... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:ja som to dopozeral dnes, ja tomu davam 4/5.Na vyplnenie casu not bad, prezrali sme to za vikend. Zasadne pozeram bez tituliek lebo mi potom behaju oci dole furt ale toto sa nedalo, tak vyjebana anglictina v ne-britskom filme sa len tak nevidi. 3,6/5.
pistacik11 napísal:Videl niekto toto poľské rýchlo a zbesilo? Občas nuda, ale tak dalo sa
https://www.csfd.cz/film/668399-diablo- ... o/prehled/
dobrovolnyhasic napísal:Oplatí sa to ??
pablohablo napísal:Ja na netflixe pozerám jedine origo, či je to en, nemčina, španielčina dokonca poľštinamna v poslednej dobe jebe silno netflix anglicky dabing europskej produkcie, napriklad nemecky serial Dark, nadabovany tou istou partiou co vsetko konvertuje pre netflix, ale keby mohli tak mi usi grcaju, to uz asynchronny dabing terminatora na prvych trznicovych VHS bol lepsi, ani to neviem opisat jak napicu to je, melodia reci, intonacia, emocia, 0.00. take zle ze radsej v nemcine aj ked nerozumiem a musim citat titule.
pistacik11 napísal:Tak dnes som si pozrel 2 časti finálnej série vikingov, a vyzerá to tak, že seriál v tej sérii pekne ožije