... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: Neseriozni predajcovia

Pondelok, 4. Júna 2012, 14:20

to je niekto z klubu ci?
E36 compact 316i           (||||)(||||)

LOKI
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 4. Júna 2012, 14:31

THIS https://www.facebook.com/profile.php?id=1581652195 neviem ako Vam ale mne pride na prvy pohlad nespôsobilý normalneho jednania :lol:
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

Patqooo

Pondelok, 4. Júna 2012, 18:58

to by som si dal na disky ... Pekne to vyzerá ...

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 4. Júna 2012, 19:38

ice.blade napísal:
zdeno http://www.aquaprint.sk o tychto si nikdy nepocul? robia to uz dost dlhu dobu... naco riesis tajtrlika ktory na to sere ;)

Vtedy som o nich nevedel...
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

TT-SIMIK

Pondelok, 4. Júna 2012, 19:39

johnyfly1 napísal:
to je niekto z klubu ci?

Samozrejme pán roman61
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

TT-SIMIK

Piatok, 15. Júna 2012, 21:35

Oživenie:
rktech@rktech.sk

28.10.2011

adresátom mne
zdeno som ti pisal ze posli mi adresu kde ti to mam poslat a na mail si neodpovedal. sory ze nemam adresu ale mazal sommaily koli priestoru na webe... poprosim ta posli adresu nech ti to mozem v pondelok poslat. listy mas davno urobene len viac ako 3 tyzdne cakam ta tvoju adresu... Bud si mail prehliadol alebo nieco zblblo ... kazdopadne to mam davno a kompletne urobene ... v Pondelok ti poslem podacie cislo balika.

Roman
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rktech@rktech.sk

28.10.2011

adresátom mne
Zdeno fak mam dost prace a nemam dovod drzat tvoje veci co by som mal stoho ?

ok v pondelok posielam

Roman
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rktech@rktech.sk

4.11.2011

adresátom mne
dnes som to posielal skor som nestihal ...
rktech@rktech.sk

15.11.2011

adresátom mne
V piatok som sa zenil a sobotu sme sli na svadobnu cestu takze neviem ti to teraz pozriet kde to je ani ti neviem poslat podacie cislo
ked dojdem v utorok do Presova tak ti poslem kopiu podacieho listka ... Je to poslane DOPORUCENE !!!!
rktech@rktech.sk

25.11.2011

adresátom mne
Ahoj zdeno patra sa po tom v pondelok mam vediet vysledok kde to je ...nezabudol som na teba ....
rktech@rktech.sk

26.11.2011

adresátom mne
Zdeno nie prvy krat posta urobila preslap .. naposledy cca mesiac dozadu som objednal veci z ciech a pixa postarka nedala ani oznamenku ze je nieco na poste . po 3 tyzdnoch sa to nakoniec naslo ... plus nejake dalsie 3 pripady ..

už som zažil všeličo,ale toto................... [-o< [-o< ....škoda že som ostatne maily vymazal.....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

Patqooo

Piatok, 15. Júna 2012, 21:46

...rozprávky starej matere... Sadnúť do auta a ísť ho navštíviť ... :mrgreen:

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 15. Júna 2012, 21:53

... s bejzbolkou a vrecom cementu v kufri :mrgreen:

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 29. Júla 2012, 14:05

Chlape ak sa to da, tak im sprav problemy ale velke!! pretoze toto je nehorazne co sa robi. Urobili z teba kkta uz len za to by som to nenechal tak

Vladdo01
Auto: VW TOUAREGII 3,0 TDI
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 29. Júla 2012, 20:03

minimalne by som im poslal link na tuto temu-reklamu http://www.dopravnenehody.eu/ohlasy.html
aby vedeli ze sa o tom vie :D aky su ojebavaci
VW TOUAREG II 3,0TDI
EX A6 2,8FSI quattro C7
EX BMW 320D F31
EX BMW 530D E61

FaMart
Auto: mx-5

Štvrtok, 9. Augusta 2012, 21:34

Nechcem zasierať tak to dám sem. Mám problém so Slubox-om. Pred asi dvoma mesiacmi som mu volal či ešte čaluní, že mám pre neho volant od kámoša. Áno jasné pošli mi ho aj so spätnou adresou do 10 dní ho máš doma. Termín sa natiahol. Najprv nebola koža a dlho trvala cesta, ok počkám. Potom prestal komunikovať. Po ostrejšej sms mi napokon zdvihol že je v zahraničí a do dvoch dní je doma. Prešla ďalšia doba a volant nikde, Ľubo má naďalej v péčku telefón a nereaguje. Vie/ vedel dobre čalúniť už mi jeden volant robil a bol som spokojný, ale toto ma už dožralo ako sory Ľubo! Vravel som volant nie je môj a chalan čaká 2 mesiace naň, to už je moc!
HF motorsport

czorTEEK
Auto: 530dA 525dA 35c9v
Kraj: Zahraničie

Sobota, 11. Augusta 2012, 07:36

Volanty dávať čaluniť TU: http://www.volanty.szm.com/Obsivanie_vo ... ranka.html

Práca perfektná, kusok od Žiliny a robia aj na počkanie ( volant cca 3 hodky)

FaMart
Auto: mx-5

Pondelok, 13. Augusta 2012, 09:03

fú perfektná práca dik. hneď ako ho dostanem späť letím tam ak sa mi to podarí ešte
HF motorsport

VaNoS
Auto: Ne demande pas
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 16. Augusta 2012, 20:10

Zdravým chlapi, mám pre Vás zlé zprávy o klubákovy Inscene!!!!

