... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 min tyzden som bol pracovne v uk, z 15 manazerov vsetci sme mali apple produkty. Mal som im povedat ze su len gaaadzovia co chcu frajerovat iphonom a urcite ho maju len pre imidz a vyuzivaju to len na 10 %. Prisla rec na samsung tak bola vesela debata o tom ako tam na tabletoch ani kalendar poriadne nefunguje, resp. konkretne sme rozobrali marketingove prostredie samsungu ako nepriamo tazia z marketingu apple. ano verim ze 18 rocny typek si kupi iphone resp. telefon a jedine appky co mu treba je facebook, instagram, angry birds a obdobne sracky ale ja osobne ip pouzivam na kopu veci a tazko si viem prestavit ako by som fungoval napr. na huaweii, co sopliakovi bude jedno lebo na tej sracke rozbeha vsetky free teens appky. Btw niesom zanieteny appleista ale jednoducho vsetko fici funguje ako ma, a tym ze mam mac, iphone, ipod, apple tv tak to je jedna basen ako vsetko navzajom spolupracuje.
 min tyzden som bol pracovne v uk, z 15 manazerov vsetci sme mali apple produkty. Mal som im povedat ze su len gaaadzovia co chcu frajerovat iphonom a urcite ho maju len pre imidz a vyuzivaju to len na 10 %. Prisla rec na samsung tak bola vesela debata o tom ako tam na tabletoch ani kalendar poriadne nefunguje, resp. konkretne sme rozobrali marketingove prostredie samsungu ako nepriamo tazia z marketingu apple. ano verim ze 18 rocny typek si kupi iphone resp. telefon a jedine appky co mu treba je facebook, instagram, angry birds a obdobne sracky ale ja osobne ip pouzivam na kopu veci a tazko si viem prestavit ako by som fungoval napr. na huaweii, co sopliakovi bude jedno lebo na tej sracke rozbeha vsetky free teens appky. Btw niesom zanieteny appleista ale jednoducho vsetko fici funguje ako ma, a tym ze mam mac, iphone, ipod, apple tv tak to je jedna basen ako vsetko navzajom spolupracuje.serwo napísal:MPower: Ked uz si teda taky zbehly, tak mi povedz prosim ta, ci ma iP5S aj zafirove sklicko displeja. Viem, ze som to niekde na macrumors cital este davnejsie pred vydanim telefonu, ale akosi neviem, ci teda sa to potvrdilo alebo nie.

btw nenavidim ked som obmedzovany coz ste vsetci iosaci bez rozdielu
 btw nenavidim ked som obmedzovany coz ste vsetci iosaci bez rozdielu ved nemas rad ich vyrobky tak si neotvorim tu temu nie? a hanbil by si sa na verejnosti vytiahnut iPhone? ,  tak to som este od nikoho nepocul
  ved nemas rad ich vyrobky tak si neotvorim tu temu nie? a hanbil by si sa na verejnosti vytiahnut iPhone? ,  tak to som este od nikoho nepocul  
  lebo co na nom vyzadujem zvlada uplne vsetko...
 lebo co na nom vyzadujem zvlada uplne vsetko...//MPower napísal:Aha, ja len sa pytam preto, ze ked budem bud. tyzden objednavat iP5S pre caju, ci mam rovno aj objednat foliu na display. Na sucasnom iP4S som hned zaroven s telefonom objednal flip case a preventivne aj foliu. Pre seba kupim iP5S, az ked vyjde novy JB.Nema, sklo LCD chrani odolne sklo gorilla glass , zrejme 2.generacie , to uz by velmi predrazilo vyrobu keby aj displej mal zafirove sklo
 Momentalne facham na iOS 6.1.2 + JB a nema zmysel pre mna prechadzat na iOS7, pokial neni JB.
 Momentalne facham na iOS 6.1.2 + JB a nema zmysel pre mna prechadzat na iOS7, pokial neni JB.ice.blade napísal:Apple nepotrebuje tlacidlo spat, oni su vzdy o krok vpred v porovnani s ostatnyminaco mi je taky skvely telefon ked nema ani tlacidlo spat

//MPower napísal:Akoze inac neviem, ci je to update-om alebo tym, ze mi neskutocne vela krat drbol na zem aj z 2-metrovych vysok, ale zo zaciatku sa mi pisalo celkom OK, no v poslednej dobe nenapisem nic bez preklepu. Statisticky asi v kazdom 3. slove spravim preklep.Klavesnicu ma iPhone uplne presnu , neviem mozno mas moc siroke prsty alebo co ale ja pisem na nej bez jednieho preklepu...

