... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
kamil9
Auto: BMW i3
Kraj: Prešovský

Re: Idiot v X6

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 22:20

tato tema je na to, aby si magori uvedomili, ze treba brat ohlad aj na spomalenych vodicov, ktorí ti daju smerovku na poslednu chvilu, po pripade nedali smerovku a aby si nesiel jak blazon a stihol zareagovat na situaciu pred tebou... trosku predvidat co ten "debil" predomnou spravi....

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Piatok, 9. Decembra 2011, 08:12

nespravime anketu kto o kolko prekracuje maximalnu povolenu rychlost a kto soferuje ako hazardne? a vitaz dostane titul "majster klubu" a kazdy ho bude uznavat... Obrázok M3 lover pekny nazor :thumbup:

Keby sa to stalo tebe, tak si povies sam pred sebou do zrkadla to co si napisal?

Rozumny a neretardovany clovek jazdi tak aby sa mu toto v ziadnom pripade stat nemohlo, iba obrovska zhoda viacerych nahod k tomu dopomoze ale nie priamo zapricini - samozrejme konstantnych 180 a x inych vyhlaseni sa ani neda komentovat

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 9. Decembra 2011, 08:22

preto mas 180 konove auto.. aby si pri predbiehani mohol dokonale zrychlit z 85km/hod na 90km/hod :D
prosim vas to vazne vam mam uverit ze ste nikdy nesli po dialnici 180tkou ? :D aspon si neserte do huby..ň

ste sa tu chytili mojho prispevku jak neviem co...
jasne z toho vypliva ze moralne som bol na vine ja lebo somsiel rychlo.. ale spustacom toho vsetkeho bolo super Acko ktore mi nedalo prednost..
a to iste sa mi stalo v madarsku kde mi kokot na 307sw nedal prednost a som vyletel na travu a predbehol to tzv po poli.... zlomil naraznik odtrhol plast motora.
ja predvidam dostatocne kedze jazdim kazdy den po najfrekfentovanejsom useku na slovensku rano aj vecer.. neexistuje miesto na slovensku kde prejde viac aut ako po mojej trase.. a neexistuje aby si si vsetko ustrazil aj keby si sa na hlavu postavil..

ak by sedel v e60tke tak sa pri tom obruvniku na strechu neprekoti.. odhodilo by ho spat na cestu.. bohuzial sedel v x6tke a bohuzial prave tade isli traja ludia.. ale rozpravate jak keby to chcel spravit naschval tam su traja ludia tych idem SEPALIT.
zerete tu titulky z Noveho Casu aky to bol pretekar kolko mam priestupkov.. a neviem coho

to aj o mne mohli napisat v novom case dva roky do zadu cesty pirat siel v bratisalve na 60km/hod useku 125km/hod -----ktoreho treba zavret...
ale nenapisali by urcite ,ze to bolo o pol tretej rano a bolo to na pristavnom moste kde opravovali odstavny pruh a preto tam bola znizena rychlost na 60tku.....
Naposledy upravil/-a birki v Piatok, 9. Decembra 2011, 10:09, upravené celkom 1 krát.
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

birki

Piatok, 9. Decembra 2011, 08:41

a este jedna reakcia.. dalsi rozmaznany synacik na drahom aute od fotrika..

ty keby si na to mal.. by si svojmu synovy NIC nedal aj tomu verime--
samozrejme ze ho neobhajujem je tu kazdemu jasne ze to posral na prlnej ciare a bude stym zit cely zivot..aby sa zas nezacal tohto niekto chytat.. ano je to kokot.. len ako velky vie on sam....
www.mojnemec.sk
co das to dostanes

