Prídem do práce, dávam si raňajky a nemôžem sa odtrhnút o tohto škandálu

DODO: je s tvojej strany fakt ojeb, ked niekomu pošleš foto 2 diskov pootačaných tak, že si to kupujúci nevšimne, aby nebolo vidieť tie v horšom stave. V tom vidím neserioznosť, lebo si kupujúceho uviedol v omyl.. To, že niekomu predáš krivé disky nasere! Osobne by som to ale bral ako vybavenú vec, pretože sa s tebou kupujúci skontaktoval a podľa toho čo som čítal, tak JAMIKADZE akceptoval 30EUR ako "odškodné". Viem je to piča ryža, naklady na rovnanie mu to nepokryje ale žiaľ, doba je ťažká a verte tomu alebo ne, 99% predajcov by sa pri rovnakom probléme (predaj diskov v polovici trhovej ceny, pričom je každy ogrcany plastidipom) nezachovalo ani takto..
JAMIKADZE: Tvoje vyplakávanie je fakt z môjho pohľadu smiešne

Vedel si, že kupuješ disky za polovicu ceny.
Čo je najpodstatnejšie - Bol si zmierený s tým, že disky musíš dať aj tak prestriekať! Tak čo tu stále plačeš že disky si musel dať na "renováciu"? Aký je vlastne rozdiel medzi striekaním a "renováciou"? Ak chceš znova hovoriť to, že disky treba vyrovnať tak ok.. to ste si predsa poriešili a dostal si 30EUR, čo ti aj tak nepokryje náklady ale súhlasil si s tým. (čiže vyrovnanie už nespomínaj prosím ťa).
To že máš na niektorých miestach disky trochu ojebané od obrubíkov, tak nasere ale tvoju peňaženku to nijak navyše nezasiahne. Disky by si dal v tomto prípade striekať aj tak a garantujem ti, že cena u lakoša bude ta istá či spraví pár oderkov na disku, alebo nie... Tak či tak si disky musí pripraviť a následne striekať.
Takže pre mňa je "renovácia" ako argument mimo...