... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Experti na Iphone

Piatok, 27. Septembra 2013, 12:36

co je dobra volba? :?: to je otazka? zvazujem inac ze si znova kupim 8850 nokiu
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Lipo69
Kraj: Žilinský

Piatok, 27. Septembra 2013, 13:00

to zalezi ake su tvoje potreby ale to uz sme mimo misu
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 27. Septembra 2013, 13:08

Co mi da ajfoun naviac oproti hoc akemu smartfonu kt. ma wifi, bluetooth a stoji necelu polovicu?? Mail si pracitam aj na pokokotenom HTC, tak isto mozem cezen telefonovat v aute [aj ked s picungom, lebo si ten bazmeg nevie nacitat polovicu kontaktov]; hry na tom idu tiez.
Je pravda, ze ma ajfoun kvalitny display a fotak a samozrejme rychlejsi CPU., ale to mi za ten obrovsky cenovy rozdiel nestoji.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 27. Septembra 2013, 13:37

Niekde som raz čítal, že iPhone je pre iDiotov.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 27. Septembra 2013, 13:37

jararak napísal:
niekto sa vozi v 7er a staci mu pristroj na volanie v podobe ip4, niekto musi mat ip5s a staci mu bmw

akoze toto mi vysvetli , lebo vobec nechapem co chcel asi tymto basnik povedat? ze BMW rozdelujeme na BMW a na BMW 7er? =D> :mrgreen: ci ako si to myslel? ze treba kupit 7er a nemat peniaze na iphone 5S? :thumbup: ci ako si to myslel?
Naposledy upravil/-a //MPower v Piatok, 27. Septembra 2013, 15:36, upravené celkom 1 krát.

//MPower

Piatok, 27. Septembra 2013, 15:34

voMacK napísal:
Co mi da ajfoun naviac oproti hoc akemu smartfonu kt. ma wifi, bluetooth a stoji necelu polovicu?? Mail si pracitam aj na pokokotenom HTC, tak isto mozem cezen telefonovat v aute [aj ked s picungom, lebo si ten bazmeg nevie nacitat polovicu kontaktov]; hry na tom idu tiez.
Je pravda, ze ma ajfoun kvalitny display a fotak a samozrejme rychlejsi CPU., ale to mi za ten obrovsky cenovy rozdiel nestoji.

