestach sa delia na dva typy ludi:
a) na kokotov
b) na nekokotov
neviem cim to je, nikdy som si to nezapisoval, ale len tak z pamati pocas jazdenia usudzujem, ze najvacsia skupina patriaca pod a) jazdi na "vozidlach" SKODA OCTAVIA. Asi nejaka narodna choroba. Opravte ma ked sa mylim (alebo doplnte).
S pozdravom
Der Airbone-x
Pežot napísal:
Opravím, TDi od VW
jararak napísal:pezot to upravil na spravnu mieru
btw pepo286 ze sa tomu v ke este cudujes, minule mi tak vbehlo nieco co som ani nevedel ze je auto, vyzeralo to ako skatula od chladniciek s kolesami od furika, mimochdom ze suzuki wagon a jebalo sa to predomnou az na parkovisko pred robotu.
M3 lover napísal:
ano a ty vo "velkom" rychlom BMW e36 si to nemohol zniest, vsaknechcem do toho srat, ale podaktory ste nejaky hrdy moc na tie svoje autá....... tym si nechcem zastavat toho cloveka na suzuki, ale myslim, ze keby ho chces predbehnut tak ho predbehnes a nebudes tu o tom pisat jak sa "to" jebalo pred tebou az do roboty..........nic v zlom, sorry za OT......
fuserpietro napísal:Týmto chcem srdečne pozdraviť a poďakovať vodičovi striebornej E46 sedan s ŠPZ CA-212AN (nie som si presne istý), ktorý sa mi dnes o 21.15 večer na ceste z CA na Rakovej, kilometer lepil zozadu pol metra na kufor. Nie, skutočne som sa nechcel s tebou nahánať a už vôbec nie po ceste kde kopú kanalizáciu a piatok večer sa tam potuluje nespočet opitých chodcov. Ak sa nevieš zmestiť do kože, zaplať si hodinu na okruhu a ukáž všetkým aký si výborný jazdec, možno si ťa tam niekto všimne..a urobíš nám všetkým radosť namiesto reklamy ktorú robíš BMW na cestách.
Ak to sem nepatrí, prosím Admina o presunutie/zmazanie
fioro napísal:robite z toho vedu, ked niekoho dobehnem tak som rychlejsi a cakam ze sa aspon obehnut da, ak uz neuhne niekam do pice, ak neuhne tak cakam nalepeny za nim kym ho obehnem, nedam mu predsa fora 30 metrov, to by som ho pri hustote premavky neobehol mozno nikdy...
....na druhej strane ak niekto dobehne mna, tak ho pustim nech si ide.....
M3 lover napísal:ano a ty vo "velkom" rychlom BMW e36 si to nemohol zniest, vsaknechcem do toho srat, ale podaktory ste nejaky hrdy moc na tie svoje autá....... tym si nechcem zastavat toho cloveka na suzuki, ale myslim, ze keby ho chces predbehnut tak ho predbehnes a nebudes tu o tom pisat jak sa "to" jebalo pred tebou az do roboty..........nic v zlom, sorry za OT......
bmino napísal:monzo na tu japonsku skatulu 323 nestacila
okman napísal:do mna raz jeden jebol jak sa tlačil asi to neodhadol a tukol ma vytočil vedla a snažil sa zmiznut ale ja sa nedam som išiel za nim odstavyl som ho a zistim kokot že to moj byvali spolužiak tak sme si pokecali dal neake love a bolo