je fakt ze, Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield su velmi kratke, tieto som mal prejdene za par dni a to vsetko hram zasadne v najtazsom rezime. ale tieto hry su viacmenej serverovky, asi preto ta dlzka. Hitman mi trval viac ako 2 tyzdne a to v rezime hard, pus je tam este expert ktory hram teraz a purist bez akychkolvek pomocok :)
M36R F11 525xd next car: radical sr3 skr 2:33.847onboard
tak ale BF3 malo singlac cisto na paradu..to je vysotne multiplayer zalezitost. Ja hravam BF3 uz rok a pol skoro denodenne...a to je dlzka s ktorou sa nemoze rovnat v podstate ziadny singleplayer...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
Z týchto jednoznačne Battlefield je top či už ide o trojku alebo Bad Company 2. U mňa Call of Duty stratilo svoje čaro po 5ke. To sa ešte dalo ako tak hrať. Nedávno som dokončil nový Medal of Honor ale bola to strata času.
Som zvedavý aj ja že čo vytiahnú ale mám taký pocit že to nebude taká bomba jak bol pri vydaní Playstation 3 alebo Xbox 360. Ale však nechajme sa prekvapiť. Som zvedavý čo bude 20. februára. Keď nič zaujímavé, aspoň moje narodeniny
pravdepodobne iba kablovu, to som neskumal, no kazdopadne mi to je jedno, pretoze ak chcem mys a klavesnicu musim hrat na stole, no odskusam istotne aj bezdratove, podla mna by to mohlo fungovat
nechapem ze ked sa tu polozila otazka "naj hra roka 2012" tak som tu este nevidel HALO 4 momentalne si na tom dost idem, zatial kampan a potom MP (cooperativa musi byt brutalna vec)... na Dishorned sa chystam aj ja