... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mimo napísal:mám jednu otázku. pýtal som sa na fore v sekcii kúpim na prenosnú garáž. viem, že sa to netýka ND na BMW ale myslím si,že to k autám patrí. Prečo mi admin ten inzerát zmazal?!?! nič by som nepovedal na LOCK s odovodnenim a neskorsim vymazanim. Pekne diki. Kam som ten inzerát mal dať? vďaka za odpoveď...
balino napísal:no sak ked bude miesacka bmw tak preco nje![]()
je to take diskutabilne...keby som hladal privesny vozik za moj voz tak takisto to vymazete?hlada alebo chce kupit prenosnu garaz na bmw takze to tam aj patri aspon podla mna... to njeje nehnutelnost ale prislusenstvo...ale sak vy viete
Diablo napísal:už sa to tu pár krát riešilo. treba sa riadiť pravidlami inzercie. Dnes ti nechám tvoj inzerát na garáž a zajtra tam bude niekto predávať miešačku. Potom sa to celé zasere a bude to neprehladné. Skús AVÍZO.SK. Alebo pokial sa chceś niekoho opýtať kde takú garáž kúpiť vytvor tému v pokeci.
[youtube]link[/youtube]
BlackMW napísal:mam drobny navrh, po otvoreni prihlasovacej stranky by sa mohol focus setnut na username field.. dakujem za vypocutje..
TiTAN napísal:BlackMW napísal:mam drobny navrh, po otvoreni prihlasovacej stranky by sa mohol focus setnut na username field.. dakujem za vypocutje..
neni zac, sice mi to trvalo