... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dethXtreme napísal:chcel by som sa opytat...bludim po nete uz pomerne dlho a neviem sa k tomu dopracovat...kde je napisane co musi a nesmie na aute byt, aby bolo sposobile??? myslim tym kde sa pise prave o gumach, a celkovom technickom stave? dakujem
voMacK napísal:cisto laicka uvaha - nebude na takej sirokej gume vysoke riziko, ze na mokrej ceste chyti aqua planning??
toto nijako nevylepsi vlastnosti auta, prave naopak. Pripada mi to ako ze niekto uz nevedel co od dobroty a neuvedomil si co tym sposobuje a riskuje... a tupe stado nasleduje...Pežot napísal:Ja mu dávam prst hore! Super, Adam odfoť a pošli mi fotku :) buď tu v PM alebo na FB, chcem to vidieť komplet, ako to vyzerá.
Jannci napísal:
v cestnom zakone
btw, najvacsi problem je to, ze koleso trci zpod blatnika. a kazdy urcite uz pocul, ked vybehol na sutre, ako to rachoti v blatnikoch. a teraz si zober, ze to zacnes hadzat do vzduchu, niekde v meste, niekde pri ludoch, rozbi niekomu hlavu, vystrel mu oko, vsak mam v pici, lebo ja mam kola vonku... aj ustreleny kamen v 50tke dokaze velmi ublizit
jararak napísal:v banannovej republike maju banany, videl si ich tu? ani to nemame![]()

Pežot napísal:
Vidíš, aj tie pokradli
Adam_BA napísal:
No ja neviem ale v BA mame asfaltove cesty, nie strkove...a kedze to ma dost pri zemi a tu gumu ma taku aku ma, tak urcite nejazdi jak psychopat...
mexican napísal:A to nevieš koľko štrku a iného bordelu je nacestách napr. po zime? A dajme tomu, že v BA to na jar trochu upracú, ale pôjde niekde mimo, tak tam štrk nebude?
Prad rokmi sa jednomu môjmu známemu stalo, že mu na bicykli z pod kolesa vyletel šuter a trafil ho do zubu. Teraz má namiesto toho zubu implantát.
Pežot napísal:
Ešte raz si pozrieme fotografie z "miesta činu" a zistíme, že vlastne dezén pneumatiky je schovaný pod blatníkmi. A keď sme už pri tom odletujúcom štrku, všetky autá bez zásterok sú potencionálne nebezpečné, pretože môžu vyhadzovať štrk ... :)
vomack tomu ver!
auto111 tabuľa - cesta v zime neudržiavaná v tomto štáte nemá zmysel, mali ju nahradiť cesta je neudržiavaná celoročne