Pondelok, 17. Decembra 2012, 10:53
spoplatnenie fora urcite nie, to nechcem ja chcem aby toto forum bolo pristupne pre kazdeho, ta moznost ze zaplati uzivatel nejaku ciastku a nebude sa mu zobrazovat reklama to by slo skor (spravit nejake donate tlacitko na paypal), ze proste by mal forum bez reklam, ta reklama medzi prvym a ostatnymi prispevkami je skor taky test ci tam ma zmysel, takze nakoniec tam mozno ani nebude, pop-up okien s reklamou sa bat nemusite k tomu urcite nepristupim nikdy to je otravne a sameho ma to vie nastvat. Ono hovori sa to jednoducho ale myslim si ze tie reklamy su taka zlata stredna cesta ako to tu mat vsetko free a dostupne pre kazdeho a zasa kazdy kto je trosku technicky zdatny tak si ich vie zablokovat :) co mne sice nepomoze ani foru ale uz ked to niekoho tak strasne otravuje. K nejakym zmenam ale urcite dojde a minimalne bazar bude fungovat v novej podobe kde by mal zavladnut poriadok a budu sa dat inzeraty topovat, proste skor chceme ist tou cestou ze zakladne veci su zadarmo a plati sa za nieco naviac (topovanie napr.)
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]
I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield