... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5
Kraj: Košický

Re: Neseriozny predajcovia

Pondelok, 13. Februára 2012, 15:57

Jj, vidim... Nuz skoda ,ze som nevidel jeho vystupovanie skor a nechal sa zblbnut poctom prispevkov.

PetoK napísal:
Napísal som mu drobnú pripomienku do sekcie kúpim... :twisted:
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI
Kraj: Bratislavský

Re: Neserioznost predajcu

Pondelok, 13. Februára 2012, 16:00

MimoSK napísal:
nic nove, uz som to aj celkom vzdal, to ,ze inzeruje dalej som si vsimol ale tak snad mu nikto viac nenaleti... Za oznacenie temy za "dolezitu" som aj ja, snad to niekomu pomoze

ty sa nechas len tak ojebat o 500€ KURVA JAKE MAM NERVY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do pice, by som ho odchytil aj na letisku alebo kde v pici rozkopal jak prasiveho psa... keby mna takto zapalil.
aby mi nekto dlzil pol roka 500€ ??? robil so mna kokota? to kde sme? ja by som sa na policiu neobracal a daval trestne oznamneia, oznamenie by prislo na mna za ublizenie na zdravi :evil:

ked ma predavajuci takyto pristup, tak moj postup by bol rovnaky aj za 50€!
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

germancars

Pondelok, 13. Februára 2012, 21:06

TiTAN napísal:
oznacene ako dolezite, premenovane

oprav prosimta aj hrubku v tom nadpise :smile: neseriozni je makke i

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Pondelok, 13. Februára 2012, 21:17

Vladdo01 napísal:

ty sa nechas len tak ojebat o 500€ KURVA JAKE MAM NERVY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do pice, by som ho odchytil aj na letisku alebo kde v pici rozkopal jak prasiveho psa... keby mna takto zapalil.
aby mi nekto dlzil pol roka 500€ ??? robil so mna kokota? to kde sme? ja by som sa na policiu neobracal a daval trestne oznamneia, oznamenie by prislo na mna za ublizenie na zdravi :evil:

ked ma predavajuci takyto pristup, tak moj postup by bol rovnaky aj za 50€!

Tak tak kukla na hlavu a ides ani oznamenie nepride :D

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Pondelok, 13. Februára 2012, 22:49

ja som mu ušmejdil komentar ku predaju diskov... nech aj tí co necitaju tuto temu vedia jake svine si tu robia biznis =;

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Utorok, 14. Februára 2012, 10:34

germancars napísal:

oprav prosimta aj hrubku v tom nadpise :smile: neseriozni je makke i

dik opravene ;)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Vladdo01

Utorok, 14. Februára 2012, 11:32

Avenger napísal:

Tak tak kukla na hlavu a ides ani oznamenie nepride :D

tomu ver!
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

danko2002
Auto: BMW 530D

Re: Neseriozni predajcovia

Streda, 15. Februára 2012, 23:39

Chlapi rad by som Vas upozornil na menši autobazar Auto-Peto v Kovarovciach(okres Topolcany).
Kupil som odtial auto s tym,ze sme mu dali mensiu zalohu a auto bude do 2 dni aj so SVK SPZ a vsetkym lebo je to dovoz FRA.
Ubehli uz 2 tyzdne a nic stale same vyhovorky a podobne,cize VARUJEM vas pred tymto kktmon,ktoremu davam poslednych 7 dni a potom mu ukazem,ako sa nema spravat k ludom.
Suhlasim s Vami taketo veci treba vyriesit osobne rucne-strucne ako to spravim aj ja...mam na to papier nedostanem tak vysoky trest aspon mu dobre rozjebem hlavu ked to nebude do 168 hodin!
PS-sudy,emaily,telefonaty nepomahaju dokym niekomu poriadne nerozjebete hlavu!

Vladdo01

Re: Neseriozni predajcovia

Štvrtok, 16. Februára 2012, 07:53

danko2002 napísal:
Chlapi rad by som Vas upozornil na menši autobazar Auto-Peto v Kovarovciach(okres Topolcany).
Kupil som odtial auto s tym,ze sme mu dali mensiu zalohu a auto bude do 2 dni aj so SVK SPZ a vsetkym lebo je to dovoz FRA.
Ubehli uz 2 tyzdne a nic stale same vyhovorky a podobne,cize VARUJEM vas pred tymto kktmon,ktoremu davam poslednych 7 dni a potom mu ukazem,ako sa nema spravat k ludom.
Suhlasim s Vami taketo veci treba vyriesit osobne rucne-strucne ako to spravim aj ja...mam na to papier nedostanem tak vysoky trest aspon mu dobre rozjebem hlavu ked to nebude do 168 hodin!
PS-sudy,emaily,telefonaty nepomahaju dokym niekomu poriadne nerozjebete hlavu!