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 9. Decembra 2011, 09:08

pistacik11 napísal:

dobre no prevratil auto na bok, presiel 3 ludi z toho 2 v podstate nic neni, horsie dopadla 60-rocna babka, co mam teraz nanho nadavat jaky je dement, chlapec je uz aj tak dost psychicky natom zle si myslim, rozmysla ako sa vobec pozriet im do oci, tak aby ho manzel/ otec hned nezabil, no a k mojmu spravaniu na ceste, to ze si rano o piatej pri takmer nulovej premavke, v priehladnej zakrute pojdem v cca 40 km/h bokom myslim ze neni riskatne pre nikoho okrem mojho auta, v zivote ma este nepokutovali, ci uz za rychlost alebo nebezpecnu jazdu, akurat raz ma zastavili preto ze som pri vychadzani z pumpy mal zapnute parkovacky. proste tam kde treba idem pomaly, kde si to mozem dovolit tak obcas aj prekrocim rychlost, rozhodne sa snazim minimalizovat riziko ohrozenia ci uz posadky alebo okolia

ok tak berem spat :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 9. Decembra 2011, 09:12

Birki: tebe pride ok jazdit na najfrekventovanejsom useku v SR [ako sam pises a ja s tym suhlasim] jazdit 180?? Mne teda ani trochu...uz len preto, ze je tam povolena maximalka 110 a ty ju prekracujes o viac ako 60% ...
Ja uznavam, ze ti nejake A-cko nedalo prednost ale ty si mal prekrocenu rychlost o 70km v hodine...tak si zober pri tejto vasej rozdielnej rychlosti ako rychlo sa skracovala vzdialenost medzi vami dvoma...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

e46ka
Auto: lenochod

Piatok, 9. Decembra 2011, 09:30

aj na tejto teme vidiet ze clenovia tzv. klubu zahradkarov :lol: su majstri sveta :lol:
ja nechcem nikoho obhajovat jednoducho siel rychlo a nezvladol to hotovo ja si myslim ze ho to tiez mrzi no musi niest nasledky!!!
ale druha strana mince je ze tu polovica z vas picuje a pri tom priznava ze aj on prekracuje povolenu rychlost to je smiesne prosim vas si myslite ze ti co tu pisete ze chodite rychlejsie no toto sa vam stat v zivote nestane? verte mi ze ak dostanete smyk alebo defekt vo vyssej rychlosti tak vacsina z vas bude mat za volantom to najmensie slovo.
a prave preto sadame kazdy den za volant s tym ze sadame do zbrane a za skutky vykonane za volantom bereme aj patricnu zodpovednost!!!
proste toto bola podla mojho nazoru nahoda kde urcite zohravala rolu aj vysoka rychlost no bolo tu aj viac faktorov ako napr akurat tam ta rodina, akurat obchadzalo auto prekazku, jama na ceste ci co a pod.
ja si dovolim tvrdit ze vacsina z vas uz predbiehala po ceste vo vyssej rychlosti ako 90km/h a co si myslite co by sa stalo ak by ste pri 120km/h akurat vedla predbiehaneho auta dostali defekt a nahodou by po krajnici sli nejaky cyklisti alebo chodci? myslite si ze ste majstri sveta a ovladanie auta mate v rukach aj v takejto situacii? no ja si to nemyslim a toto by bola tiez podobna zhoda nahod ale tymto esteraz nechcem obhajovat vodica X6 proste takisto ako on aj vy by ste museli niest nasledky ale keby sa vam to stalo by ste sa na to kukali urcite z ineho uhla pohladu!!!!
Ale toto je proste typicka mentalita ludi na SK specialne tu na fore proste ja som pan boh majster sveta vsetko viem vsetko som videl vsetko zvladnem a budem mudrovat lebo rpsote moje EGO nepusti. treba sa trosku vzit aj do situacie inych. Lebo nadavat na niekho a osocovat to nieje hrdinstvo omnoho vacsie hrdinstvo je podla mna pochopit konanie a argumenty aj druhej strany!
A aby som nezabudol to najdolezitejsie na aky kokot tu je tato tema ked uz davno davno bolo dohodnute pokial viem ze nehody sa vesat na toto forum nebudu? :-k

