... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jararak napísal:niekto sa vozi v 7er a staci mu pristroj na volanie v podobe ip4, niekto musi mat ip5s a staci mu bmw
voMacK napísal:Co mi da ajfoun naviac oproti hoc akemu smartfonu kt. ma wifi, bluetooth a stoji necelu polovicu?? Mail si pracitam aj na pokokotenom HTC, tak isto mozem cezen telefonovat v aute [aj ked s picungom, lebo si ten bazmeg nevie nacitat polovicu kontaktov]; hry na tom idu tiez.
Je pravda, ze ma ajfoun kvalitny display a fotak a samozrejme rychlejsi CPU., ale to mi za ten obrovsky cenovy rozdiel nestoji.
//MPower napísal:iPhone ma dokonale odladeny system , ma najrychlejsiu odozvu na dotyk s pomedzi vsetkych android phonov
//MPower napísal:Novy iPhone 5S ti prinasa aj nove zabespecenie pomocou otlackou prsta (ties ako prvy na svete)
//MPower napísal:Co mi .... reklamaciu
//MPower napísal:mexican , tvoj otisk prsta je v iPhone hlboko zasifrovany v systeme (64 bitovom ties zdoraznit) , a dokonca sa ani neodosiela na ziadny Apple server , a ani vyvojari nedostanu API k TouchID , tak ze tvoj otisk je velmi vysoko zabezpeceny , a nie je mozne aby to ho nejaka spolocnost na dialku nejako vytiahla z iPhonu. Tak ze teoriu nechajme teoriou.![]()
//MPower napísal:co sa tyka fotografii , tak z iPhone si vytiahnes fotografie uplne jednoducho ako s USB kluca , staci ked ho pripojis na PC a v tento pocitac sa ti zobrazi ako pripojeny fotoaparat a ihned mozes presuvat fotky bez pouzitia iTunes , tak ze tu nevidim ziadny problem...
//MPower napísal:co sa toho vyvoja tyka tak to je hadam celkom logicke nie?
dedo1 napísal:V podstate sa mozem podpisat pod to co si napisal, mam len jednu vyhradu, iOS7 na 4S dost nastrbil jeden z najhlavnejsich argumentov za iPhone, a to je bezproblemovy a hladky chod telefonu a vsetkych jeho funkcii... Ale stale si myslim ze je to najviac userfriendly telefon. Minimalne pre mna
rebuss napísal:Inak co vy na ios7 ? Mne sa paci fest
mexican napísal:To je oficiálna verzia. Skutočnosť môže byť iná.
POTOM TU SKUTOCNOST PODLOZ DOKAZMI A MOZME SA TU BAVIT A NEJAKEJ UDAJNEJ ZAVAZNEJ BEZBECNSTNEJ CHYBE , POKIAL JE TO LEN NIEKOHO DOMINEKA , VYPLOD FANTAZIE , ALEBO LEN INTERNETOVY DRB KTORYCH JE NA NETE MILION NIE JE O COM DEBATOVAT , POKIAL NEBOL ZIADNY UZIVATEL ZNEUZITY JE TO LEN SPEKULACIA A NIE JE SA TU O COM HADAM UZ BAVIT,KONEC KONCOU APPLE TA NENUTI UKLADAT OTLACOK PRSTA DO TELEFONU , A MOZES HO MAT ZABESPECENY KLASICKY HESLOM
Vzhľadom na to, že mám iPad 1 (bez foťáku), nemám si to ako overiť.
KED SI TO NEMAS AKO OVERIT POTOM NECHAPEM PRECO SIRIS DEZINFORMACIE ZE TO NEJDE , A POVAZUJES TO ZA FAIL APPLU , KED TO EVIDENTNE IDE, TO JE ZAS DALSIA TEORIA?
Neviem čo je na tom logické. Na akej platforme by sa podľa tejto logiky mali vyvíjať aplikácie pre Android?
NA ROZDIEL OD ANDROIDA GOOGLE NEMA VLASTNY OPERACNY SYSTEM , KDEZ TO APPLE MA VLASTNY OPERACNY SYSTEM MAC OS , TAK ZE POROVNAVAS NEPOROVNATELNE , MOZEM TI NATO POVEDAT TOLKO ZE CHOD SA STAZOVAT DO MICROSOFTU ZE PRECO NEPODPORUJU MAC NA VYVOJ WINDOWSU..MICROSOFT SI BUDE PROPAGOVAT A DRZAT SVOJE APPLE TAK ISTO