... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pepo286 napísal:a o tej bezposadkovej lodi (asi 100tonovej atomke) co mali na plane rusi ste uz poculi ? .. toto bol masaker .. este ze rusi co boli pri moci neboli az natolko kokoti ze by to odklepli ...
pepo286 napísal:a o tej bezposadkovej lodi (asi 100tonovej atomke) co mali na plane rusi ste uz poculi ? .. toto bol masaker .. este ze rusi co boli pri moci neboli az natolko kokoti ze by to odklepli ...
BMino napísal:
aste bol dobry aj Phihaldephsky experiment:D
chembos napísal:
wow, ale to uz by bolo z europy europske more a nie pevnina
BMino napísal:
aste bol dobry aj Phihaldephsky experiment:D
pepo286 napísal:to boli tie pokusy s tym pulzujucim mag. polom co malo sposobit zneviditelnenie lode ? .. ci som vedla ?
Max-Max napísal:K2: pouc nas! ukaz nam teda, vsetkym tupcom, ze sa to da v domacich podmienkach! patri ti svet!
chembos napísal:ja osobne by som tam uz radsej helium tlacil do sania:
Max-Max napísal:inak odpadavam kazdodenne z tejto temy... gymazista ekonom amater nedostudovany pan chytry dokaze bez problemov zdedukovat funkcnost, moznosti vyroby a ekonomicku vyhodnost vyroby vodiku v pohyblivej platforme a dalsi ktory jazdi na ropu a nema sajn jak funguje a co znamena stechiometricka zmes mu to zerie.... desim sa doby, ked takyto inzinieri budu za nieco zodpovedni....
chlapci, sak kurva premyslajte, pekne vas prosim.
K2 napísal:
Osobne co ja neuvidim tak tomu velmi neverim alebo mi to povie 50 ludi a stoho styrom na sto percent verim.Vela ludi dokazalo nemozne aj na Mesiac sa letia uz myslim na pockanieale tak asi to realne neni.Mna skor zaujima nejaka reakcia na rozmnozovanie penazi
![]()
Zhasinam. Nastala tma
Helldiver napísal:Je ich hodne vela (samozrejme sa nejedna o ziaden velmi citelny narast vykonu), lebo ziadne auto nejde podla 100% pevnej mapy, ale z mapy sa beru iba zakladne hodnoty na ktore sa aplikuju korekcne faktory a konkretne mapa predzapalu sa upravuje podla knock-senzorov s tym ze RJ sa neustale pokusa v pravidelnych cykloch ist za na "hranicu" a akonahle detekuje naznak detonacie, tak cukne s predzapalom naspat... Pri takomto skusani bude so 100okt palivom hranica detonacii dalej a RJ teda pobezi blizsie k nej ako s 95okt palivom.