birki

Piatok, 9. Decembra 2011, 09:52

ja som tiez svoju frajerku skoro prizabil ked bola poladovica.. a vzdy ked prsi a pipne mi auto ze pozor je nizka teplota kazdy bozi krat pri tom pipnuty si to spomeniem a moze to byt aj 10 krat za den!! od vtedy chodim v takych podmienkach ako dosraty 80km/hod v pravom pruhu..
ale ked su idealne podmienky dostat sa domov. skorej tak "idem" a kto ma pozna vie ako rychlo a akym sposobom.. a keby si jazdil po tej casti dialnice aj ty tak vies ze ked ides 129,5646km/hod tak ta nikto nerespektuje a nepusti 160km/hod a viac je jedina rychlost kedy mas aku taku sancu po tej ceste prejst plynule..
samozrejme neobhajujem sa viem ze som moralne porusil predpis.. ale budem niest nasletky pokutu.. popripade zostrelenie Ackom..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes

auto111
Kraj: Trnavský

Piatok, 9. Decembra 2011, 11:28

To ze nezabil tie obete (ci ich vsetkych tazko nezranil) je obrovske stastie a nahoda !

Lebo Pistacik11 tu operuje s faktom, ze sofer X6 zranil len jednu z tych obeti.

Lipo69
Kraj: Žilinský

Piatok, 9. Decembra 2011, 12:52

Par memberov tu jazdi na urovni toho chlapca z x6 pozeram :roll:
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

gusto
Auto: 325ti

Piatok, 9. Decembra 2011, 13:04

e46ka napísal:
aj na tejto teme vidiet ze clenovia tzv. klubu zahradkarov :lol: su majstri sveta :lol:
ja nechcem nikoho obhajovat jednoducho siel rychlo a nezvladol to hotovo ja si myslim ze ho to tiez mrzi no musi niest nasledky!!!
ale druha strana mince je ze tu polovica z vas picuje a pri tom priznava ze aj on prekracuje povolenu rychlost to je smiesne prosim vas si myslite ze ti co tu pisete ze chodite rychlejsie no toto sa vam stat v zivote nestane? verte mi ze ak dostanete smyk alebo defekt vo vyssej rychlosti tak vacsina z vas bude mat za volantom to najmensie slovo.
a prave preto sadame kazdy den za volant s tym ze sadame do zbrane a za skutky vykonane za volantom bereme aj patricnu zodpovednost!!!
proste toto bola podla mojho nazoru nahoda kde urcite zohravala rolu aj vysoka rychlost no bolo tu aj viac faktorov ako napr akurat tam ta rodina, akurat obchadzalo auto prekazku, jama na ceste ci co a pod.
ja si dovolim tvrdit ze vacsina z vas uz predbiehala po ceste vo vyssej rychlosti ako 90km/h a co si myslite co by sa stalo ak by ste pri 120km/h akurat vedla predbiehaneho auta dostali defekt a nahodou by po krajnici sli nejaky cyklisti alebo chodci? myslite si ze ste majstri sveta a ovladanie auta mate v rukach aj v takejto situacii? no ja si to nemyslim a toto by bola tiez podobna zhoda nahod ale tymto esteraz nechcem obhajovat vodica X6 proste takisto ako on aj vy by ste museli niest nasledky ale keby sa vam to stalo by ste sa na to kukali urcite z ineho uhla pohladu!!!!
Ale toto je proste typicka mentalita ludi na SK specialne tu na fore proste ja som pan boh majster sveta vsetko viem vsetko som videl vsetko zvladnem a budem mudrovat lebo rpsote moje EGO nepusti. treba sa trosku vzit aj do situacie inych. Lebo nadavat na niekho a osocovat to nieje hrdinstvo omnoho vacsie hrdinstvo je podla mna pochopit konanie a argumenty aj druhej strany!
A aby som nezabudol to najdolezitejsie na aky kokot tu je tato tema ked uz davno davno bolo dohodnute pokial viem ze nehody sa vesat na toto forum nebudu? :-k

Tomas, nehoda nie je nahoda :!: :idea:
Nezmyselne vysoka rychlost v obci + zla reakcia na situaciu, nic ine v tom nie je.
Ak by siel normalnou rychlostou, alebo ak by bol spravne zareagoval, mohlo to dopadnut uplne inak.
Sledujem, ze mnohym z vas chybaju zakladne vedomosti o riadeni auta a spravne navyky, podobne ako tomu z X6.
Pojmy ako reakcny cas su tu uplne nezname. Uvedomte si, ze ked sa pred vami objavi nahla prekazka, pred ktorou zo 40 km/h tesne ubrzdite, pri 60 km/h ju zrazite rychlostou 42 km/h!

