... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Re: Idiot v X6

Streda, 7. Decembra 2011, 23:56

tak ja neviem my sme male mesto a az take zapchy tu nemame :D ale este sa mi nestalo ze by som niekde neprisiel na cas :roll: ja vzdy chodim radsej skor :roll:
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 00:00

johnyfly1 napísal:
tak ja neviem my sme male mesto a az take zapchy tu nemame :D ale este sa mi nestalo ze by som niekde neprisiel na cas :roll: ja vzdy chodim radsej skor :roll:

ked mas ten cas. Cas je pre mna luxus, ktory si nemozem dovolit...

matoE36
Auto: e36 320i
Kraj: Košický

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 00:07

ex: E36 compact 316i, E36 sedan 320i, E36 320i (323i) tour

majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 00:24

Jannci, to natlacenie som myslel z boku.. cize na dvere a nie naraznik.. ale vidno ze vies o com hovoris \:D/

johnyfly, podla mna, ked sa nikam neponahlas tak nezabije ta ked spomalis atd, a preto je rozumnejsie asi pustat tie auta, lebo pozri, vies, ze nic neporusujes, ale aj tak to moze dopadnut velmi zle, lebo typek ak by bol na tvojej urovni a uz by to bolo fakt zle, tak by strhol volant bud do pola, alebo do teba.. ale zase nevravim, ze by si blokoval tie auta v kuse.. niekedy sa inak proste neda, len sa vyhnut aj na krajnicu.. a preto radsej spomalit, lebo ta krajnica je zrada.. ](*,)

vravia, ze neuveritelne stastie malo to dietatko.. ale zaroven neuveritelnu smolu, kedze podla vsetkeho aspon co som zachytil tak iny ludia tam na tom chodniku neboli.. nestastna nahoda toto cele.. snad budu vsetci v poriadku.. :-k
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 09:07

uz sa nam ta tema uplne zvrtla, ale mne to nevadi :)

ja opisem inu situaciu s kt. sa stretavam pomerne casto a nasiera ma -

jebem si to po hlavnej ceste...zrazu mi z vedlajes vybehne auto...ktore evidentne uz nemoholo pockat tych 5 sekund kym ja prejdem...nie...on sa mi musi drbnut do cesty a obmedzit ma....no ok..sak asi sa Pista tiez ponahla...lenze on nie...drbne sa mi do cesty a potom sa vlece..a brzdi ma veselo dalej...on mohol pockat 5 sekund..a ja kvoli nemu stracam minuty...
diky za pozornost
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 10:28

matoE36 napísal:

Nerad sa zapajam do takychto vasnivych debat, ale po zhliadnuti toho videa z JOJ a podla schemy nehody mam jeden postreh. Neviem, kto mate ake skusenosti s X6, ja som jazdil s niekolkymi kusmi vsetkych moznych konfiguracii a motorizacii, od zasnezeneho letiska az po okruh a jedna vec je ista: X6 je tak stabilne auto, ze takto ho rozhodit mozete iba nezmyselnym hrubym prekrocenim rychlosti alebo absolutnym nezvladnutim riadenia (zly posed za volantom, nespravne drzanie volantu, nevenovanie sa riadeniu, atd..) pripadne kombinacia - co je u slovenskych vodicov tychto aut bezne. Jedna z elementarnych veci, ktore sa dozviete na kurze bezpecnej jazdy je, ze v takejto rychlosti treba do prekazky (ci uz to je auto, zviera alebo nieco ine) radsej celne naburat. Vyhybaci manever vo vysokej rychlosti je jednak nebezpecny pre 99% vodicov aj pre okolie a jednak sa lahko moze stat, ze sposobite podstatne viac a vaznejsej skody pri vyhybani nez by ste sposobili pri naraze. Okrem toho, kazde moderne auto je najodolnejsie pri naraze spredu, kde pohlti neuveritelne mnozstvo energie. Ak by bol chalanisko radsej nabural zozadu do toho auta ktore obchadzal, ani by sme nevedeli, ze sa take nieco stalo. Akykolvek argument v prospech vodica X6 je len mutenim vody, takito ludia by nemali mat vobec vodicak...

