... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MimoSK napísal:Jj, vidim... Nuz skoda ,ze som nevidel jeho vystupovanie skor a nechal sa zblbnut poctom prispevkov.
airbone napísal:
tak to je pekna smola ze to nakoniec dopadlo takto........... Este ze ty si kludny typ cloveka. V tom case som hentu pomyslenu navi uvazoval od neho kupit ja. Ma stastie ze to tak nebolo, lebo ja by som mu narobil take problemy, ze by sa z nich ani nestihol posrat.....
e36mato napísal:bystričania zvolenčania ale aj ostatní, dajte si pozor na chalanka menom Matej Gibala alias Gito. Je z Banskej Bystrice (donedávna robil v BB Citroene). Poznávacie znamenie - má jedno oko sklenené. Seriózny ojebávač, ktorý si už narobil zopár nepriateľov vrátane mňa. Dal som mu zarobiť na dielcoch, no aj tak ma okradol o 50 eur nevyplatením za diely ktoré predal a ukradnutím slnečných okuliarov za 20e. Nie je to hrozná suma, ale aj tak nepoteší. Ak niekoho tiež ojebal tak PM, ja to ešte budem riešiť - už len z princípu, nebude ma tu okrádať dáky tajtrlík, ktorého zarazím do zeme s jednou rukou za chrbtom.
LLuKKi napísal:buy-10: Hele,nepřeháníš to tu trochu?? Tak řekni celou pravdu jak to bylo,ne? Ty nedokážeš zvednout telefon a zavolat mi,písal jsi mě 10x denně pořád nějaké nápady atd!! Já ti poslal Licht modul takový,jaký jsi chtěl a dopředu napisal jeho číslo,byl na xenony a ty jak ti přišel si mě pisal sms že je na halogeny!! Což je úplná hovadina!! Já taky jezdím pro díly takže každej den nejsem doma ale večer jsem ti vždycky odepisoval a ty zase 10x sms co a jak a na to za volantem fakt nemám nervy!! Chtěl jsem ti ho vrátit zpátky a ty že si ho necháš že ho dáš bráchovi kterej ho taktéž potřeboval a já ti poslal druhý taktéž na xenon a od něho jsem neviděl ani peníze!! takže kdo je tu ted neseriózní? Zvaž než něco napíšeš,je tu mnoho lidí,jak na bmw.sk tak na bmw.cz co ode mě bere a stížnosti nemám,takže očekávám,že tu napíšeš alespon omluvu že už je vše vyřešené!!A doufám že i zbytek peněz nebo LM pošleš zpět.. Nestojím tady o nějaký blbý žvásty,který si z nudy vymýšlíš!!