... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:Ak máš chuť si za lietať arkadovym štýlom, trochu akcie k tomu tak doporučujem ace combat 7, ak zapnem ps4, tak väčšinou len kvôli tomu.pred par rokmi bol stary FSX simulator v akcii na steame, tak som si ho kupil, dotahal kopec HD texture packov a modov, ono uz vtedy to vyzeralo dost dobre na to aky stary softver to je, a vsetko by to bolo krasne, keby som vedel vobec vzlietnut. pokial tam nespravili nejaky arkadovy mod, tak si to asi vacsina ludi velmi neuzije, toto su simulatory urcene pre ludi, co lietaju Frankfurt - New York z pasie a pripajaju sa na simulovane veze kde si pytaju povlenie na prelet atd.
voMacK napísal:vcera som videl ten uvod na srotovisku a musim povedat ze za mna superVcera som kupil [nie na fakturu] Jedi Fallen order.
pistacik11 napísal:no je to fakt arkadovka jak hovado. hadam az moc, ale tak neskusal som este tazsiu obtiaznost. som presiel 5 misii a akosi ma misie prestavaju bavit. take je to akesi glupe, tak ja tam letim k vesmirnemu vytahu, cistim to tam ako mr. proper, drony, lietadla, pozemne ciele, secko, a chuj v helikoptere nevie kade ma letiet a ja som ho akoze zabil hej. no na hlavu :)V ôsmej či akej misií si môžeš vybombardovat aj spišský hradináč čistá arkadovka, medzi stíhačkami až taký rozdiel není, najviac pociťujes rozdiel, len v počte munície ktorú nesmieš trocha menej aj obratnosťi a stabilite lietadla, tá sa hodí najmä pri tankovaní za letu, ale to sa dá vždy preskočiť. Ja som to skoro celé prešiel s migom 29, bola len jedná misia ktorú som s ním nezvládol. Ináč, teraz vypúšťajú špeciálne misie von, tie sú tiež celkom zaujímavé.
pistacik11 napísal:tu osmu misiu by som si rad zahral, ale zial cez siedmu sa neviem dostat ani zaboha. (ta kde lietas v hmle nad tymi vysokymi skalnymi stlpmi a utesmi a jebu blesky do teba), prva faza OK, potom aj tie drony ako tak vystrielam, ale hentu pizdu co furt umiera ja uz neviem ako zachranit, chronta plesniva, nech robim co robim, furt ju daju dole. 5x som skusal, uz nemam nervy na to.V ôsmej či akej misií si môžeš vybombardovat aj spišský hradináč čistá arkadovka, medzi stíhačkami až taký rozdiel není, najviac pociťujes rozdiel, len v počte munície ktorú nesmieš trocha menej aj obratnosťi a stabilite lietadla, tá sa hodí najmä pri tankovaní za letu, ale to sa dá vždy preskočiť. Ja som to skoro celé prešiel s migom 29, bola len jedná misia ktorú som s ním nezvládol. Ináč, teraz vypúšťajú špeciálne misie von, tie sú tiež celkom zaujímavé.
voMacK napísal:boha. bzuuuum...vzuuuuum. hram to len hodinu, ale uz ma svrbia prsty kupit si lepsiu grafiku, som z toho fas cinovany ake zabavne to je. ten pohyb postavy je fakt zly tak ako v kazdej sw hre, ale zasa sekvencie pri fightoch su vyborne, nerozumiem preco nedokazu normalnu chodzu a skoky robit plynule ked to vedia pri bitkach.Vcera som kupil [nie na fakturu] Jedi Fallen order. Uz to vidim kurva, ako najblizsi tyzden si pri kazdej prilezitosti z papiera spravim rolku a budem sa tym ohanat a vydavat kokocke zvuky ako keby som mal light saber.
Cafte infantilny kokot.
To exchange libraries, you will need to repeat the process twice — once to connect your Xbox One to their account and a second time to connect their Xbox One to your account.
It comes with risks. Your friend will be able to make purchases through your account on the Xbox store, so be careful about what information you store on your account. We highly recommend you only set up gamesharing with a trusted friend or family member.