... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

cptObvious

Re: Neseriozni predajcovia

Piatok, 17. Apríla 2015, 09:18

Easa napísal:
Absolutne ma nezaujima ta afera co sa tu teraz prebera, ale bannedov komentar ma rozsekal :D

ako vzdy...to vies , tie lepidla maju psychotropne ucinky :mrgreen:

S!mek
Kraj: Bratislavský

Piatok, 17. Apríla 2015, 10:07

Takze aby sme si to ujasnili. Preco ti zobral auto ked bolo pisane na neho?...jaj ano pamatam si ked sa chcel s tebou vysporiadat tak nielen ze si si spomenul, ze pred tym ako sa toto cele zacalo tak si mu zobral zopar veci z garaze co si zabudol spomenut na fore a si mu to pripomenul neskor ked si mu vratil papiere od 7er ale ked uz vas vytiahol von(nebolo to kosher) ale nejak musel sa k tomu dostat tak si s nim spisoval zoznam aby ti vratil veci a zrazu sa objavilo auto a ty si si nastupil a odisiel(neseriozne)akokeby sa nechumelilo a teraz, ze on je neseriozny. Tak potom chcel mat na teba paku aby si mu vratil jeho veci a preto zobral auto ale ideme sa teraz hrat ze ja som ten poskodeny a on je curak. A teraz ked ti zmizlo auto tak hladas silou mocou vinnika, tak teraz zacnem pisat kokotiny vsade co nemaju s nim nic spolocne ze by mohol ukradnut auto. Dal by som si bacha co pisem vsade po nete lebo toto je pravne napadnutelne a dokazy su o tom(sirenie zleho mena) a este viac. To, ze si odstavil jeho mamu na krizovatke a jej este povedal ak to bol on tak ho zabijes to tiez nespomenies ze?

O akom vydierani tu hovoris? chcel mat papier aby sa to cele ukoncilo lebo uz nikto nemal sil aby sa to dalej natahovalo. nehovorim ze on je ten dobry a ty zly ale ked uz pisat cistu pravdu tak spomen aj fakty z tvojej strany lebo toto co si tu napisal je tak z polovice pravda a teraz to vyzera, ze ty si ten silno poskodeny. Teba nastartovalo to, ze vymenil zamky na garazi a bolo to preto aby jedna osoba tam nechodila ale proti tebe nic NEMAL!!! Preco sa s tebou pomenej stretaval skor nestretaval po vasom konflikte(chapal to a respaktoval ta)? je to preto ,ze zrazu si velky kamko s jednou osobou ktoru vacsina ludi nemusi(pan aka dostanem auto za par supov a budem predavat diely "kamaratom" pomaly drahsie ako na bazari...ano treba z niecoho zit tak si najdem robotu but that's not my business)smrdia mi tu take zidovske maniere.

Pises, ze ta pripravil o peniaze...veci ste si aj darovali(zvacsa si ty mu pomahal) bez teba by sa mu to nepodarilo a to ti aj povedal !!!! Sam to dobre vies a je ti za to vdacny a teraz uz ta pripravil o peniaze hlava derava ako emental a nepamatam nic sa nestalo. Niektore veci vieme viaceri ze si mu ich aj dal a co sme boli pri tom ale z tvojej strany nic sa take nestalo.

Cistou nahodou z garaze kde ste mali vsetci traja pristup tak sublimovali nerezove zvody na e36 a hladali chalani aj po vreckach ale nikde ich nenasli. Z neoverenych zdrojov sme zstili, ze su cistou nahodou uz predane ale nebudem tu nikoho obvynovat.

Toto by som z tvojej strany nikdy necakal a preto aj reagujem lebo toto uz je trochu moc a vedz ze uz je to na smiech viacerym ludom co sa tu deje.

Kebyze to beries sportovo tak napises len ,ze ti bolo auto odcudzene a jeho by si tam ani nespomenul ale skutocnost je ina. Takze sportovo to len preslo okolo toho slova.

Obaja ste jebnuti takze neobhajujem ani jedneho a on tiez nieje neviniatko a spravil aj one zle veci ale vela si si toho podomyslal.

Kludne mi naloz ja to znesiem ale uz mi to nedalo sa neozvat. Doteraz som bol ticho nech si to vybavite medzi sebou ale ked uz je to vsade po forach tak sa zapojim.

Este je toho viac ale zatial stacilo tohto slohu.

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Piatok, 17. Apríla 2015, 10:14

:roll:
Prílohy
822874_jednoducho-maria-serial-telenovela-crop.jpg
822874_jednoducho-maria-serial-telenovela-crop.jpg (38.06 KiB) 1883 zobrazení
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 17. Apríla 2015, 10:30

RIP kobrakai
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

banned

Piatok, 17. Apríla 2015, 10:58

Chalani, viem, ze tato afera je mimo mna, no stale mi jedna vec nejde do hlavy: ktory je vomack prosim vas???
banned... ...connecting people :)

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 17. Apríla 2015, 12:11

banned napísal:
Chalani, viem, ze tato afera je mimo mna, no stale mi jedna vec nejde do hlavy: ktory je vomack prosim vas???

Však si to nedávno s kokotmi riešil. Ten čo má 9 nôh predsa.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

miso_525d
Auto: SOBI 20

Piatok, 17. Apríla 2015, 12:53

Ja som Vomak. Kedy ti to uz dôjde. Mimochodom mal by som si upgradenut nick, lebo uz mám lepšie auto ako 525d.

banned

Piatok, 17. Apríla 2015, 12:54

Ja sa stale cudujem, ze mas nick pichal_525d a v avstari mas stale e90..

ROKI49

Piatok, 17. Apríla 2015, 12:58

Ktory z vas je ten pakistanec Malik?
G20 330i, 2022 Obrázok

banned

Piatok, 17. Apríla 2015, 13:02

To je moj biznis partner... Ale vratme sa k teme, stale nechapem ako sa ten dodo dostal do garaze a ujebal tu vyrovnavacku na kolesa...

ROKI49

Piatok, 17. Apríla 2015, 13:14

Co ti na tom vadi? vsak z minulej afery sa poucil a uz nechce predavat krive kolesa
G20 330i, 2022 Obrázok

bajer88
Auto: vaše mamky

Piatok, 17. Apríla 2015, 14:24

S!mek napísal:
Teba nastartovalo to, ze vymenil zamky na garazi a bolo to preto aby jedna osoba tam nechodila ale proti tebe nic NEMAL!!! je to preto ,ze zrazu si velky kamko s jednou osobou ktoru vacsina ludi nemusi(pan aka dostanem auto za par supov a budem predavat diely "kamaratom" pomaly drahsie ako na bazari...ano treba z niecoho zit tak si najdem robotu but that's not my business)smrdia mi tu take zidovske maniere.

no poprvé je celkom pod uroven vytvoriť si nový nick že bnykolas :^o
ujasníme si par veci :-$
nikdy som nemal kluče od vašej garaže nechcel som ich lebo presne som vedel že by si sa na to odvolával že vám kradnem veci aj keď ja si skor spomina na také veci ako mi pán gambit ukradol par veci :-$ :^o (maličkosť ako kocky na miesto zdvíhania e36) ale princíp je princíp keby sa spýtal že i chce dal by som mu ich lebo som ešte nevedel čo ste za bandu.
Vždy keď si potreboval jamu a podobne mal si kluče TY od mojej garáže a bola ti sprístupnená 24/7 aj napriek tomu že sa odtiaľ časom buď postrácali alebo poodnášali isté veci.
A ak myslíš kamarátom ako tebe kovárovy a malíčkovy tak fakt nieste kamaráti a ani keby ste mali 10 úvodzoviek pred a za slovom kamarát :)

Takže opatrne čo o mne hovoríš ja som sa vždy zdržoval toho čo bolo medzi vami a vždy som si ta zastával a neveril som že by si mal v sebe takú skurvenú povahu

F!z:k
Auto: E36, E32

Piatok, 17. Apríla 2015, 14:32

Vari tam nevidis tu podobnost s mojim menom? To som predsa ja, co ma nepoznas? Len to je moje druhe ja aby sa to tu zamotalo uz to stracalo grady. Ked uz aj samuraj ma nove meno, je v mode mat ich viac, ze hejter :D
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

jkk
Auto: E91 330xd

Piatok, 17. Apríla 2015, 14:57

Obrázok
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

F!z:k
Auto: E36, E32

Piatok, 17. Apríla 2015, 15:02

Obrázok
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných