... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Keby sa to stalo tebe, tak si povies sam pred sebou do zrkadla to co si napisal?
pistacik11 napísal:
dobre no prevratil auto na bok, presiel 3 ludi z toho 2 v podstate nic neni, horsie dopadla 60-rocna babka, co mam teraz nanho nadavat jaky je dement, chlapec je uz aj tak dost psychicky natom zle si myslim, rozmysla ako sa vobec pozriet im do oci, tak aby ho manzel/ otec hned nezabil, no a k mojmu spravaniu na ceste, to ze si rano o piatej pri takmer nulovej premavke, v priehladnej zakrute pojdem v cca 40 km/h bokom myslim ze neni riskatne pre nikoho okrem mojho auta, v zivote ma este nepokutovali, ci uz za rychlost alebo nebezpecnu jazdu, akurat raz ma zastavili preto ze som pri vychadzani z pumpy mal zapnute parkovacky. proste tam kde treba idem pomaly, kde si to mozem dovolit tak obcas aj prekrocim rychlost, rozhodne sa snazim minimalizovat riziko ohrozenia ci uz posadky alebo okolia
e46ka napísal:aj na tejto teme vidiet ze clenovia tzv. klubu zahradkarovsu majstri sveta
ja nechcem nikoho obhajovat jednoducho siel rychlo a nezvladol to hotovo ja si myslim ze ho to tiez mrzi no musi niest nasledky!!!
ale druha strana mince je ze tu polovica z vas picuje a pri tom priznava ze aj on prekracuje povolenu rychlost to je smiesne prosim vas si myslite ze ti co tu pisete ze chodite rychlejsie no toto sa vam stat v zivote nestane? verte mi ze ak dostanete smyk alebo defekt vo vyssej rychlosti tak vacsina z vas bude mat za volantom to najmensie slovo.
a prave preto sadame kazdy den za volant s tym ze sadame do zbrane a za skutky vykonane za volantom bereme aj patricnu zodpovednost!!!
proste toto bola podla mojho nazoru nahoda kde urcite zohravala rolu aj vysoka rychlost no bolo tu aj viac faktorov ako napr akurat tam ta rodina, akurat obchadzalo auto prekazku, jama na ceste ci co a pod.
ja si dovolim tvrdit ze vacsina z vas uz predbiehala po ceste vo vyssej rychlosti ako 90km/h a co si myslite co by sa stalo ak by ste pri 120km/h akurat vedla predbiehaneho auta dostali defekt a nahodou by po krajnici sli nejaky cyklisti alebo chodci? myslite si ze ste majstri sveta a ovladanie auta mate v rukach aj v takejto situacii? no ja si to nemyslim a toto by bola tiez podobna zhoda nahod ale tymto esteraz nechcem obhajovat vodica X6 proste takisto ako on aj vy by ste museli niest nasledky ale keby sa vam to stalo by ste sa na to kukali urcite z ineho uhla pohladu!!!!
Ale toto je proste typicka mentalita ludi na SK specialne tu na fore proste ja som pan boh majster sveta vsetko viem vsetko som videl vsetko zvladnem a budem mudrovat lebo rpsote moje EGO nepusti. treba sa trosku vzit aj do situacie inych. Lebo nadavat na niekho a osocovat to nieje hrdinstvo omnoho vacsie hrdinstvo je podla mna pochopit konanie a argumenty aj druhej strany!
A aby som nezabudol to najdolezitejsie na aky kokot tu je tato tema ked uz davno davno bolo dohodnute pokial viem ze nehody sa vesat na toto forum nebudu?