... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
M3driver napísal:chce to viacej Mpoweru!!! ked citam a pozeram co zacina liezt pod tymto pismenom, kazde zvecnenie starych klasik je na nezaplatenie![]()
neviem ci tam chcete vylucne klubove auta, ale napr. kombinacia kaco-vej krasnej sedej M3 a E30 M3 z ceskeho klubu s velmi podobnou farbou... to by bol orgac!! samozrejme ak bude znova zaujem, nase auta su k dospozicii vsetky
M3driver napísal:chce to viacej Mpoweru!!! ked citam a pozeram co zacina liezt pod tymto pismenom, kazde zvecnenie starych klasik je na nezaplatenie![]()
neviem ci tam chcete vylucne klubove auta, ale napr. kombinacia kaco-vej krasnej sedej M3 a E30 M3 z ceskeho klubu s velmi podobnou farbou... to by bol orgac!! samozrejme ak bude znova zaujem, nase auta su k dospozicii vsetky
kačo napísal:ďakujem![]()
auto je k dispozícii
sklenus napísal:http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/376305_2535460715687_1528666726_32804055_689086748_n.jpg
dufam ze ma nezavru za copyright nefotil som ja ale kamarat Mamomi
e34 524td a 535i
Borisss napísal:A co takto jedna fotka, povedzme Mmkovych Bimmerov na ringu? Ci uz slovakia, alebo nurburg
mexican napísal:Do Nemecka sa pôjde povoziť sa na ringu. Fotka bude iba ako vedľajší produkt
Pe-rfect napísal:Maiki, mal by som taký nápad, mam čiernu e30 , kusok odomna KISS-MY-ASS čiernu e36, Inscene e46 čiernu, Limon4 e90 čiernu. Kludne by tu šla spraviť Black 3er fotka, ak by chalani nemali nič proti
chembos napísal:pockaj ked dokoncim qpmam v plane sa snim vyhrat
![]()
![]()