... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
bmwtt.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Re: Idiot v X6

Piatok, 9. Decembra 2011, 16:36

Birki: zlahcujes situaciu ! Co je dost podobne obhajobe toho vodica X6.

Inak ten vodic X6 podla policie dostal 7-krat pokutu ! Co uz nieco vypoveda o jeho style jazdy.

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 9. Decembra 2011, 16:47

auto111 napísal:
Birki: zlahcujes situaciu ! Co je dost podobne obhajobe toho vodica X6.

Inak ten vodic X6 podla policie dostal 7-krat pokutu ! Co uz nieco vypoveda o jeho style jazdy.

vela inych ludi dostalo bez mihnutia oka ovela viac pokut... v meste zvanom bratislava pokutami za parkovanie a prekrocenie 50ky v dvoch subezne iducich pruhoch je dennodenna zalezitost...

to kolko pokut clovek ma nieje meritko toho ako jazdi ani toho aky je to clovek

stale nechapem co sa tu riesi... chalan podla ludi z okolia nema dobru povest, isiel rychlo, zle odhadol situaciu, spravil hovadinu v hovadine ale co to teraz zmeni? vysku trestu ktoru dostane tu na klube ked sa tu nedajboze ukaze? za svoju chybu bude zodpovedny tak isto ako by bol zopdovedny hocikto iny na jeho mieste

Jannci
Auto: MB

Piatok, 9. Decembra 2011, 17:17

podla toho, ako citam tuto diskusiu, a co som si pozrel diskusie v novom case, aktualitach, ci topkach, mi vychadza, ze 95% slovenskych vodicov su predpisovi jazdci, ktori nerobia ziadne picoviny (prekracovanie rychlosti, jazda na oranzovu, odbocovanie bez blinkra, zastavenie pred prechodom, ked chodec nan este nevstupil, atd).
Nechapem teda jednej veci, kde su? kde je tych 95% soferov? lebo ja stretnem mozno tak 5tich denne

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Piatok, 9. Decembra 2011, 17:45

jannci: :thumbup:

killo: ked chces tak mysliet dopredu, ze ked idem nieco spravit, tak si musim zhodnotit rizika atd.. tak napr. vyjdes z domu a niekto ta bachne po hlave.. riesenie podla teba bude nevychadzat ? je to blbost, ale MOZE SA STAT.. napr. aj Harman.. nikto by necakal, ze take nieco sa moze stat, ked len vyjde sa kuiknut na balkon co sa deje, a zrazu ta trafi gulka.. a stalo sa.. a na slovensku je toboz vsetko mozne :D tam isla rodinka po chodniku, zrazu ich zmietla x6.. kebyze idu o 5 sekund neskor alebo skor, tak nic sa nestane im.. ale vidis, stalo sa, nikto to necakal.. tu ide podla mna halvne o to, ze sa on vyrubal s auto, lebo je debil, ale to ze zmiatol rodinku, je az druha vec.. kebyze ju nezmietne tak co ? tak by sa riesilo len ze vyletel z cesty kvoli nezodpovednemu stylu jazdy.. ta rodinka bola nestastna nahoda no.. a tiez si nemyslim, ze ho obhajujem, len proste je to tak

iceblade: mas pravdu, ale len ked sa to berie , ze ma 7 pokut.. ale ked ma 7 pokut za nejake prehresky, ze ohrozuje a neviem este ake, tak je to ine... 7 krat parkovanie je ine ako 7x hrube porusenie rychlosti alebo telefonovanie.. ale inak suhlasim s tebou :)
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

auto111

Piatok, 9. Decembra 2011, 17:58

ice.blade napísal:
vela inych ludi dostalo bez mihnutia oka ovela viac pokut... v meste zvanom bratislava pokutami za parkovanie a prekrocenie 50ky v dvoch subezne iducich pruhoch je dennodenna zalezitost...

1. chalan dostal pokuty od statnej policie co NEBUDU pokuty za parkovanie.
2. priamo statna policia potvrdila ze pokuty boli za rychlost (neviem presne ale za rychlost boli aspon 3 pokuty).
3. ked niekto dostane 7 pokut (zdokumentovanych !! lebo mohol dat aj uplatok resp. obisiel len s napomenutim...) uz to svedci o jeho ignoracii zakonov a jeho (ne)zodpovednosti.
4. napriek tomu ze dostal uz 7 pokut zjavne ani potom nezmenil svoje spravanie sa na ceste.

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Piatok, 9. Decembra 2011, 18:33

som kokot ked si myslim ze 7 pokut za 7 rokov z toho 3 za rychlost nie je az tak vela ??? ano je to vela pre typkov ktori vyberu auto v sobotu vecer ked idu niekde von alebo v nedelu ked idu do kostola ale ked denne najazdis priemerne 100 km ako ja tak sa mi to nezda vobec vela. skuste tu napisat vsetci kolko ste dostali pokut ? ja sa priznam 6 rokov mam vodicak 6 pokut (2 za rychlost, 1 pneu, 1 neplatna emisna, 1 folie, 1 nezastavenie na stopke) a to si o sebe dovolim povedat ze som zodpovedny a ohladuplny sofer ... nemam problem pred seba pustit rozheganu fobiu ked sa na mna tlaci .... zasa pisem ze toho sofera x6 tym neobhajujem ale je mi smiesno z toho co tu niektori pisete

presne ako napisal jannci vsetci sme tu naj soferi ktori nikdy nejdu cez dedinu 59 ale stale 50 !!!! sak sa zobudte boha !!!! poslednu pokutu som dostal tak ze som sa ani nestihol spamatat ked som vosiel do dediny pri vyradenej rychlosti som pomaly brzdil a hned ma zmerali za 68 kmh
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

auto111

Piatok, 9. Decembra 2011, 18:53

Rebuss: ale ved prosim pochop ze je nieco ine ked sa "zadari" prejst cez dedinu 70kmh NEUMYSELNE.

Ale je nieco ine ked ides v meste cca 150kmh a (mozno) pretekas sa z kamaratom (+ jeho rizikove obiehanie auta co obiehalo ine auto) !! A to dotycny predtym dostal 7 pokut aj za rychlost co nie je az tak malo (povedzme) ale neracil sa z toho poucit kedze pokuty by mali mat aj vychovny ucinok.

Inak aj mne sa "postastilo" prejst cez dedinu cca 65kmh - 70kmh neumyselne. A to k tomu boli v ulicke schovani policajti s radarom ...

germancars

Piatok, 9. Decembra 2011, 19:05

ja jazdim 6ty rok a este nikdy som nedostal pokutu za rychlost ani za nic ine(jazdim rocne tak 15 000-20 000km)..jedine za parkovanie dve.. takze slusne naozaj nejazdil...

Jannci
Auto: MB

Piatok, 9. Decembra 2011, 19:11

ked sme pri tych nehodach. dnes bolo toto v trnave:

nedalo sa mi to odfotit z blizsa, aby som nebrzdil premavku. ten chlapik vraj nesiel rychlo co som pocul od poziarnikov a hliadky co prisla.
Prílohy
IMG00162-20111209-1551.jpg

rebuss
Auto: Efko

Piatok, 9. Decembra 2011, 19:20

ja som iba narazal ze 7 pokut za 7 rokov nie je vela ( len tak pre zaujimavost kamos dostal v lete za tyzden 3 pokuty za rychlost - mesto 62kmh dialnica 148kmh a este raz mesto nieco cez 60kmh - jazdi na firemnom aute denne kosice - TT, ma najazdenych cca 50 000 km rocne nejakych cca 6 rokov bez akelkolvek nehody a ak by nebodaj niekoho neumyselne zrazil tak sa bude rozoberat kolko mal pokut v minulosti ? ved je to smiesne ) ... nenarazal som ze on je teraz nevinny kedze vinny je, ani som nenarazal ze 150 kmh cez dedinu je normalne .. to je kokotizmus

jebat uz na to naco to ma vobec zmysel teraz rozoberat aky je kkt ? on za to pykat este bude hlavne je ze nikoho nezabil
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

ice.blade

Piatok, 9. Decembra 2011, 20:28

auto111 napísal:
Rebuss: ale ved prosim pochop ze je nieco ine ked sa "zadari" prejst cez dedinu 70kmh NEUMYSELNE.