vo vsetkom ostatnom hlboko zaostava a tie vydobitky ktore akoze iphone ma, odtlacky prstov? naco by mi to bolo? v zivote som nikdy nemal nic v telefone heslovane a ani nemienim heslovat, ak stratim telefon si ho jebnem do default cez web, zalohovany ho mam, nemam co riesit... ak telefon najdem tak si ho obnovim alebo si obnovim iny telefon
 vo vsetkom ostatnom hlboko zaostava a tie vydobitky ktore akoze iphone ma, odtlacky prstov? naco by mi to bolo? v zivote som nikdy nemal nic v telefone heslovane a ani nemienim heslovat, ak stratim telefon si ho jebnem do default cez web, zalohovany ho mam, nemam co riesit... ak telefon najdem tak si ho obnovim alebo si obnovim iny telefon  v tom ci teba obmedzuje to neviem, ak ti je jedno co pre teba applaci v iphone nadiktovali ako nasa vlada svojim ovcam tak no problemo... niesom ani programator ani clovek co by chcel nutne surne customovat vsetko co vidi ale uz viem co mam rad a co chcem mat v telefone a pokial to tam tak ako chcem nemam nieje to telefon pre mna
 v tom ci teba obmedzuje to neviem, ak ti je jedno co pre teba applaci v iphone nadiktovali ako nasa vlada svojim ovcam tak no problemo... niesom ani programator ani clovek co by chcel nutne surne customovat vsetko co vidi ale uz viem co mam rad a co chcem mat v telefone a pokial to tam tak ako chcem nemam nieje to telefon pre mna mam to na hodinkach a neposkrabes to ani ked ti prejde po tom tank....
 mam to na hodinkach a neposkrabes to ani ked ti prejde po tom tank....//MPower napísal:Klavesnicu mam nastavenu na SK. O kalibracii HOME som nepocul, skusim pozriet.serwo , folia na displej u iPhonu je uplne zbytocna, ten displej ma sklo dost odolne , pri beznom pouzivani sa ten displej ani poskriabat neda, cize podla mojho nazoru je zbytocnost folia , uz skorej sa na iP 5S poskriabe v zadu ten hlinik ako sklo.
co sa tyka klavesnice , mozno mas rozkalibrovany displej , neviem , ak mas JB tak hoci co ti do systemu mohlo zasiahnut.skus restore z DFU modu bez obnovenia zalohy , ak mas foliu na LCD daj ju dole , v nastaveniach si nastav klavesnicu na slovensku a nie medzinarodnu , skus si nakalibrovat HOME tlacidlo , pomocou youtube, mozno to obnovuje kalibraciu lcd.
 ), takze si viem tazko predstavit, ze by bez nej display este nepraskol. Drobne pady pri nastupovani do auta z vacku, v aute, doma, v praci a pod. uz ani nevnimam. Foliu vzadu som mal donedavna este povodnu, no mam ju dole asi 3 mesiace a na skle su uz vidiet skrabance. Dokonca raz mi vypadol z vacku, ked som sadol do auta, a to rovno do asi do 20 cm hlbokej bacoriny. Hned som ho vytiahol a vypol pre istotu a zapol som ho az po par hodinach. Chvalabohu som ho mal vtedy vo flip case a slape dodnes.
 ), takze si viem tazko predstavit, ze by bez nej display este nepraskol. Drobne pady pri nastupovani do auta z vacku, v aute, doma, v praci a pod. uz ani nevnimam. Foliu vzadu som mal donedavna este povodnu, no mam ju dole asi 3 mesiace a na skle su uz vidiet skrabance. Dokonca raz mi vypadol z vacku, ked som sadol do auta, a to rovno do asi do 20 cm hlbokej bacoriny. Hned som ho vytiahol a vypol pre istotu a zapol som ho az po par hodinach. Chvalabohu som ho mal vtedy vo flip case a slape dodnes.  Mimochodom, ta folia, co mam na displeji, je dost hruba a este aj v matnej ciernej farbe (kvoli fingerprints), tak mozno preto je urcita nepresnost klavesnice, ale myslim si, ze zo zaciatku som aj tak nemal ten problem a JB tiez pouzivam, odkedy vysiel a nemyslim si, ze ten by to mohol mat za nasledok.
 Mimochodom, ta folia, co mam na displeji, je dost hruba a este aj v matnej ciernej farbe (kvoli fingerprints), tak mozno preto je urcita nepresnost klavesnice, ale myslim si, ze zo zaciatku som aj tak nemal ten problem a JB tiez pouzivam, odkedy vysiel a nemyslim si, ze ten by to mohol mat za nasledok. 

https://www.youtube.com/watch?v=cujErKjh85o
  https://www.youtube.com/watch?v=cujErKjh85o Dikes.
 Dikes. 
 [/quote]
[/quote]serwo napísal:Co ci ebe? Ze jaka tricky feature... Spravil som to a napisal som cely sloh bez chyby.Dikes.