... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:nevidel som od neho nic dalsie, ja som 3 noci ani nespal po zhliadnuti JelenaKilling of sacred deer je uplna topka! Videl si od toto rezisera aj totok? https://www.imdb.com/title/tt3464902/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1
to je este vacsi ulet.
pablohablo napísal::thumbup: mna na tom bavi kolko deja dokazali autori vtesnat do tych par minut. Uplna topka pre mna bola Behind the Aqila rift - aj ked to bolo ku koncu celkom predvidatelne, presne to trafilo moj vkus. A je to na motivy rovnomennej knihy od Alastaira Reynoldsa, uz si na nu musim spravit cas.Vyborne sci-fi short stories, velka vdaka. Toto by som dokazal pozerat aj 1000 po sebe.
chup44 napísal:Ak by som nebol s priatelkou v kine, tak by som asi odisielv polke filmu. Jedine na co sa tam dalo pozerat bola Sansa StarkAž taký zlý je ten Phoenix ? Ako, dalo sa to čakať, keďže sa to pretáčalo a 3krát odkladala premiéra. Ale vraj to nie je až taká katastrofa, možno niečo ako Justice League. Ja sa fakt bojím o New Mutants, to vyzeralo zo začiatku naozaj zaujímavo. Hororová atmosféra, zaujímavé herečky, proste niečo iné. Len stále je film v “šuflíku” a nikto nevie, čo s ním.
Killo napísal:Tak to budes teda vycudovany.Ale diky za tip, Cerveny humr vyzera menej psychicky narocne, tak mozno to cez vikend zhliadnem