Killo
Auto: lexaurin

Piatok, 9. Decembra 2011, 16:07

gusto konecne nejaky normalny nazor.

inak vacsinu z vas nechapem (hlavne blavakov, sorry), argumenty typu "mohlo sa stat / moze sa stat vzdy / sadame za volant s tym ze sa to moze stat ", neviem ako vy ale ja sadam za volant s tym ze NECHCEM aby sa nieco take stalo a budem tomu prisposobovat vsetky aktivity. Akoze mam sice len 21r, nemam moc odjazdene, ale uz som vyrastol z tychto nahanaciek po meste. Mozno to je tym ze som si auto musel kupovat za vlastne, benzin som si platil sam, nedostal som 300konove BMW len tak na narodeniny, neviem. Ako myslite si o mne co chcete ale ocividne si taky ludia nevazia ani majetok a ani zivoty druhych ludi.
Lebo ked raz dopice idem po meste, tak musim mat na rozume ze tam mozu byt ludia, deti, ktore mozu kedykolvek vybehnut na cestu, a podobne situacie. Staci len trochu premyslat a predvidat. Ale jasne, spravat sa ako rozumny clovek nie je take cool a awesome, ako jazdit 300kmh po meste a tvarit sa tvrdo.

A posledna vec - neviem na ktoru PICU je tu pretekarsky okruh, ked uz borci maju tolko penazi co sa nejdu nahanat tam? nepovedal by som na to ani pol slova. Ale opat, neni to taky styl, neni to take krute a nemozu s tym tolko machrovat, jak bezohladnou jazdou po meste.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

birki

Piatok, 9. Decembra 2011, 16:16

killo kup si radsej u gusta poukaz na kurz bezpecnej jazdy aby sa ti to stat nemohlo .. a nezavid blavakom 300 konove rakety.. aj tak su to vsetko seplety tri krat cez strechu tocene.. to uz co je za nazor..
mas pravdu on sa naschval pretekal v piestanoch, aby prizabil rodinu a mohol sa dostat na titulku noveho casu :D

proste stat sa to moze kazdemu aj mojej mame aj ta na to sem tam stupi ked musi potrebuje alebo neviem co..
a nehovor mi ze ty si nezazil situacie ked si sa "spotil na ceste " lebo ja sa ich uz zazil mozno aj na vsetky prsty jednu
Naposledy upravil/-a birki v Piatok, 9. Decembra 2011, 16:23, upravené celkom 2 krát.
www.mojnemec.sk
co das to dostanes

Killo
Auto: lexaurin

Piatok, 9. Decembra 2011, 16:21

birki preco si hned myslis ze zavidim ? nejsom ako 99% slovenskeho naroda, ze jedine co viem je zavidiet .. ja ludom kludne doprajem
a ocividne si ma nepochopil. nepovedal som ze to spravil naschval, ale predtym nez idem nejaku picovinu spravit, je dobre mysliet aj dopredu, ake z toho mozu byt nasledky. ako mysliet si ze sak co, pojdem na dvojtonovej krave 300 po meste a vsetci sa na mna budu usmievat a vsetko bude dobre, je s prepacenim dobre drbnuty nazor. s tym ze sa moze stat nieco zle treba pocitat a treba sa tomu snazit dopredu zabranit. ale ako vidim to vy nechcete

edit : a dokazes si sam seba predstavit ze sa to tebe stane? ze zabijes cloveka? dokazes si predstavit svoj zivot potom ? ja si to neviem a ani nechcem predstavovat. ja sa radsej budem spravat na ceste tak, aby som si nemusel do konca zivota sam pred sebou opakovat ze "ved som tomu len chcel stupit, nikoho som nechcel zabit", to uz je neskoro potom na sebareflexiu
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

birki

Piatok, 9. Decembra 2011, 16:31

ja ho neobhajujem len tu prosim vas netvrdte ako keby to dva tyzdne planoval... na svete je milion horsich ludi a nikto to neriesi..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 234 neregistrovaných