... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Re: Neseriozni predajcovia

Utorok, 31. Marca 2015, 21:16

Maco napísal:
Seriozni ludia? Ty a niekto iny s aktualnou 11 rocnou sedmou?

:thumbup: Si frajer. Az budes nieco kupovat, tak snad natrafis na takeho predajcu akeho tu obhajujes. A to s tou 11-st rocnou sedmou bolo vyjadrenie hodne debila.

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Utorok, 31. Marca 2015, 21:20

Neviem, citas niekedy co pise tu kolega PetoK? Tak potom nemudruj...

Az ja budem daco kupovat... Teba do toho bude aj tak holy kkt :wink: Minimalne ked budem chciet nieco kupit lacno. Napriklad disky. Ja som sa tomuto vyvaroval a miesto sady dakych 10 rocnych jazdenych kolies som si radsej kupil nove za rovnaku cenu.... A vobec, co sa tu stebou vybavujem?
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Utorok, 31. Marca 2015, 21:21

Maco napísal:
Ty budes z toho aby si to niekto kupil zit asi tri tyzdne este nie?

nie z tvojich reálnych skúseností o kvalite Alu, ..lebo ty tu neprispievaš, že?,
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Maco

Utorok, 31. Marca 2015, 21:24

Co ja viem... s mojimi "skusenostami s alu" by som radsej jemne rovnany original ako repliku takze stale na tom nie je zle. A tie veci od obrubnikov, vsak to su kusocky, to nie je take zle, mam ti poslat fotku ako mi opravovali kedysi dezenty a to tam dovarali riadny kus a neboli ani krive ani dako strasne nehadzali? Tak prosim ta nevymyslaj.....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

KONNI
Auto: e36 328i qp M sport
Kraj: Zahraničie

Utorok, 31. Marca 2015, 21:32

Neviem preco sa so mnou vybavujes. Ziadnu otazku som ti nepolozil a necakal som ziadnu odpoved, tak si setri tie komenty pre niekoho kto o ne stoji.

futy

Utorok, 31. Marca 2015, 21:40

mám inú predstavu o kúpe či už jazdených diskov, prípadne auta. Nepatrím medzi sortu, čo si niečo kúpi a túži po tom aby to renovoval, opravoval, zveľaďoval a pod., radšej si priplatím a vozím sa. Mne sa ešte nepodarilo žiadny disk takto na obrubníkoch oškrieť, okúsať, ommlátiť a pod.,(cez 600t km mám za sebou) preto by som to ani nekúpil, mňa by odradili tie kúsance, lebo dostať disky do takého stavu to je masaker, píš si čo chceš. Sám si napísal, že si sa vyhol kúpe takýchto alu tým že si kúpil nové. Kupoval som na A4 disky jazdené origo od seriózneho predajcu a boli super stave, ale samozrejme pri kúpe som si bol po ne sám. Keď som predával, tak večer o 21,00 mi zavolal pán z BA že má cestu do ZA, či sú tie disky v stave ako na foto na bazáre, lebo často býva realita iná. To čo bolo na foto platilo a pán si to bez somrovania zľavy zobral, viac som nepočul že by chcel vrátiť, reklamovať, ja som pedant a očakávam to aj z druhej strany. Dodo podľa áut vyzerá, že by sa takéto hnoje u neho ani nenašli, no ale našli, tak ti to napíšem ešte raz ber, kupuj a renovúúúj, za tú cenu nie je o čom. =D>
VW BORA 1,6 16V- ex

Maco

Utorok, 31. Marca 2015, 21:52

Neviem, ale asi ti to uz treba napisat takto... ty si uz pridrbany? Co ja mam s tymi diskami? NAc by mi boli? Vsak sa uz spamataj trosku a nevnucuj ich nam tu.... Ja doda neobhajujem, ja som len pukazoval na to ze kupujuci bol mantak..... Snad mozem mat tento uhol pohladu, ci? Ocakavam v tvojej odpovedi text a ku koncu aby som si zas kupil disky a zrenovoval ci co... Nevadi.

Ked som naposledy kupoval disky tak som nasiel na inzerate od typka co nevedel co predava, kamosm al cestu, zobral ich, ja som ich dal chemicky odlakovat, boli uplne rovne a nastriekal som si ich. za tu cenu som bol pripraveny ich dat rovnat ale bol som prekvapeny ze to bola len nevedomost.

Konni, ty pises len preto aby si nieco napisal? Lebo ani hejt, ani zastavanie sa len plany text... Ale ved nevadi.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

futy

Utorok, 31. Marca 2015, 21:58

Asi treba rodičom dohovoriť, lebo neviem kde som tu použil nadávky na tvoju adresu, ale pri adolescentoch je to asi tak. Choď sa vybúvať a prečítaj si čo tu p8šeš. Nadávať nebudem na tvoju podúroveň nepôjdem.
VW BORA 1,6 16V- ex

Maco

Utorok, 31. Marca 2015, 22:01

Ked povazujes pridrbany ako nejaku vysoku nadavku ktora ti znicila vsetky moralne hodnoty tak sa ti zvysoka ospravedlnujem ale uz som nevedel co ti napsiat na to ze na dvoch stranach furt pises ze si ma dakto kupit tie kolesa a zrenovovat..... Takze sa vybuvaj ty a rano si precitaj po sebe....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 31. Marca 2015, 23:21

co sa tyka diskov.. tak z toho co tu citam som sa dozvedel, ze kupujuci kupoval to, co bolo pisane... no dostal nejaky zhnity nafejkovany hnoj ..
chybu kupujucemu davam za to, ze si nenastudoval (ked uz daco kupuje) ako maju vyzerat origo disky a to, ze ked uz boli za taku cenu, tak by som obetoval 60e a ist po ne osobne
(ci to som len ja tak "drbnuty" ze meram 950km cestu pre 420e kola? :mrgreen: )

chybu predavajucemu davam za to, ze VEDEL co predava a neoboznamil to kupujucemu, ktory mu veril ..
ja by som taky charakter nemal..

inak maco, ty mas dost divny prah nadavok.. neviem, ktore konkretne slovicka su pre teba nadavky, ked "ty potrat", "pridrbany", "prijebany" atd. pre teba niesu nadavky..
pre mna a pre zvysnych 99% normalnych slusnych ludi to nadavky na osobu su! Je ine to pisat zo srandy a ine ako slovny utok na osobu.
nechcel som na to reagovat, ale kedze mam osobnu skusenost tak mi nedalo.. prepac :-#

cretino
Auto: ..kombik :)

Streda, 1. Apríla 2015, 05:41

Jamikadze napísal:

Uz to je davno opravene tu neslo o ojeb bratu.Ale si si zvysil kusok ego? 8)

..tomu ver - je smiesne, ked sa ojebavac snazi spravit zo seriozneho cloveka ojebavaca a nadobudne pocit, ze je panom polky sveta a prilahleho okolia

inak, ako octavia? uz si ju nejakemu "chudakovi" strelil ako top stav? opravil si si inzerat na bazosi, ci oj*ebes niekoho neznaleho?
F11 525d
E70 35d

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 1. Apríla 2015, 06:38

Maco ty si kokot? je pekne ze si zastavas kamarata, ale si kokot
boli to tvoje kolesa? NIE ! Videl si ich aspon? NIE!
tak drz picu a neurazaj ludi len pre pomasirovanie ega ty homos

mathesss
Kraj: Trnavský

Streda, 1. Apríla 2015, 07:50

Prídem do práce, dávam si raňajky a nemôžem sa odtrhnút o tohto škandálu :lol: :lol:

DODO: je s tvojej strany fakt ojeb, ked niekomu pošleš foto 2 diskov pootačaných tak, že si to kupujúci nevšimne, aby nebolo vidieť tie v horšom stave. V tom vidím neserioznosť, lebo si kupujúceho uviedol v omyl.. To, že niekomu predáš krivé disky nasere! Osobne by som to ale bral ako vybavenú vec, pretože sa s tebou kupujúci skontaktoval a podľa toho čo som čítal, tak JAMIKADZE akceptoval 30EUR ako "odškodné". Viem je to piča ryža, naklady na rovnanie mu to nepokryje ale žiaľ, doba je ťažká a verte tomu alebo ne, 99% predajcov by sa pri rovnakom probléme (predaj diskov v polovici trhovej ceny, pričom je každy ogrcany plastidipom) nezachovalo ani takto..

JAMIKADZE: Tvoje vyplakávanie je fakt z môjho pohľadu smiešne :D Vedel si, že kupuješ disky za polovicu ceny. Čo je najpodstatnejšie - Bol si zmierený s tým, že disky musíš dať aj tak prestriekať! Tak čo tu stále plačeš že disky si musel dať na "renováciu"? Aký je vlastne rozdiel medzi striekaním a "renováciou"? Ak chceš znova hovoriť to, že disky treba vyrovnať tak ok.. to ste si predsa poriešili a dostal si 30EUR, čo ti aj tak nepokryje náklady ale súhlasil si s tým. (čiže vyrovnanie už nespomínaj prosím ťa).
To že máš na niektorých miestach disky trochu ojebané od obrubíkov, tak nasere ale tvoju peňaženku to nijak navyše nezasiahne. Disky by si dal v tomto prípade striekať aj tak a garantujem ti, že cena u lakoša bude ta istá či spraví pár oderkov na disku, alebo nie... Tak či tak si disky musí pripraviť a následne striekať.
Takže pre mňa je "renovácia" ako argument mimo...
BMW F01 730xd
EX.:BMW E65 730d
EX.:BMW E39 528i

M3driver

Streda, 1. Apríla 2015, 07:53

takze ak tvrdim ze chyba bola na oboch stranach som neseriozny a ostatni (btw kto este seriozny?) sa zo mna smeju? =D>
futy tiez nerozumiem preco stale omielas aby ich niekto kupil... predava ich vobec? nikto ani netvrdi aka to bola super kupa, skor z rozumu :mrgreen:
za malo penazi malo muziky :-({|=
ak ich chalanisko zrenovuje a potom bude predavaj ako seriozny predavajuci mozno aj nieco ostane :wink:

PetoK napísal:
Naco tu dokola meliete nezmysly? Ked nieco predavam je rozdiel tvrdit ze je to OK a rozdiel nieco zamerne zamlcat, a este sa zatajovat, nereagovat a tvrdit ze sa k tomu postavil ako chlap... #-o

A to je problem :!: :!: :!: Sa tu uz seriozni ludia z Vas smeju aki ste naivni a obhajujete Doda, pritom je jasne ze kupcu odrbal a nepovedal mu na rovinu ako to je. :!:
M3 -> Ducati

k33p
Auto: e87

Streda, 1. Apríla 2015, 08:15

stvrt bmwklubu je tu obchodnikov polovica neserioznych ojebavačov a tristvrtka špekulantov, a ten zbytok nemôže byt normalny predsa tak co sa tu pohoršujete ako keby ste tu boli prvy den :lol:
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných