... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Hry hram najma na:

PC
94 (43%)
X-BOX
43 (19%)
PlayStation
65 (29%)
WII
1 (0%)
ine
3 (1%)
nehram sa, je to <>ina
15 (7%)

Celkom hlasov: 221
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Re: X360 alebo PS3?

Nedeľa, 24. Februára 2013, 20:20

Treba nainstalovat vsetky najnovsie veci ako physx, amd catalyst, directx, visual c++, net framework... mozno nieco z toho ti chyba.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:21

Vomack , mam doma jeden pc "naviac" :mrgreen: Na tom ti to urcite pojde :wink:
Prílohy
4.jpg

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:24

chladic V8 musi byt :twisted:

ice.blade

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:25

nechapem preco vsetci kupuju kilometrove case a slahnu tam mikro atx alebo itx dosku :D ja uz pol roka hladam case ktore by bolo na vysku max 12cm a aj to len koli VGA a nedari sa mi, asi si spravim case vlastny :)

mozno by stalo za hriech najst niekde na nete flexi kabel na pcie16x nech dam VGA do boku :D ked PC tak niekde pod telkou medzi dvd, satelitom a xboxom :D

inak neviete odporucit nejaku telku na hranie hier tak isto na pripojenie PC atd? teraz som kupil panasa vieru 42ST50e a je to grc, idem ho vratit :D

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:33

//MPower napísal:
Vomack , mam doma jeden pc "naviac" :mrgreen: Na tom ti to urcite pojde :wink:

ne diky, kupit novu masinu by nebol problem. Tu je ocividne softwarovy zadrhel.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

auto111
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:34

ice.blade napísal:
nechapem preco vsetci kupuju kilometrove case a slahnu tam mikro atx alebo itx dosku :D ja uz pol roka hladam case ktore by bolo na vysku max 12cm a aj to len koli VGA a nedari sa mi, asi si spravim case vlastny :)

mozno by stalo za hriech najst niekde na nete flexi kabel na pcie16x nech dam VGA do boku :D ked PC tak niekde pod telkou medzi dvd, satelitom a xboxom :D

inak neviete odporucit nejaku telku na hranie hier tak isto na pripojenie PC atd? teraz som kupil panasa vieru 42ST50e a je to grc, idem ho vratit :D

Z funkcneho hladiska sa davaju vacsie skrinky (do stavanych a nie znackovych PC) lebo seriozna VGA (stredna trieda a vyssie) vie vyprodukovat az nebezpecne mnozstvo tepla.

Cize z kratkodobeho hladiska sa VGA moze realne prehrievat a casom dokonca odist.

ice.blade

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:38

tak isto 1U servere vedia vyprodukovat extremne mnozstvo tepla, vsetko sa da uchladit rozumnym sposobom pricom to nezabera vela miesta :) cize z hladiska chladenia je to hovadina

auto111

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:40

ano uchladit sa da vsetko ale neviem ci si nazivo pocul ako su (1U) servre hlucne.

okrme toho (1U) servre s uv klimatizovanych serverovniach - cize si neviem predstavit aky hluk by taky server prudukoval vo vyhriatej izbe specialne pocas leta.
Naposledy upravil/-a auto111 v Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:42, upravené celkom 1 krát.

ice.blade

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:42

ano pocul, momentalne modely su hlucne len prvych par sekund pokial sa aktivuju senzory, nasledne idu pekne ticho a to chladia ovela vacsie vykony nez obycajna herna VGA a verim tomu ze ak by som chcel ultratiche minimalne PC aj s tym by som vedel nieco poriesit ;)

auto111

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:48

To som bol asi v zlych serverovniach.

A tie miniaturne ventilatory (1U serverov) nemaju sancu vytiahnut tolko horuceho vzduchu (napr. z pekne "rozbehnutej" VGA) bez toho aby vytvorili nepouzitelnu zvukovu kulisu.
Naposledy upravil/-a auto111 v Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:48, upravené celkom 1 krát.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:48

ice.blade napísal:
nechapem preco vsetci kupuju kilometrove case a slahnu tam mikro atx alebo itx dosku :D

Ja mam klasicku ATX dosku

voMacK napísal:
ne diky, kupit novu masinu by nebol problem. Tu je ocividne softwarovy zadrhel.

a kurva , ja ze ma prevezies konecne na pravom BMW :mrgreen:

auto111 napísal:
Z funkcneho hladiska sa davaju vacsie skrinky (do stavanych a nie znackovych PC) lebo seriozna VGA (stredna trieda a vyssie) vie vyprodukovat az nebezpecne mnozstvo tepla.
Cize z kratkodobeho hladiska sa VGA moze realne prehrievat a casom dokonca odist.

