... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Akurat vcera som to preskippoval pred spanim, presne tak mi to prislo a neverim, ze to nebol zamer. Aj celkom odvazne joky na to aky je kazdy offended picus na twitroch. Este som si musel pozriet cast, ci to je fakt araňa veľka a je..namiesto metaforickeho meteoru do rovnice dosadime covid, tak mame 100% tru story, o dnesnom svete..
boborjelotor napísal:dpc takze oni to pred 20 rokmi boli brothers? ci brat a sestra a teraz su to sestry?len jedna wachovska (bol som today years old ked som zistil, ze obaja bratia sa rozhodli, ze su sestry, som doteraz bol v tom, ze len jeden) robila na mastyrixe, druha z projektu odstupila uiz na zaciatku a nema s nim dokopy nic spolocne.
starynovy napísal:podla mna na 100% to bolo urcite presne tak mysleneAkurat vcera som to preskippoval pred spanim, presne tak mi to prislo a neverim, ze to nebol zamer. Aj celkom odvazne joky na to aky je kazdy offended picus na twitroch. Este som si musel pozriet cast, ci to je fakt araňa veľka a je..Davam bod, ze si dosla urobit picu zo seba sama (a skasnut). 7/10 oddychovka.
boborjelotor napísal:no sak furt vsade boli wachovski brothers, ale vobec som netusil ze transferovali do metriksuboli niekedy inak oznaceni ako "bratia wachovski"? :)
keby nebol nudzovy stav a otvorene kina, Chromik by uz organizoval pochod za rodinu pred cinemaxom aby zakazali tuto transdzendzer propagandu :)
Lana Wachowski(born June 21, 1965, formerly known as Larry Wachowski)[color=#0645ad][1][/color]andLilly Wachowski(born December 29, 1967, formerly known as Andy Wachowski)[color=#0645ad][2][/color]are American film and television directors, writers and producers.[color=#0645ad][3][/color]The sisters are bothtrans women.[color=#0645ad][4][/color][color=#0645ad][5][/color][color=#0645ad][6][/color]
Fuxxo napísal:som sa vcera logdamovym zastrenim mysle vybral do ceska do kina, reku sak chcem si to pozret na platne, kedze matrix je srdcovka (a narozdiel od vacsiny nepovazujem Reloaded a Revolutions sa vyrazne horsiu oproti 1. dielu).nie, do postelewarez rulez.
tak som si to kukol teda.. ach jaj
na uvod by som povedal, ze cela moja puberta bola postavena na matrixe, ked som vysiel z kina v 2001 ci kedy to bolo, uz nic nebolo ako predtyma samozrejme ocakavat ze 4te pokracovanie toho filmu, natoceneho v dnesnej dobe jebnutej bude rovnako revolucne jak povodny film, to asi nemohol nikto (kedze uz 2ka a 3ka boli slabsie). ale toto mi prislo jak keby to naschval dokurvili wachowski, ako pomstu WB alebo co.. spoiler alert incoming: