... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackMW napísal:mam este jeden navrh, asi to bude trosku komplikovanejsie:
po prihlaseni mam zlto vysvietene temy v ktorych nieco pribudlo
a vzdy ked pridem tak citam tam kde nieco pribudlo, lebo podla datumov je to otravne..ň
No a dost casto sa mi stava ze omylom zavriem okno, alebo sa mi do toho okna otvori nieco ine ked niekam kliknem,
potom sa musim lognut znova a uz neviem ktore prispevky pribudli lebo uz neisu vysvietene..
potom <>ujem jak chora vrana..
chcelo by to nieco ako: vysviet vsetky prispevky k datumu ktory zadam,
pripadne zoznam datumov poslednych prihlaseni a ked na niektory kliknem tak k nemu.
to by ponastavovalo temam flag ze som ich necital ak su starsie ako dany datum.
ma niekto podobny problem ?
pripadne by som to nakodil sam, len co by som sa porozpraval s databazou, mala by to byt jedna query..
jariq napísal:Ja sa lognem dva krat a pracujem len v jednom.Ked mi nahodou spadne, stale mi ostava este jeden vstup. Potom sa lognem znova a zas mam dva.jj tento isty problem mam aj ja kua ma ide porazit ked mi to zmizne tie neprecitane prispevky , len asik to nebude az take jednoduche to upravit , ale tomas to hadam zvladne
slamec napísal:jariq napísal:Ja sa lognem dva krat a pracujem len v jednom.Ked mi nahodou spadne, stale mi ostava este jeden vstup. Potom sa lognem znova a zas mam dva.jj tento isty problem mam aj ja kua ma ide porazit ked mi to zmizne tie neprecitane prispevky , len asik to nebude az take jednoduche to upravit , ale tomas to hadam zvladne
Nic nepochopitelne
jariq napísal:jj tento isty problem mam aj ja kua ma ide porazit ked mi to zmizne tie neprecitane prispevky , len asik to nebude az take jednoduche to upravit , ale tomas to hadam zvladne
TiTAN napísal:pozriem sa dneska nato nebude to problem staci upravit datum posledneho pristupu