No v tom PC na foto VGA fachci az na 1100MHz na jadro a zere v zatazi peknych 300W :mrgreen: Ale ma velmi kavlitny chladic s technologiu Vapor Chamber tak to stiha chladit :wink:
Inak mas pravdu ,cim vecsia case tym lepsie , lebo lepsie vnej cirkuluje vzduch , da sa lepsie modifikovat a nastavit , a PC ma potom vecsi potencial na overclocking a je stabilnejsi , cize na vykony hardware mini case rozhodne nedoporucujem..(pozrite si ako sa dojebavali prve PS3 a xboxe , nez presli ich jara na mensi vyrobny proces :mrgreen: )

ice.blade

Nedeľa, 24. Februára 2013, 21:55

auto111 napísal:
To som bol asi v zlych serverovniach.

A tie miniaturne ventilatory (1U serverov) nemaju sancu vytiahnut tolko horuceho vzduchu (napr. z pekne "rozbehnutej" VGA) bez toho aby vytvorili nepouzitelnu zvukovu kulisu.

mas pravdu neporovnaval som serverovne, prevazne servre instalujem na stole v beznych kancelarsko/domacich podmienkach kde mi casto frcia bez toho aby hucali aj viac dni pricom ked sa na ne pozeram vobec nevytiahnu z toho dobre vedeneho odvetrania ziadne teplo len co si tam ohrievam zmrznute ruky :) ale pisal som to len ako priklad, proste ak sa VGA predava s tym chladicom co na nom je a stiha to uchladit tak potom hociake "nadstandardne" riesenie ju musi uchladit s prehladom tzn vacsi heatsink ktory by bol tak prijemne profilovo upraveny aby nezavadzal s pridavnym aktivnym chladenim bude urcite bohate stacit a pochybujem ze sa VGA prehreje :) plus chladenie CPU by som riesil podobne ako maju AIO delly s i7 3gen, celkom to pekne slape... proste by som chcel co najtensi case aby som ho mohol frcnut pod telkac na lezato, zdroj rozobrat a nechat len plosak plus centralne chladenie na cirkulaciu vzduchu... nemam rad stojate bedne v obyvacke

auto111

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:03

ice.blade napísal:
mas pravdu neporovnaval som serverovne, prevazne servre instalujem na stole v beznych kancelarsko/domacich podmienkach kde mi casto frcia bez toho aby hucali aj viac dni pricom ked sa na ne pozeram vobec nevytiahnu z toho dobre vedeneho odvetrania ziadne teplo len co si tam ohrievam zmrznute ruky :) ale pisal som to len ako priklad, proste ak sa VGA predava s tym chladicom co na nom je a stiha to uchladit tak potom hociake "nadstandardne" riesenie ju musi uchladit z prehladom tzn vacsi heatsink ktory by bol tak prijemne profilovo upraveny aby nezavadzal s pridavnym aktivnym chladenim bude urcite bohate stacit a pochybujem ze sa VGA prehreje :) plus chladenie CPU by som riesil podobne ako maju AIO delly s i7 3gen, celkom to pekne slape... proste by som chcel co najtensi case aby som ho mohol frcnut pod telkac na lezato... nemam rad stojate bedne v obyvacke

kukni tichepc.sk. Tam maju slusnu ponuku zaujimavych skriniek. Ale rataj ze AJ ked tam nieco najdes cena bude podstatne vacsia nez u beznych skriniek a to nie "len" 2x.

K VGA - skus podrzat ruku na vychuchu ozaj slusnej VGA pod serioznou zatazou (tych co maju "stock" chladenie ked sa teply vzduch vytlaca len vzadu na VGA karte).

Za mna mozem napisat ze u Nvidie 8800GT ten vzduch bol dost teply, u Radeonu 5770 bol vriaci (pritom sa nejedna o high end VGA).

Neviem ako si testoval 1U sevre - ale tie bezia v praktickych podmienkach vzdy zatazene - cize min. solidne teplo budu produkovat stale.

Ked mi neveris najdi si videa na Youtube.

ice.blade

Nedeľa, 24. Februára 2013, 22:18

ja som si malu skrinku nasiel za 50 eur s fakt prijemnym designom, neviem uz nazov (ak zajtra kuknem do systemu na nazov napisem) ale je na itx dosky, dosku som mal este z lga775 tak som to tam narval ale ked som usporiadaval kabelaz ja debil som nemal vypnuty komp tak som niekde frcol na dosku napajanie a hups, teraz by som novu dosku itx do toho nekupoval za 120 eur ked mam este dalsich xy klasickych dosiek na core i cpu... tak radsej si spravim vlastne case, material aj potrebne vybavenie na to mam ale keby sa dalo nieco take kupit bolo by to fajn

Vlado Behun
Autor témy
Auto: E46 M3

Pondelok, 25. Februára 2013, 15:51

... sa to tu celkom rozbehlo ;-)
Pridam nieco nove pre tych, co este nemali tu cest....:
http://refresher.sk/8664-Privitajte-Pla ... ez-konzoly
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 230 neregistrovaných