vomack vysvetlim ti to asi takto , naco ti je BMW F10 ked za ovela mensie peniaze ta rovnako odvezie aj Octavia? a dokonca s este mensou spotrebou paliva. Ma GPS tak isto ako tvoje BMW a ma aj radio.To nemozes takto porovnavat.Mas skratka v F10 lepsie pohodlie , vybavu , lepsi motor , prestiz atd..preto si priplacal. Podobne je to aj z iPhonom. Na rozdiel od HTC nie je vyrobeny z plastu ale hliniku a ponuka ti 100% spracovanie , uz na prvy dotyk citis ked si zoberes do ruky iPhone 5 ze mas ovela luxusnejsi pristroj.U Applu mas aj tu vyhodu ze nejdu hlupim trendom ako smasung htc a pod a ze vsetko vecsie je najlepsie , ze cim viac megapixelov tym lepsi fotak , cim vecsia uhlopriecka LCD tym lepsi telefon atd..Robia veci hlavne pouzitelne pre ludi , tak ze v celkom malych rozmeroch mas smartphone , ktori mozes pohodlne ovladat aj jednou rukou pocas jazdy , a pritom ti ponuka vecsi vykon ako tie najvecsie android telefony.Ako je napr moze ze Samsung galaxy S4 ktory ma 4 jadra CPU na 1.9GHz je pomalsi ako iPhone 5S ktory ma len 2 jadra a takt len 1.3GHz? Odpoved je aj v operacnom systeme.iPhone ma dokonale odladeny system , ma najrychlejsiu odozvu na dotyk s pomedzi vsetkych android phonov ,dokonca 2x rychlejsiu ako vlajkova lod samsungu S4, iOS je najmodernejsi mobilny system na svete , v novom iPhone 5S je dokonca 64 bitovy (ako prvy na svete) , je velmi jednoduchy , a mozes snim hned robit to co presne chces, naviac Apple ti k iPhonu ponuka rozne sluzby ktore inde nenajdes.U Applu mas aj na 4 roky starom zariadeni zaruku , ze ho mas stale aktualizovany , a nemusis cakat na aktualizaciu pol roka ako u smasungu , ze google vyda novu verziu androida , a za pol roka ti samsung ponukne update az tu verziu prerobia pre svojich par vyvolenych produktou...u Applu mas aktualizaciu dostupnu okamzite , co ma aj dalsie vyhody ze ak zistia ze ma system nejaky problem vedia ho ihned vyriesit a co najskour ti podat aktualizaciu.Novy iPhone 5S ti prinasa aj nove zabespecenie pomocou otlackou prsta (ties ako prvy na svete) Zatial co som doteraz nosil telefon stale odomknuty lebo komu sa chce vzdy po odomknuti zadavat heslo a zdrziavat sa? a vela som riskoval v pripade kradeze , s iPhonom 5S uz nemusim, staci prilozit prst na hlavne tlacidlo , a telefon je odomknuty rovnako rychlo ako doteraz bez hesla , apple vynasiel sposob aby si mal svoj telefon stale zabezpeceny no nezdrzoval ta ked chces snim pracovat , vsetko je okamzite a pritom mas telefon stale zaheslovany.Pritom tlacidlo ktore snima tvoj otisk aj sklicko fotoaparatu je chranene proti skrabancom zafirovym sklom , ktore mozes najst na drahych hodinkach za par tisic eur.Dalej s iPhonom 5S si mozes natacat svoje BMW v drifte pri 120FPS v HD kvalite bez toho aby si na krku nosil velku kameru.Video si mozes cez iMovie v iPhone hned profesionalne upravovat uplne jednoducho. Novy iPhone aj obsahuje akysi coprocessor , ktory bude stale snimat data z akcelerometru, gyroskopu a kompasu , a tym padom ponuka zaujimave moznosti vyuzita pri sporte alebo fitnese. To je len tak v skratke na otazku preco stoji iPhone 700eur ked si zavolam aj z HTC za 250e.To je to iste ako ked niekto da 7000eur za Bretlingy a pritom ukazu cas rovnako ako casio za 50eur :mrgreen:
inak som mal vlajkove lode smasungu aj HTC (obzvlast HTC One je vemi vydareny co sa spracovania tyka) , tak ze nie som len na Apple.

ps: mas umna vomack male + za pomoc na zohnanie iPhonu 5S (inak priatelka je momentalne v DE tak ze by mi ho mohla aj ona priviest v pripade nudze) ale ja si budem musiet pockat na oficilane zahajenie v orange , nakolko tam mam dobrych znamich,a zopar vyhod :wink: Napr uspesnu reklamaciu :mrgreen:
Naposledy upravil/-a //MPower v Piatok, 27. Septembra 2013, 15:53, upravené celkom 1 krát.

mexican

Piatok, 27. Septembra 2013, 15:50

//MPower napísal:
iPhone ma dokonale odladeny system , ma najrychlejsiu odozvu na dotyk s pomedzi vsetkych android phonov

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

//MPower napísal:
Novy iPhone 5S ti prinasa aj nove zabespecenie pomocou otlackou prsta (ties ako prvy na svete)

Neviem, či to je výhoda. Po svete kolujú teórie o zberaní odtlačkov prsta jednou nemenovanou bezpečnostnou agentúrou za pomoci nových ajfónov.

