... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
E36/E34, co nesplna ani jednu z tychto podmienok, nech sa akokolvek snazim
GOOSE napísal:Jeeeminenky som vedel ze tuto temu nemam otvarat :)
Radsej si najdite lepsie platenu robotu ako si do motorov montovat casovanu bombu a podobné experimenty.
Aj keby to fungovalo tak ako sa uvádza tak by som si to od nejakeho fusera nenechal montovat do auta. Max by som si pockal na minimalne tretiu generaciu od poriadneho vyrobcu :)
GOOSE napísal:Jeeeminenky som vedel ze tuto temu nemam otvarat :)
Radsej si najdite lepsie platenu robotu ako si do motorov montovat casovanu bombu a podobné experimenty.
Aj keby to fungovalo tak ako sa uvádza tak by som si to od nejakeho fusera nenechal montovat do auta. Max by som si pockal na minimalne tretiu generaciu od poriadneho vyrobcu :)
rasto524 napísal:
sak ale ja som nevravel ze mne to ide niekto montovat ja si to budem sam........ale chapem co si chcel povedat radsej pockat kym budu vsetky muchy vychytane a potom ist na istotu.
BlackMW napísal:ked uz sa tu rjesi elektrolyza, je tu nejaky elektrikar ?
potrebujem poradit, chcel by som dopredu namiesto bmw znaku taku malu tesla spulku,
ze ci to pojde odizolovat a ci to neodpali nejaku elektroniku..
BlackMW napísal:ked uz sa tu rjesi elektrolyza, je tu nejaky elektrikar ?
potrebujem poradit, chcel by som dopredu namiesto bmw znaku taku malu tesla spulku,
ze ci to pojde odizolovat a ci to neodpali nejaku elektroniku..
alfi666 napísal:Maros kua to je napad...![]()
... mam take nieco na USB... pekne to je...
Niekde som videl aj schemu ako to spravit z obycajnej vlaknovej ziarovky... tak uz len najst tu spravnu velkost ziarovky![]()
Tesla ball, alias plazmova gula
http://farm3.static.flickr.com/2315/2432714569_bbaf0af814.jpg
PS: elektroniku to urcite neodpali nijaku... podstatne je to vsak dat nejak dalej od kovovych predmetov, lebo ono sa to cez ne prilis intenzivne vybija a zabilo by to tu elektroniku vtej guli ..... potrebujes proste karbonovu kapotu
Max-Max napísal:na youtube je aj kradez e92 ovladacom na telku... zdroj informacii jak svina.