... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
serwo napísal:MPower: Ked uz si teda taky zbehly, tak mi povedz prosim ta, ci ma iP5S aj zafirove sklicko displeja. Viem, ze som to niekde na macrumors cital este davnejsie pred vydanim telefonu, ale akosi neviem, ci teda sa to potvrdilo alebo nie.
//MPower napísal:Aha, ja len sa pytam preto, ze ked budem bud. tyzden objednavat iP5S pre caju, ci mam rovno aj objednat foliu na display. Na sucasnom iP4S som hned zaroven s telefonom objednal flip case a preventivne aj foliu. Pre seba kupim iP5S, az ked vyjde novy JB.Nema, sklo LCD chrani odolne sklo gorilla glass , zrejme 2.generacie , to uz by velmi predrazilo vyrobu keby aj displej mal zafirove sklo
ice.blade napísal:Apple nepotrebuje tlacidlo spat, oni su vzdy o krok vpred v porovnani s ostatnyminaco mi je taky skvely telefon ked nema ani tlacidlo spat
//MPower napísal:Akoze inac neviem, ci je to update-om alebo tym, ze mi neskutocne vela krat drbol na zem aj z 2-metrovych vysok, ale zo zaciatku sa mi pisalo celkom OK, no v poslednej dobe nenapisem nic bez preklepu. Statisticky asi v kazdom 3. slove spravim preklep.Klavesnicu ma iPhone uplne presnu , neviem mozno mas moc siroke prsty alebo co ale ja pisem na nej bez jednieho preklepu...
//MPower napísal:Klavesnicu mam nastavenu na SK. O kalibracii HOME som nepocul, skusim pozriet.serwo , folia na displej u iPhonu je uplne zbytocna, ten displej ma sklo dost odolne , pri beznom pouzivani sa ten displej ani poskriabat neda, cize podla mojho nazoru je zbytocnost folia , uz skorej sa na iP 5S poskriabe v zadu ten hlinik ako sklo.
co sa tyka klavesnice , mozno mas rozkalibrovany displej , neviem , ak mas JB tak hoci co ti do systemu mohlo zasiahnut.skus restore z DFU modu bez obnovenia zalohy , ak mas foliu na LCD daj ju dole , v nastaveniach si nastav klavesnicu na slovensku a nie medzinarodnu , skus si nakalibrovat HOME tlacidlo , pomocou youtube, mozno to obnovuje kalibraciu lcd.
serwo napísal:Co ci ebe? Ze jaka tricky feature... Spravil som to a napisal som cely sloh bez chyby.Dikes.