tak tak plne súhlasim.. praxou preverené
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

buy-10
Auto: BMW 530xD limo 2006

Neserioznost predajcu

Štvrtok, 16. Februára 2012, 15:46

Rad by som sa tiez pridal, nasiel som na nete od firmy L&K Motors, bol to inzerat ze predava nahradne diely na bmw e6x, tak som mu zavolal a ze potrebujem licht modul 2 z faceliftove modelu ale ktore malo aj dynamicke bi xenony, on ze jasna vec ze mam taky modul, okej tak som mu povedal nech mi posle cislo toho modulu, napisal mi 9 153 273, nasiel som na nete aj tu som sa pytal na fore ze ci to podporuje vsetko co potrebujem,ano podporuje, a potom som mu este asi 10 krat volal ze ci to je naozaj to co potrebujem, opysoval som mu to ako sa len dalo, a on furt hovoril ze jasna vec je to to co hladam. Okej tak mi to poslal na dobierku, a ked som to otvoril tak som zistil ze to je cislo 9 153 272 ktore nepodporuje dyn.xenon. Tak som mu zavolal, ze to je asi niaky omyl, ze sa pomylil, a on ze nie, ze tento kus podporuje dyn xenon, ze ma bmw niaky katalog aj z nahr.dielmy a cislamy a ze tento modul podporuje dyn. xenon, a furt ma otom presviedcal, a mi hovoril ze tam kde som to nasiel ze to je niaka vymyslena databaza nahr.dielov, ze to je blbost co hovorim. Tak som mu povedal ze by som to chcel vymenit, a tam uz sa zacal vyhovarat ze zajtra mi zavola, ze sedi v aute a ide do Prahy,a este som mu aj posielal fotku z online katalogu kde je to vsetko otom napisane, a on ze nic nedostal ( mohlo sa stat ze mu to nedoslo, okej) a bol uplne neseriozny, odvraval ako keby to bola moja chyba, ale ja mam aj sms od neho ze co mi vsetko pisal. Takze chcem len dat dvoraz ze ked niekto bude hladat nieco na nemenovanych inzeratoch a natrafia na L&K Motors, Lukaš Klimeš, 00420 774 665 074 tak davajte velky bacha.
 + BMW = :twisted:
---------------------------------------------------
WWW.FACEBOOK.COM/FLIPPER221

czorTEEK
Auto: 530dA 525dA 35c9v
Kraj: Zahraničie

Piatok, 17. Februára 2012, 14:02

PetoK napísal:
Napísal som mu drobnú pripomienku do sekcie kúpim... :twisted:

Aj ja :D :D :D

aleq
Auto: 330ci

Nedeľa, 19. Februára 2012, 12:28

niaky partak synecka co si ho tu zastava???

czorTEEK
Auto: 530dA 525dA 35c9v
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 19. Februára 2012, 14:00

aleq napísal:
niaky partak synecka co si ho tu zastava???

??? Trošku odveci píspevok nemyslíš?

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5
Kraj: Košický

Nedeľa, 19. Februára 2012, 16:14

Myslim ,ze tento user sa vyskytuje aj tu na fore a takisto aj na cz bmw klube aspon teda cislo telefonu sedi, funguje pod nickom LLuKKi.

buy-10 napísal:
Rad by som sa tiez pridal, nasiel som na nete od firmy L&K Motors, bol to inzerat ze predava nahradne diely na bmw e6x, tak som mu zavolal a ze potrebujem licht modul 2 z faceliftove modelu ale ktore malo aj dynamicke bi xenony, on ze jasna vec ze mam taky modul, okej tak som mu povedal nech mi posle cislo toho modulu, napisal mi 9 153 273, nasiel som na nete aj tu som sa pytal na fore ze ci to podporuje vsetko co potrebujem,ano podporuje, a potom som mu este asi 10 krat volal ze ci to je naozaj to co potrebujem, opysoval som mu to ako sa len dalo, a on furt hovoril ze jasna vec je to to co hladam. Okej tak mi to poslal na dobierku, a ked som to otvoril tak som zistil ze to je cislo 9 153 272 ktore nepodporuje dyn.xenon. Tak som mu zavolal, ze to je asi niaky omyl, ze sa pomylil, a on ze nie, ze tento kus podporuje dyn xenon, ze ma bmw niaky katalog aj z nahr.dielmy a cislamy a ze tento modul podporuje dyn. xenon, a furt ma otom presviedcal, a mi hovoril ze tam kde som to nasiel ze to je niaka vymyslena databaza nahr.dielov, ze to je blbost co hovorim. Tak som mu povedal ze by som to chcel vymenit, a tam uz sa zacal vyhovarat ze zajtra mi zavola, ze sedi v aute a ide do Prahy,a este som mu aj posielal fotku z online katalogu kde je to vsetko otom napisane, a on ze nic nedostal ( mohlo sa stat ze mu to nedoslo, okej) a bol uplne neseriozny, odvraval ako keby to bola moja chyba, ale ja mam aj sms od neho ze co mi vsetko pisal. Takze chcem len dat dvoraz ze ked niekto bude hladat nieco na nemenovanych inzeratoch a natrafia na L&K Motors, Lukaš Klimeš, 00420 774 665 074 tak davajte velky bacha.
Obrázok

buy-10
Auto: BMW 530xD limo 2006

Nedeľa, 19. Februára 2012, 21:52

ja viem, uz som ho tu nasiel,diky ti aj tak moc...

MimoSK napísal:
Myslim ,ze tento user sa vyskytuje aj tu na fore a takisto aj na cz bmw klube aspon teda cislo telefonu sedi, funguje pod nickom LLuKKi.

 + BMW = :twisted:
---------------------------------------------------
WWW.FACEBOOK.COM/FLIPPER221

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných