... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
bavo36 napísal:Chápe sa to ako SPAM ked v príspevku do fora pridám pod čiaru odkaz na moju www stránku ktorá nesúvisí s BMW a niečo tam prezentuje a ponúka?
slamec napísal:Je tu niekde zoznam firiem, ktoré poskytujú zľavu na členské kartičky?
slamec napísal::idea: Admini, čo vy na to, keby sa tu vytvorila databáza s mob. číslami a príslušným nickom (+ orig menom), poprípade s bydliskom? Aspoň pre členských. V profiloch toho moc nieje. Ani nevieš kedy koho budem/e zháňať.
MT-SPEEDY napísal:slamec napísal::idea: Admini, čo vy na to, keby sa tu vytvorila databáza s mob. číslami a príslušným nickom (+ orig menom), poprípade s bydliskom? Aspoň pre členských. V profiloch toho moc nieje. Ani nevieš kedy koho budem/e zháňať.
Neviem, ci je o dobry napad. Ja osobne s tym nemam dobre skusenosti. Pokial chces, treba napisat SS a dotycny ti cislo posle
slamec napísal:MT-SPEEDY napísal:slamec napísal::idea: Admini, čo vy na to, keby sa tu vytvorila databáza s mob. číslami a príslušným nickom (+ orig menom), poprípade s bydliskom? Aspoň pre členských. V profiloch toho moc nieje. Ani nevieš kedy koho budem/e zháňať.
Neviem, ci je o dobry napad. Ja osobne s tym nemam dobre skusenosti. Pokial chces, treba napisat SS a dotycny ti cislo posle![]()