Myslel som si, že sme tu BMW rodina (zrejme som sa mýlil) a že sa tu nič takéto nemôže stať, žiaľ som sa mýlil.

Pred pár týždňami som v sekcii Predaj náhradné diely našiel inzerát od Inscene že predáva náhradné diely na BMW E39, konkrétne z 540i. Zaujali ma Predné aj zadné brzdové kotúče ATE Power Disk (drážkované) aj s platničkami. Napísal som mu PMku či ich ešte má. Odpísal, že má. Keby niekto neveril mám na to dôkaz. Ďalej sme spolu komunikovali cez telefón. Volal som mu a pýtal sa v akom stave tie kotúče sú, vraj kotúče majú päť tisíc kilometrov a platničky ešte menej, ale v inzeráte má chybu, že má iba predné kotúče ATE Power Disk s platničkami Textar za 100€. Tak som mu aj tak povedal, že ich beriem. Inscene pochádza z Prievidze a v blízkom okolí mám známeho, tak som mu to dal na starosť (zrejme kameň úrazu). Známy sa s ním skontaktoval, stretli sa, kotúče aj s platničkami kúpil. Odovzdal ich môjmu mechanikovy nakoľko moje auto bolo u neho na dviháku (menil sa celý podvozok, zadné kotúče, silentbloky motora...) Ja som kotúče do tej doby nevidel. No hneď ako kotúče dostal môj mechanik, mi volal. Čo som to kúpil, že tie kotúče majú najmenej 100000km a celkom slušne hádžu, vraj boli riadne prehriate a preto sa skrivili. Kotúče vozím v aute, nové majú hrúbku 30mm a minimálna hranica je 28,4mm a tieto od Inscene majú 28,7mm. Okrem iného ani nepasovali do brzdových čelustí, prečo ma už ani nezaujímalo. Ja som myslel, že ma jebne. Pretože už neostával čas objednávať nové kotúče na moje auto, lebo som ho na druhý deň potreboval. Mechanik použil platničky od Inscene, Textar tie boli kvázi v pohode, ale kotúče ostali moje staré - ohromné! Volám Inscene, že kotúče nepasujú, že za platničky odrátame 20€, ale kotúče chcem vrátiť a nech mi vráti 80€, to odmietol s tým, že nemá peniaze a nech ich skúsim predať. Kotúče som zobral bratovi môjho mechanika, ktorý stáča brzdové kotúče, vyvažuje kľukové hriadele apd. hodil ich na sústruh a ukázal mi to hádzanie, otrasné, niekto tie kotúče tak vyhrial, že sú jak paragraf. Znova volám Inscene, že sú kotúče krivé, nech mi vráti peniaze, počas telefonátu mi položil a to bol posledný krát, čo som s ním hovoril. Písal som mu aj PMku, ale neodpísal.

Takže VÝSTRAHA pre ostatných, Inscene je ojebávač a kšeftár, koniec koncov má to aj v profile a buď vie o autách úplné hovno, alebo je to bezcharakterný kokot. Keď idem predávať brzdové kotúče, tak si ich zmeriam, poprípade dám zmerať hádzavosť, ale keď som bezcharakterný kokot, tak mi to môže byť u prdele nie? Príde hlúpi, čo to kúpi.
Pre budúcnosť, keď nechcete byť ojebaný tak od Inscene nekupujte ani hovno. Ja popravde nemám čas chodiť za ním a dohadovať, alebo biť sa s ním o pojebaných 80€, ale môjho mechanika (sedel osem rokov v Leopoldove) to dosť zaujalo, len toľko. Mal by dávať pozor pri predaji náhradných dielov na čokoľvek.

Je mi jedno, či si ho budete zastávať, alebo, že ho máte radi, preto, že stavia E28ičku s M62vojkou, pre mňa je to ojebávač a popravde som sa s takýmto čímsi ešte nestretol a je smutné a od neho veľmi hlúpe, že to spravil na bmwklub.sk , kde sa o tom každý môže dočítať.

Dúfam, že sa tu takéto čosi už nebude opakovať!!! Ale odporúčam Vám takéto veci riešiť cez emaily, budete mať dôkaz a keď niekto nedodrží na čom ste sa dohodli, tak ho dáte na súd. Takto som už jednu vec vyriešil. Týkala sa skrytej vady pri kúpe auta.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných