... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dethXtreme napísal:chcel by som sa opytat...bludim po nete uz pomerne dlho a neviem sa k tomu dopracovat...kde je napisane co musi a nesmie na aute byt, aby bolo sposobile??? myslim tym kde sa pise prave o gumach, a celkovom technickom stave? dakujem
voMacK napísal:cisto laicka uvaha - nebude na takej sirokej gume vysoke riziko, ze na mokrej ceste chyti aqua planning??
Pežot napísal:Ja mu dávam prst hore! Super, Adam odfoť a pošli mi fotku :) buď tu v PM alebo na FB, chcem to vidieť komplet, ako to vyzerá.
Jannci napísal:
v cestnom zakone
btw, najvacsi problem je to, ze koleso trci zpod blatnika. a kazdy urcite uz pocul, ked vybehol na sutre, ako to rachoti v blatnikoch. a teraz si zober, ze to zacnes hadzat do vzduchu, niekde v meste, niekde pri ludoch, rozbi niekomu hlavu, vystrel mu oko, vsak mam v pici, lebo ja mam kola vonku... aj ustreleny kamen v 50tke dokaze velmi ublizit
jararak napísal:v banannovej republike maju banany, videl si ich tu? ani to nemame![]()
Pežot napísal:
Vidíš, aj tie pokradli
Adam_BA napísal:
No ja neviem ale v BA mame asfaltove cesty, nie strkove...a kedze to ma dost pri zemi a tu gumu ma taku aku ma, tak urcite nejazdi jak psychopat...
mexican napísal:A to nevieš koľko štrku a iného bordelu je nacestách napr. po zime? A dajme tomu, že v BA to na jar trochu upracú, ale pôjde niekde mimo, tak tam štrk nebude?
Prad rokmi sa jednomu môjmu známemu stalo, že mu na bicykli z pod kolesa vyletel šuter a trafil ho do zubu. Teraz má namiesto toho zubu implantát.
Pežot napísal:
Ešte raz si pozrieme fotografie z "miesta činu" a zistíme, že vlastne dezén pneumatiky je schovaný pod blatníkmi. A keď sme už pri tom odletujúcom štrku, všetky autá bez zásterok sú potencionálne nebezpečné, pretože môžu vyhadzovať štrk ... :)
vomack tomu ver!
auto111 tabuľa - cesta v zime neudržiavaná v tomto štáte nemá zmysel, mali ju nahradiť cesta je neudržiavaná celoročne