Niektoré veci mi na iOS dosť vadia. Napr. ten ich debilný iTunes. Ja dosť často používam foťák v telefóne ako zápisník a keď náhodou chcem nejaké odfotené poznámky z telefénu stiahnuť a nie je po ruke nainštalovaný iTunes, tak smola. A to nehovorím o tom, že kedysi som od T-Mobile dostal iPod shuffle a správa hudby cez iTunes bola hotová tragédia.
Takisto podpora pre vývoj aplikácií je zo strany Applu dosť o kokote, keďže podľa mojich doterajších znalostí je výrobcom podporovaný vývoj iba na Mac-och. Pre vývoj na iných OS síce existujú všelijaké riešenia ale žiadne z nich nie je to pravé orechové.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
Obrázok

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 27. Septembra 2013, 15:55

ne
//MPower napísal:
Co mi .... reklamaciu :mrgreen:

V podstate sa mozem podpisat pod to co si napisal, mam len jednu vyhradu, iOS7 na 4S dost nastrbil jeden z najhlavnejsich argumentov za iPhone, a to je bezproblemovy a hladky chod telefonu a vsetkych jeho funkcii... Ale stale si myslim ze je to najviac userfriendly telefon. Minimalne pre mna
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Piatok, 27. Septembra 2013, 15:58

Icloud, dropbox, google drive ? Osobne som iphone nemal pichnuty v pc par mesiacov, vsetko co vytvorim v iphone mam v momente aj v ipade, v macu, na cloude cize pristup z kadekolvek.
Inak co vy na ios7 ? Mne sa paci fest ;)
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

//MPower

Piatok, 27. Septembra 2013, 16:08

mexican , tvoj otisk prsta je v iPhone hlboko zasifrovany v systeme (64 bitovom ties zdoraznit) , a dokonca sa ani neodosiela na ziadny Apple server , a ani vyvojari nedostanu API k TouchID , tak ze tvoj otisk je velmi vysoko zabezpeceny , a nie je mozne aby to ho nejaka spolocnost na dialku nejako vytiahla z iPhonu. Tak ze teoriu nechajme teoriou. :wink:

co sa tyka fotografii , tak z iPhone si vytiahnes fotografie uplne jednoducho ako s USB kluca , staci ked ho pripojis na PC a v tento pocitac sa ti zobrazi ako pripojeny fotoaparat a ihned mozes presuvat fotky bez pouzitia iTunes , tak ze tu nevidim ziadny problem...

co sa toho vyvoja tyka tak to je hadam celkom logicke nie?

mexican

Piatok, 27. Septembra 2013, 16:26

//MPower napísal:
mexican , tvoj otisk prsta je v iPhone hlboko zasifrovany v systeme (64 bitovom ties zdoraznit) , a dokonca sa ani neodosiela na ziadny Apple server , a ani vyvojari nedostanu API k TouchID , tak ze tvoj otisk je velmi vysoko zabezpeceny , a nie je mozne aby to ho nejaka spolocnost na dialku nejako vytiahla z iPhonu. Tak ze teoriu nechajme teoriou. :wink:

To je oficiálna verzia. Skutočnosť môže byť iná.

//MPower napísal:
co sa tyka fotografii , tak z iPhone si vytiahnes fotografie uplne jednoducho ako s USB kluca , staci ked ho pripojis na PC a v tento pocitac sa ti zobrazi ako pripojeny fotoaparat a ihned mozes presuvat fotky bez pouzitia iTunes , tak ze tu nevidim ziadny problem...

Vzhľadom na to, že mám iPad 1 (bez foťáku), nemám si to ako overiť.

//MPower napísal:
co sa toho vyvoja tyka tak to je hadam celkom logicke nie?

Neviem čo je na tom logické. Na akej platforme by sa podľa tejto logiky mali vyvíjať aplikácie pre Android?
Obrázok

//MPower

Piatok, 27. Septembra 2013, 16:34

dedo1 napísal:
V podstate sa mozem podpisat pod to co si napisal, mam len jednu vyhradu, iOS7 na 4S dost nastrbil jeden z najhlavnejsich argumentov za iPhone, a to je bezproblemovy a hladky chod telefonu a vsetkych jeho funkcii... Ale stale si myslim ze je to najviac userfriendly telefon. Minimalne pre mna

