Takže môj NESERIOZNY PREDAJCA je pán ROMAN KAHUN
http://www.rktech.sk z HANISKA pri Pešove.
Nebudem tu písať bludy a do detailov,ale začnem takto....Pred rokom a pol som si všimol,že na fore je šikovny chalan (aspon to tak vyzeralo) na hydrografiku (pofoliovavanie veci vo vodnom kupeli),tak som si s ním dohodol stretnutie u neho doma,meral som cestu tam a späť z trnavy za účelom nejakej spolupráce a oboznamení sa z jehou robotou, chceli sme niečo z kamošom začať možno aj tu,ale hlavne išlo o dohodnutie nejakej spolupráce medzi mnou a Romanom.Nakoľko som mal tu nejakych zákazníkov, ktorý by chceli pofoliovať interieri,tak so sa rozhodol, že pôjdem pozrieť na výchd. Stretol som sa z Romanom, na prvy pohlad v pohode chalan čo sa naučil robiť niečo čo nerobia iný!

Boli sm u neho tak 3-4 hodiny, všetko nám poukazoval ako sa čo robí,ako funguje a tak....potom sme šli na dobry obed. Pred odchodom som sa sním dohodol, že m urobí hydrografiku na vnútorné lišty na E46,dal som mu komplet lišty na E46 +ešte lištu okolo paky aj na 4 okna ak by niekto mal viac okien na otvaranie ako ja 2...))))Dohodnutá cena bola 50€ za všetky lišty nakolko to mala byť prezentačka pre neho na jeho pracu,ktoru by som ukazoval mojim klientom,takže by som mu vlastne zvýšil zákazky. Vtedy ma nenapadlo,že keď si vypítal cenu popredu za material,za ešte neurobenú pracu ak nenormálne,nedaval som tomu vyznam.Tak som mu zaplatil 50€, ešte som mu povedal že mu pošlem za ochodu DIS aj z inštrukciami(čo som kokot poslal) tak do mesiaca aj skorej.....on mi povedal,že tie lišty urobí tak do dvoch týždnov, ja som bol spokojny a povedal som mu že má čas aj tak do mesiaca!!!!A teraz to najhlavnejšie, ROK som čakal, písal,sms,maily,volal a slale len sluby a sluby, že už to urobi, pošle, atď,potom prišli výhovorky, že je chodý, potom, dalšie a dalšie, potm mal mat auto nehodu(ak ju mal tak boh ho ochrán) a potom mal svadbu,svadobnu cestu a tak, vždy som mu dal šancu a dalšiu šancu a dalšiu, po roku vyhražok a urobenia mu reklami, tu na klube mi konečne poslal lišty, to že to bolo celé odjebané ta robota, lak nebol naneseny rovnomerne,niekde boli lišty hladké, inde drsné(prilepeny prach),folia bola tahaná na krivo,tak to by ma ešte nesralo,ale to že poslal o 2 lišty menej ako som mu nechal,tak to ma nasralo poriadne,ale zase som ho požiadal,aby mi tie lišty dorobil a poslal, že to chcem mat už komplet,tak zase 4 mesiace, pisania,volania,smskovania, atd aby lišty poslal a zase vyhovorky, lišty posielam, už som poslal, ked dojdem z mnichova pošlem, ked dojdem pošlel listok z pošty že som poslal, a tak....tu som mu dal čas ešte mesiac a v mesiaci slubil 4x že pošle určite do piatku,hend ako dojede z mnichova,tak som mu dal ešte 5x čas do piatka,ale môj pohár pretiekol!!!!!
Takže taká moja skúsenost z Romanom Kahunom, človek ktorému chýba tá hlavná kosť v chrbte......
Nešlo mi o tých posratých 50€,ale išlo o to ,že ja som mu poskytol už soft ktorý funguje, ukazal mu ako funguje a on nebol za rok a pol schopny mi dat lišty ktoré som dal u neho urobiť!!!!!!!
Jedine zadostučinenie bude,ked mi vôbec tie lišty ostantné pošle a ešte väščie ak budu hotové a viac sa nemá k tomu čo vyjadriť, tie všetky maily a prepisy komunikácie sem zatial ani dávať nebudem........
takže daľší neseriozny predajca!!!!!!!!!!!!!!tu už žiadne výhovorky neobstoja!!!!!
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)