... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Shinobi_san napísal:bnykolass (člen "oldschoolcrew")
Dňa 16.3 (to jest presne pred mesiacom) mi ukradol vozidlo zn. BMW E34 525i (toho času EČV BL274JE) - modrozelená metalíza, bordová kapota, optický stav dezolátny, auto bolo vybavené novými súčiastkami,
motor M50B25 vanos, nové sviečky, nové cievky, 4,9kg EPYTEC jednohmotný CrMo zotrvák, keramická lamela, nový prítlačák, duralová hardyspojka od R.Kucharika, motor + prevodovka je na silonoch, nové šróby - prevodovka motor, nová predná náprava so silonmi. Je tam nový 60/40 TA technix, nové uloženia sachs, zrepasované dorazy, prachovky nové, brzdy komplet zrepasované, nové tesnenia, vodítka, pružinky, platničky, kotúče ATE - z 540i predok, zo 750i zadok. Auto má novú zrepasovanú zadnú nápravu z 730i, nové tyčky stabíkov, nové kostice, nové šróby do poloosí 12.9, 4.10 diff zvarený, hlavné silentbloky zo silonu, uloženie diferáku silon. Auto je "vyvarené" tak aby sa dalo bez problému zdvíhať, esteticky je to slabšie. 95Ah baterka, vzadu lipko, hella plast medzi svetlami, je tam komplet zrepasované radenie + z3m shifter, hydroručka speedpro evo a z Wilwood 0.625 valček, obmedzovač brzdneho vykonu, látkové vyhrievané recaro sedačky.
Auto mi po vydieraní (ukradol mi náhradné diely/kolesá+pneu/náradie atď, ktoré bolo v spoločných "dielňach"), kde ma prinútil podpísať papier o "majetkovom vysporiadaní" - štýl "ak mi podpíšeš, že všetko bude moje a nemáš na to nárok, auto ti vrátim". Papier som na svoju škodu podpísal, auto som dostal naspäť s vylámanými zámkami.
Dnes 16.4.2015, v hodinách od 9:00-10:30 mi bolo odcudzené znova toto konkrétne vozidlo. Preto vás žiadam o pomoc, a opatrnosť pri kontaktovaní a akýmkoľvek "biznisom" s týmto človekom.
Ak by Vám niekde boli ponúknuté vyššie napísané veci, poprípade by ste zazreli auto, kontaktujte ma prosím, či už formou PM alebo na tel. čísle +421948161595.
Ďakujem
banned napísal:A co ma plnu moc na prepis auta?
ROKI49 napísal:Zeby sa historia zase opakovala a z dlhodobeho clena, za ktoreho sa tu vsetci zarucia a ktory by nikoho neojebal vyklula dalsia ojebavacska nula? Uvidime, cele je to divne
germancars napísal:
to nie je ziadna historia alebo prekvapenie. bmwkub tvoria z vacsej casti 500 euro zarabajuci zebraci (to je ten lepsi pripad, niektori su aj nezamestnani) z bratisky co maju vek tak okolo 20 rokov a leda dokoncenu ucnovku. vsetci normalni odisli inde.
Shinobi_san napísal:Ja to beriem športovo