... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starML napísal:Podívej se na testy ADACu http://www.auto.cz/adac-testy-zimnich-p ... -r15-62433 . Tam najdeš nejlepší pneu na sníha led a porovnej, na kterém místě jsou pneu NOKIAN. Já mám obuté Conti WinterContact a pokud s nimi dále nevyjedu, dále už se neseru. Buď to otočím, nebo přespím, za pokusy mi to nestojí. Se zatížením auta souhlasím, o to stará manželka. Kýbl s pískem nevozím, lopatku ANO (i v létě), tekuté řetězy NE.
cobra11 napísal:Dozadu nove pneu NOKIAN HAKKAPELIITTA a ziadne retaze nebudu treba.
pneu sice dost hucia, ale nemaju ziadnu konkurenciu.
pistacik11 napísal:tie testy su jedna velka picovina, kamarat na dunlopoch novych, ja na matadorkach a hadaj kto mal vecsie problemy na snehu, ci lade
RACERMAN napísal:
zaujimave, to su tam nejake hroty ? kolko to vydrzi na beznom asfalte? u nas asi neschvalene pre jazdu alebo hmm ?
Lukynko napísal:mam pneumatiky GoodYear - Nespocitam kolko raz moja automaticka prevodovka a tieto pneumatiky ma nechali vyssiet pod kopcom, v strede kopca a tesne pred kopcom.
Poviem takto: Naucil som sa nosit posypovy material v kufri, v igelitovom mechu prerostovany popol (net lepsie), samozrejmostou je lopata, motorova pila, lano, a slovnik vybranych slov pomenuvajucich pohlavne ukony a pohlavne organy.
Ale necham sa poucit ako vyjst hore kopcom v zime po neudrziavanej vozovke so starym automatom.