... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
maiki napísal:preco mi uz nechodia maily o novych spravach ani upozornenia o prispevkoch v sledovanych temach?
slevin napísal:daju sa niekde vypnut tie maily o tom ktore temy sledujem? uz ma to nebavy mazat stale. Dik :)
TiTAN napísal:lebo nejak azet nema rad mail server bmwklubu a nechce prijimat maily s nasho servera neviem preco ale riesim to :)
TiTAN napísal:lebo nejak azet nema rad mail server bmwklubu a nechce prijimat maily s nasho servera neviem preco ale riesim to :)
MT-SPEEDY napísal:Nebude to ešte kvôli tomu, čo sa chceli súdiť kvôli "pokecu"?Tak nás dali do blokovanej pošty
jano rk napísal:caute.dnes som zaregistroval ako aj vecsina ludi tu na klube ako sa mnozia temi v sekcii bazar.napr predaj nahradnich dielov.
budem prikladovo presnejsie menovat pouziva nick chronotimer a staci sa pozriet do predaj nahradnich dielov a zratat si kolko tem tam ma menovani v rade za sebou. presnejsie ak sa nemylim je ich:22tem.
chcel som stim povedat ze tim padom ostatni predavajuci musia castejsie topovat svoje inzerati.
podla mna nieje problem inzerovat v jednej teme viac dielov,ako to vecsina aj praktizuje.
poviem priklad czklubu,ktory ma zavedene,ze ak nieje clenom klubu moze mat iba jednu temu v jednom predaji alebo kupe a ak ma viac okamzite mu temi zamknu a nema knim pristup. a po vymazani administratorom si moze zalozit na novo,ale uz iba jednu ako ma bit.
myslim a mozno aj vecsina bude somnou suhlasit,ze na sk klub by sa zislo zriadit nieco podobne.
stim,ze povolit v jednom predaji alebo kupe nie jednu temu,ale maximalne dve.
TiTAN napísal:v profile je nato nastavenie ucp.php?i=prefs&mode=personal upozornit ma na nove spravy, nastav na nie a mas pokoj
voMacK napísal:sorac![]()
inak za sekcu pre veterany sa prihlasujem aj ja...par kuskov tu mame.... E9 a podobne skvosty...