germancars

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 10:49

ked niekto blika na kruhaci ze z neho vychadza tak ja tiez cakam kym ho uplne neopusti smerovka ma vobec nezaujima.. co ak nahodou zabudol vypnut smerovku alebo sa pomylil? kvoli 5tim sekundam nebudem mat rozbite auto..

inak je k tejto teme sa skoda vyjadrovat :smile:

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 11:20

podla tych ciar na ceste je mozne ze isiel spominanou 100vkou alebo aj viac..
vo vecernych hodinach nemas moznost odhadnut cas priblizovania auta v spetaku... ak ides cez mesto, pozres do spetaku vidis 2 male svetla.. zacnes odbocovat a zrazu su tie svetla uz pred tebou a gulaju sa po zemi.. v tomto je imho vodic druheho auta plne nevinny a na sude by sa ho dalo zbavit veskerych obvineni.. proste vsetko sposobil vodic X6.

birki
Auto: 540iA touring

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 14:35

bohuzial stalo sa.. kto na to sem tam nestupi ?
ja som tiez v pondelok skoro umrel pri triblavine si idem standartnych 180km/hod z prace .. a zacne sa zo strendeho pruhu preradovat Acko do laveho nastastie zmestili sme sa styria bolo to v tej casti kde je este pol metra toho betonu a da sa nanho vyjst...
niekto vyhra v "lotto" a niekomu sa podrai sposobit "toto"
neobhajujem ho ale tiez som tomu par krat stupil a to si dovolim povedat ze som slusny vodic..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 14:45

birki napísal:
bohuzial stalo sa.. kto na to sem tam nestupi ?
ja som tiez v pondelok skoro umrel pri triblavine si idem standartnych 180km/hod z prace .. a zacne sa zo strendeho pruhu preradovat Acko do laveho nastastie zmestili sme sa styria bolo to v tej casti kde je este pol metra toho betonu a da sa nanho vyjst...
niekto vyhra v "lotto" a niekomu sa podrai sposobit "toto"
neobhajujem ho ale tiez som tomu par krat stupil a to si dovolim povedat ze som slusny vodic..

ak je u teba 180km/h "standardna" rychlost na useku, kde je 110, tak neviem ci sa da hovorit o slusnom jazdeni...bez urazky...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

birki
Auto: 540iA touring

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 14:51

lepsie slovo bude "konstantne".. som siel 180 takze mohol moju rychlost vyhodnotit bez problemov..
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

kamil9
Auto: BMW i3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 15:00

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 15:46

tak zrazu sa teda pretekal ? a jakto, ze nik nespominal ziadne auto zo svedkov co boli v spravach, resp ze bolo tiez pri incidente.. pochybujem, ze sa pretekal, ze dupol na to az tak, ze uz stratil supera z dohlladu v zzrkadielku a dalej si to razil.. a svedkovia uz len tak cihaju cely den na ulici, aby pozorovali, ci niekto sa nepreteka :D cim dalej to tym novinarom ide lepsie..

co sa tyka podstaty clanku, je asi jasne, ze je to nezodpovedny sofer a verim tomu, ze podobne to boo aj pri nehode, takze pomaly uz neni o com.. ked uz robim chujoviny za volantom, tak nejdem predsa jak kkt a po meste.. na dialnici je to ine, tam je rovna cesta, tam podla mna ani birki-ho konstanta nieje nejak nebezpecna ked su prazdne cesty.. skor ine faktory su tam vid jeho priklad, ktory tu uz bol miliondvestokrat spomiinany..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

dodoIPD
Auto: BMW

Štvrtok, 8. Decembra 2011, 19:50

Tatry su krute. V zlom case na zlom mieste boli proste, tak isto jak ten sanitkar rok dozadu, tam tiez to bolo podobne, take veci sa proste stavaju, rychlost hra vzdy faktor.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných