... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Simpson
Kraj: Košický

Re: Nápady/Zmeny/Chyby/Problémy na bmwklub.sk

Sobota, 15. Decembra 2012, 12:21

alebo proste zaviest spešl status pouzivatela, ktorý by sa dal "kúpiť" príspevkom na chod fóra
tých pár eur podľa mňa každý nájde v ponožke :thumbup:

rebel
Kraj: Zahraničie

Sobota, 15. Decembra 2012, 15:36

... zasa vam to tu jebe. Sa budete buchat, ze chcete spoplatnit forum, potom po mesiaci zacnete vyplakavat, ze je spoplatnene a radsej pojdete za tie drobne na pivo.
Obcania dajte sa dokopy :bmwball:
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Simpson

Sobota, 15. Decembra 2012, 18:14

musel by zalozit aj tu svoju X5tku, len neviem ci by mu tych 20 € za nu pomohlo :mrgreen:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 15. Decembra 2012, 20:51

rebel napísal:
... zasa vam to tu jebe. Sa budete buchat, ze chcete spoplatnit forum, potom po mesiaci zacnete vyplakavat, ze je spoplatnene a radsej pojdete za tie drobne na pivo.
Obcania dajte sa dokopy :bmwball:

kiezby som dostal aspon cent, za kazdy prispevok, co na tomto fore zmazem :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Sobota, 15. Decembra 2012, 21:38

rebel, hovorime o primeranej cene. Pozri, kolko krat tu do dna otvorim stranku kde sa mi zobrazi reklama? Kolko centov (skor desatin centov) ma stranka za jedno zobrazenie? Toto sa da vypocitat. Myslim ze aj keby si ten moj mesacny "prinos" zdvojnasobil, neprekroci to 2-3 EUR do mesiaca. A za to jedno pivo mi ten komfort a relax pre oci stoji....
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 15. Decembra 2012, 21:40

k spoplatneniu - uz davno som napisal, ze som za! Aspon by sa to tu troska precistilo.
Alebo aspon spoplatnit moznost pisat prispevky. Pasivna ucast by bola zdarma. to by na jednu stranu nemuselo rapidne znizit navstevnost a na strane druhej, by sa tu mozno znizil pocet kokotov :)
[hovorim o pausalnom, alebo jednorazovom poplatku samozrejme..nie poplatok za kazdy jeden prispevok :mrgreen: ]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Simpson

Sobota, 15. Decembra 2012, 21:49

vomack ty by si si mal účtovať 1,55 € za kilo banánov čo tu rozdáš :mrgreen:
možno už konečne budeš môcť natankovať aj plnú nádrž :mrgreen: :mrgreen:

rebel
Kraj: Zahraničie

Sobota, 15. Decembra 2012, 23:43

... ak teda velmi chcete platit, isto vam titanovci radi poslu cislo uctu a mozete im prispiet aj bez toho aby ste do toho tahali ostatnych. Ukazte co je vo vas a kolko :mrgreen:
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Nedeľa, 16. Decembra 2012, 03:28

Dobrovoľne spoplatnenie spojené vs všeobecne spoplatnenie je rozdiel.
Ja som za dobrovoľne spoplatnenie spojené s reklama-free forumom pre týchto ľudí.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Nedeľa, 16. Decembra 2012, 11:00

Ked sa spoplatni pisanie prispevkov, sekcia E30 moze zaniknut a studenti, co tankuju za 20 eur, nam tu prestanu pridavat vtipy...

ice.blade

Nedeľa, 16. Decembra 2012, 11:20

pisanie prispevkov nie ale len bazar... pripadne to clenske by nebolo zle lebo ak tak pozeram tak sa zachvilku na forum dostane skript ze pri kzdom stlaceni tlacidla odpovedat alebo nova tema vyskoci popup okno s reklamou...

TiTAN
Administrátor
Autor témy
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Pondelok, 17. Decembra 2012, 10:53

spoplatnenie fora urcite nie, to nechcem ja chcem aby toto forum bolo pristupne pre kazdeho, ta moznost ze zaplati uzivatel nejaku ciastku a nebude sa mu zobrazovat reklama to by slo skor (spravit nejake donate tlacitko na paypal), ze proste by mal forum bez reklam, ta reklama medzi prvym a ostatnymi prispevkami je skor taky test ci tam ma zmysel, takze nakoniec tam mozno ani nebude, pop-up okien s reklamou sa bat nemusite k tomu urcite nepristupim nikdy to je otravne a sameho ma to vie nastvat. Ono hovori sa to jednoducho ale myslim si ze tie reklamy su taka zlata stredna cesta ako to tu mat vsetko free a dostupne pre kazdeho a zasa kazdy kto je trosku technicky zdatny tak si ich vie zablokovat :) co mne sice nepomoze ani foru ale uz ked to niekoho tak strasne otravuje. K nejakym zmenam ale urcite dojde a minimalne bazar bude fungovat v novej podobe kde by mal zavladnut poriadok a budu sa dat inzeraty topovat, proste skor chceme ist tou cestou ze zakladne veci su zadarmo a plati sa za nieco naviac (topovanie napr.)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

IGLA003
Auto: e90lci

Pondelok, 17. Decembra 2012, 22:18

toto je ta cesta,pasivna ucast zdarma ostatne spoplatnit
[quoe="voMacK"]k spoplatneniu - uz davno som napisal, ze som za! Aspon by sa to tu troska precistilo.
Alebo aspon spoplatnit moznost pisat prispevky. Pasivna ucast by bola zdarma. to by na jednu stranu nemuselo rapidne znizit navstevnost a na strane druhej, by sa tu mozno znizil pocet kokotov :)
[hovorim o pausalnom, alebo jednorazovom poplatku samozrejme..nie poplatok za kazdy jeden prispevok :mrgreen: ][/quote]

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných