... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mexican napísal:Pod blatníkom je schovaná len malá časť dezénu. Ten štrk, čo môže byť niekomu nebezpečný má veľmi veľa možností ako odletieť z kolesa na inom mieste než presne na vrchnej strane, kde je skrytý.
Pežot napísal:
Tak prestaňme používať autá
Nechoď výťahom, čo keď sa odtrhne, to sú dôvody fakt ... dpc :)
michaltt napísal:tu riesite nejaky trapny stretch
Jannci napísal:ja mozem povedat, nechod vytahom, splhaj po lane vo vytahovej sachte, je to cool
salat napísal:aquaplaning ako problem nevidim, lebo hlbka dezenu je rovnaka a teda aj odvod vody, no problem je v tuhosti takejto gumy. Vyrobca nestaval bocnice na kombinovane zatazenie ked je bocnica pod 45-60° uhlom oproti vozovke. Ma byt kolmo, vtedy dokaze uniest ten index nosnosti, ako ma urceny. Takto natiahnuta guma bude ovela ovela makksia a poddajna, na dierach ti moze lahko povolit bocnica.
Dalsia vec je vzduch. Predpokladam ze majstrovi bude pekne unikat ta guma, lebo ked nie je bocnica natiahnuta na okraj disku, zvykne podfukovat, hlavne pri narazoch.
Kazdopane, aj ked je to akoze nejaky "Style", je to choretoto nijako nevylepsi vlastnosti auta, prave naopak. Pripada mi to ako ze niekto uz nevedel co od dobroty a neuvedomil si co tym sposobuje a riskuje... a tupe stado nasleduje...
michaltt napísal:tu riesite nejaky trapny stretch
[youtube]GRQ567yQ7UA&feature=player_embedded#![/youtube]