... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
k33p napísal:stvrt bmwklubu je tu obchodnikov polovica neserioznych ojebavačov a tristvrtka špekulantov, a ten zbytok nemôže byt normalny predsa tak co sa tu pohoršujete ako keby ste tu boli prvy den
cptObvious napísal:ech dpc....ake matematicke - kombinatoricke okienko sa nam tu utvorilo![]()
dame dalsie na riesenie:
Leteli dve tavy. Jedna bola hrdzava a druha sla dolava.
Kolko je to teda kil asfaltu, pokial ten jezko ma 24 rokov?
cptObvious napísal:ech dpc....ake matematicke - kombinatoricke okienko sa nam tu utvorilo![]()
dame dalsie na riesenie:
Leteli dve tavy. Jedna bola hrdzava a druha sla dolava.
Kolko je to teda kil asfaltu, pokial ten jezko ma 24 rokov?
k33p napísal:zabudol si ze niektory su aj obchodnici ktory ojebavaju a este aj spekuluju a su aj kokoti bratu
ViktorDDD napísal:
uplne zatmenie mozgu?
bramborak napísal:ale na bazosi ich predavas ako original, nazov inzeratu: "ORIGINAL ALPINA 5X120 8X18 ET 40"
cretino napísal:
..tomu ver - je smiesne, ked sa ojebavac snazi spravit zo seriozneho cloveka ojebavaca a nadobudne pocit, ze je panom polky sveta a prilahleho okolia
inak, ako octavia? uz si ju nejakemu "chudakovi" strelil ako top stav? opravil si si inzerat na bazosi, ci oj*ebes niekoho neznaleho?
SurrendeR napísal:co sa tyka diskov.. tak z toho co tu citam som sa dozvedel, ze kupujuci kupoval to, co bolo pisane... no dostal nejaky zhnity nafejkovany hnoj ..
chybu kupujucemu davam za to, ze si nenastudoval (ked uz daco kupuje) ako maju vyzerat origo disky a to, ze ked uz boli za taku cenu, tak by som obetoval 60e a ist po ne osobne
(ci to som len ja tak "drbnuty" ze meram 950km cestu pre 420e kola?)
chybu predavajucemu davam za to, ze VEDEL co predava a neoboznamil to kupujucemu, ktory mu veril ..
ja by som taky charakter nemal..
inak maco, ty mas dost divny prah nadavok.. neviem, ktore konkretne slovicka su pre teba nadavky, ked "ty potrat", "pridrbany", "prijebany" atd. pre teba niesu nadavky..
pre mna a pre zvysnych 99% normalnych slusnych ludi to nadavky na osobu su! Je ine to pisat zo srandy a ine ako slovny utok na osobu.
nechcel som na to reagovat, ale kedze mam osobnu skusenost tak mi nedalo.. prepac