Ber to tak ze iPhone 4S uz je 2 roky stary , a iOS 7 je vdaka novym funkciam (ktore ty ani vsetky nevidis , napr. ulachuje pracu vyvojarom atd..) narocnejsi ako iOS 5 ked vysiel iPhone 4S , no aj tak by mal byt si myslim na iPhone 4S velmi svizny. Ako si robil update? Ak ti mozem odporucit sprav update v tzv. recovery mode cez iTunes a neobnovuj zo zalohy z iOS6 ale nahraj si potrebne veci od znovu cez iTunes. Tymto docielis ze budes mat v tel uplne cisty system , obcas nastavaju taketo pripady ze nie je tak svizny ako bol pred tym , hlavne pri prehode na uplne novy operacny system cez OTA a nahrati zalohy z starsieho systemu.Ak nepomoze pockaj na novu verziu iOS 7 , ked ze satle ten system ladia lebo je vnutorne dost prepracovany.

rebuss napísal:
Inak co vy na ios7 ? Mne sa paci fest ;)

aj mne :mrgreen:

//MPower

Piatok, 27. Septembra 2013, 16:47

mexican napísal:
To je oficiálna verzia. Skutočnosť môže byť iná.
POTOM TU SKUTOCNOST PODLOZ DOKAZMI A MOZME SA TU BAVIT A NEJAKEJ UDAJNEJ ZAVAZNEJ BEZBECNSTNEJ CHYBE , POKIAL JE TO LEN NIEKOHO DOMINEKA , VYPLOD FANTAZIE , ALEBO LEN INTERNETOVY DRB KTORYCH JE NA NETE MILION NIE JE O COM DEBATOVAT , POKIAL NEBOL ZIADNY UZIVATEL ZNEUZITY JE TO LEN SPEKULACIA A NIE JE SA TU O COM HADAM UZ BAVIT,KONEC KONCOU APPLE TA NENUTI UKLADAT OTLACOK PRSTA DO TELEFONU , A MOZES HO MAT ZABESPECENY KLASICKY HESLOM

Vzhľadom na to, že mám iPad 1 (bez foťáku), nemám si to ako overiť.
KED SI TO NEMAS AKO OVERIT POTOM NECHAPEM PRECO SIRIS DEZINFORMACIE ZE TO NEJDE , A POVAZUJES TO ZA FAIL APPLU , KED TO EVIDENTNE IDE, TO JE ZAS DALSIA TEORIA?

Neviem čo je na tom logické. Na akej platforme by sa podľa tejto logiky mali vyvíjať aplikácie pre Android?
NA ROZDIEL OD ANDROIDA GOOGLE NEMA VLASTNY OPERACNY SYSTEM , KDEZ TO APPLE MA VLASTNY OPERACNY SYSTEM MAC OS , TAK ZE POROVNAVAS NEPOROVNATELNE , MOZEM TI NATO POVEDAT TOLKO ZE CHOD SA STAZOVAT DO MICROSOFTU ZE PRECO NEPODPORUJU MAC NA VYVOJ WINDOWSU..MICROSOFT SI BUDE PROPAGOVAT A DRZAT SVOJE APPLE TAK ISTO
Naposledy upravil/-a //MPower v Piatok, 27. Septembra 2013, 16:56, upravené celkom 2 krát.

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 27. Septembra 2013, 16:49

Ja som spokojny, a robil som to tak, ze som ho vymazal, a tak isto je mi jasne ze 4S je "stary telefon", len som trosku sklamany ze veci, ktore boli velmi rychle, su pomalsie. Nic viac, aj na 4S vidim vela zlepseni, spodna vysuvna lista je velmi prakticka. A stale hovorim, ze je to vyborny telefon, ja som nic lepsie nemal v ruke. Telefon nosim bez akehokolvek puzdra v vrecku sem tam aj s klucami a pod, a vyzera aj po roku takmer ako novy, chcel by som vydiet SG alebo HTC po roku mojho pouzivania.
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

//MPower

Piatok, 27. Septembra 2013, 16:55

trosku mi definuj ze si robil update tak ze si ho vymazal.Treba spravit aktualizaciu cez kabel a iTunes , a iPhone hodit do recovery modu. Skus si prestudaovat forum.iphone.cz , najdes tam uplne vsetko o problemoch a rieseniach , a aj ti poradia s cim nebudes vediet.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných