mam halo 3 a postupne to prechadzam, som zvedavy ako je rozdiel v 4ke :-) zatial nicim vynimocna mi nepride ta hra, ale pobavi, no len keby som mal aj toho casu na seba a mohol sa aj zahrat

dnes som zadovazil BF3, nelutujem to ! hram multiplayer a uz si brusim zuby na to kedy vyskusam convertor na mys a klavesnicu
inak nechapem co bolo na tom joysticku take mega ? ale hral dobre :-) no take skilly chytis po case aj ty, velmi mi pomohla ta beta crysis 3 na rozbehnutie, spociatku som myslel, ze ma porazi, ale stale som si vravel, vsak oni hraju na tom istom co ja, aku maju vyhodu ? tiez to hraju prvy krat, tiez maju joystick v ruke a tiez maju rovnake podmienky (X360 - neide im to o nic lepsie ako mne)
ten modern warfare 3 musi byt tiez spica, len teraz uz viem, ze sa nebudem vediet rozhodnut co skor hrat a to bf 3 alebo modern warfare 3, takze zatial mi staci bf 3 a pripadne by som si vyskusal do buducna cod mw 3
velmi ma potesil aj genialny a kvalitny priestorovy zvuk v bf 3, doposial som v ziadnej hre nepocul nic take na x360 s mojom Logitech Z906
inak ked spravis ten flash isto daj echo, pojdem do toho aj ja, nastastie mam flashnutelny x360 (liteon) :-) konecne budem neobmedzeny singleplayerom a zaroven multi na jednej konzoli a zaroven co sa mi bude velmi pacit budem moct zakupit origo a zahrat po nete :-) asi tak skoro pc nebudem upgradeovat