... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:Vomack , mam doma jeden pc "naviac"Na tom ti to urcite pojde
ice.blade napísal:nechapem preco vsetci kupuju kilometrove case a slahnu tam mikro atx alebo itx doskuja uz pol roka hladam case ktore by bolo na vysku max 12cm a aj to len koli VGA a nedari sa mi, asi si spravim case vlastny :)
mozno by stalo za hriech najst niekde na nete flexi kabel na pcie16x nech dam VGA do bokuked PC tak niekde pod telkou medzi dvd, satelitom a xboxom
inak neviete odporucit nejaku telku na hranie hier tak isto na pripojenie PC atd? teraz som kupil panasa vieru 42ST50e a je to grc, idem ho vratit
ice.blade napísal:nechapem preco vsetci kupuju kilometrove case a slahnu tam mikro atx alebo itx dosku![]()
voMacK napísal:ne diky, kupit novu masinu by nebol problem. Tu je ocividne softwarovy zadrhel.
auto111 napísal:Z funkcneho hladiska sa davaju vacsie skrinky (do stavanych a nie znackovych PC) lebo seriozna VGA (stredna trieda a vyssie) vie vyprodukovat az nebezpecne mnozstvo tepla.
Cize z kratkodobeho hladiska sa VGA moze realne prehrievat a casom dokonca odist.
auto111 napísal:To som bol asi v zlych serverovniach.
A tie miniaturne ventilatory (1U serverov) nemaju sancu vytiahnut tolko horuceho vzduchu (napr. z pekne "rozbehnutej" VGA) bez toho aby vytvorili nepouzitelnu zvukovu kulisu.
ice.blade napísal:mas pravdu neporovnaval som serverovne, prevazne servre instalujem na stole v beznych kancelarsko/domacich podmienkach kde mi casto frcia bez toho aby hucali aj viac dni pricom ked sa na ne pozeram vobec nevytiahnu z toho dobre vedeneho odvetrania ziadne teplo len co si tam ohrievam zmrznute ruky :) ale pisal som to len ako priklad, proste ak sa VGA predava s tym chladicom co na nom je a stiha to uchladit tak potom hociake "nadstandardne" riesenie ju musi uchladit z prehladom tzn vacsi heatsink ktory by bol tak prijemne profilovo upraveny aby nezavadzal s pridavnym aktivnym chladenim bude urcite bohate stacit a pochybujem ze sa VGA prehreje :) plus chladenie CPU by som riesil podobne ako maju AIO delly s i7 3gen, celkom to pekne slape... proste by som chcel co najtensi case aby som ho mohol frcnut pod telkac na lezato... nemam rad stojate bedne v obyvacke