Ale je nieco ine ked ides v meste cca 150kmh a (mozno) pretekas sa z kamaratom (+ jeho rizikove obiehanie auta co obiehalo ine auto) !! A to dotycny predtym dostal 7 pokut aj za rychlost co nie je az tak malo (povedzme) ale neracil sa z toho poucit kedze pokuty by mali mat aj vychovny ucinok.

Inak aj mne sa "postastilo" prejst cez dedinu cca 65kmh - 70kmh neumyselne. A to k tomu boli v ulicke schovani policajti s radarom ...

ty tvrdis ze si nikdy v zivote nesiel rychlejsie ako 50 v meste/dedine umyselne, vzdy pred zaciatkom obce pribrzdis na 50 a takou rychlostou do obce vchadzas aj vychadzas, jazdis tak ajked si mal 2 pruhy a nikde nikdo za ziadnych okolnosti si nezrychlil, vsetkych ktorych vidis na hlavnej pustas ajked je 60m od teba, prestan sam sebe klamat lebo ti to nikto neuveri...

ako pisal jannci, rocne najazdim 30tisk km minimalne a ak za den stretnem 10 aut ktore jazdia predpisovo tak to je az moc... okrem toho kazde druhe je autoskola

auto111

Piatok, 9. Decembra 2011, 22:04

Ice.blade:

Neda mi nereagovat. Ano na dialniciach su useky kde riadne pridam - ale nikdy to nie je tak ze celu dialnicu prefrcim povedzme 190kmh (bez ohladu hustotu premavky, stav cesty, na zakruty a pod.).

Co sa tyka mesta na obchvatoch, kde je riedka (reps. ziadna) a prehladna premavka tak obcas pridam na cca 100 - 130kmh.

Ale co sa tyka dedin, centra miest, sidlisk, parkovisk - tam som vzdy extremne opatrny a az paranoidne pozeram ci niekto nevybieha spoza auta, resp. niekto nahle neotvori dvere na aute, nevycuva bez svetiel a pod. V tychto lokalitach nikdy neprekracujem rychlost (ano stalo sa mi ze v jednej dedine som ju omylom prekrocil - ako som pisal v svojom minulom prispevku).
Stava sa mi (zriedkavo) ze prekrocim rychlost v dedinach cca o 5 kmh - hlavne pri vjazde do obce (ale nikdy nie sposobom ze vletim do dediny 90 kmh a spomalim "az" na 70kmh).

Celkovo sa da napisat ze som vzdy dost paranoidny a opatrny - ci uz ide o mesto, sidliska, dediny ale aj dialnice.

dodoIPD
Auto: BMW

Piatok, 9. Decembra 2011, 23:27

ice.blade napísal:

stale nechapem co sa tu riesi... chalan podla ludi z okolia nema dobru povest, isiel rychlo, zle odhadol situaciu, spravil hovadinu v hovadine ale co to teraz zmeni? vysku trestu ktoru dostane tu na klube ked sa tu nedajboze ukaze? za svoju chybu bude zodpovedny tak isto ako by bol zopdovedny hocikto iny na jeho mieste

Osobne si myslim ze 2 faktory hraju v jeho neprospech. Ma drahe auto/peniaze (ci uz tatkove alebo vlastne) a druha vec je mlady. A Piestany su male mesto..

auto111: Neviem, ci si niekedy videl, ako dopadne auto ked sa prekoti na bok v 150km/h, ale takto by urcite neskoncil ;) Myslim si osobne ze nemohol ist viac ako 100km/h aj to podla mna prehanam.

camai
Auto: BMW E36 328i, 325TDS

Nedeľa, 11. Decembra 2011, 09:21

tomas20
Auto: f31 320xd

Nedeľa, 11. Decembra 2011, 13:24

:-s
nosite haciaci? asi si ho pojdem kupit pre istotu :? , typek esteze bol v bezvedomi, lebo umierat uhorenim zaziva musi byt nechutne, chvalabohu, ze ho vytiahli :^o
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 230 neregistrovaných