... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:no, teraz ho zdrzalo banovanie jozina, ale tak je zaujimave sledovat zavod Dialnica BA-KE : Novy Bazár , zatial dialnice vo vedení
Maco napísal:Cafte, koduje sa novy bazar alebo preco mi uz blbne viac ako tyzden preklik z mailu na klub a vypise pri kazdej teme ze zvolena tema neexistuje?
Maco napísal:a ten problem s preklikami? ci to je sucast noveho dizajnu?
Wanted napísal:Mmmm matne si pamatam nieco ako "dal som vypoved naplno sa venujem klubu"...
TiTAN napísal:uvediem veci na pravu mieru, momentalne neriesim ziadny bazar aby nevznikali nahodou dake dohady, jo viem ze moz no je to dobra tema na joke :) ale pracujem na zmenene designu a upgrade fora aby bolo reponzivne a fungovalo lepsie na mobilnych zariadeniach + bude novy design, kedze buduci rok v maji bude mat bmwklub.sk 10 rokov odkedy fungujetakze pre vsetkych hate-rov ano bude aj bazar ale az potom :) a teraz sa mozete do mna vsetci pustit
ale pekne jeden po druhom
nech kazdy kto robi nieco popri inej praci a ma to viacmenej ako hoby nieco slubil a potom nedokoncil hodi kamenom
pistacik11 napísal:
cize dialnica bude skor
a myslis ze ten redesing stihnes k tomu 10 vyrociu?? ja len ci sa to slavnostne nespusti aspon tak s 10r omeskanim
Maco napísal:Nefunguje to na vsetkych preklikoch co mi dojde notifikacia ze tam je novy prispevok.