ROKI49 napísal:tak tak, s tymi pamatami ma Mpower pravdu, dokazuje to aj kopa zahranicnych testov co sa tej priepustnosti tyka, taktiez dual/single sa prejavi akurat tak v programoch, co tazia z pamatovej priepustnosti. zahranicne servre taketo testy robili a nedavno nieco take bolo aj na pc.zoznam.sk
Tak, tak. V každom prípade by som dával 2x 8GB v dual channel ako 1x 16GB v singel channel, jednak pre dobrý pocit, cenu ktorá je dnes veľmi fajn, a výkon keby náhodou

A pre tých čo robia s CUDA a podobne quad channel.
Inak ako ste spokojný s Windows 10? Ja za seba musím povedať ze po čistej inštalácii W10 64bit s prechodu W7 64bit som neskutočne spokojný čo sa týka optimalizácie, pamäťový manažment ma ten systém na výbornú a aj ked zaplnite večšiu množstvo ram ako máte, tak sa to výrazne nespomaľuje ako na W7, celkovo to behá svižnejšie, programy mi v tom lepšie idu, po tejto stránke som spokojný. Ale aby som cez príkazový riadok musel vymazávať uložené heslo na wifi tak to su take čerešničky asi s W8 s ktorého mi je dodnes zle :) v tomto smere zlatý Windows 7