... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
serwo
Auto: E39 528iA
Kraj: Trnavský

Re: Experti na Iphone

Sobota, 28. Septembra 2013, 18:14

dedo: Ak mas problem, tak sprav reset, daj ho do DFU a nahraj FW priamo z HDD cez iTunes. Ja vzdy pri update som siel cez DFU, ale zasa som dodatocne robil JB.

MPower: Ked uz si teda taky zbehly, tak mi povedz prosim ta, ci ma iP5S aj zafirove sklicko displeja. Viem, ze som to niekde na macrumors cital este davnejsie pred vydanim telefonu, ale akosi neviem, ci teda sa to potvrdilo alebo nie.

Mexican: Ako pisal MPower, ta kniznica v iTunes je uplne prehladna a trebars ti aj updatuje chybajuce info o interpretoch, albumoch, skladbach, pripadne robi aj update album covers. Ja tiez som zo zaciatku picoval, ze jednoduchsie mi bolo do HTC najebat pesnicky v rezime mass storage, ale ked sa naucis robit s iTunes, tak je to maximalne pohodlne a jednoduche.

Btw, iTunes som akosi na hudbu prestal pouzivat po instalacii app Spotify (dostupna aj pre win phone, android, win desktop). Sice je spoplatnena pausalne, ale je to uplne zanedbatelna suma a da sa tam najst vsetko, vytvarat playlisty, prehravat hudbu aj v offline mode atd. Pouziva niekto tuto app?
Nejazdím tak rýchlo, letím tak nízko!

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Sobota, 28. Septembra 2013, 18:34

Avenger pekne napisane ;) min tyzden som bol pracovne v uk, z 15 manazerov vsetci sme mali apple produkty. Mal som im povedat ze su len gaaadzovia co chcu frajerovat iphonom a urcite ho maju len pre imidz a vyuzivaju to len na 10 %. Prisla rec na samsung tak bola vesela debata o tom ako tam na tabletoch ani kalendar poriadne nefunguje, resp. konkretne sme rozobrali marketingove prostredie samsungu ako nepriamo tazia z marketingu apple. ano verim ze 18 rocny typek si kupi iphone resp. telefon a jedine appky co mu treba je facebook, instagram, angry birds a obdobne sracky ale ja osobne ip pouzivam na kopu veci a tazko si viem prestavit ako by som fungoval napr. na huaweii, co sopliakovi bude jedno lebo na tej sracke rozbeha vsetky free teens appky. Btw niesom zanieteny appleista ale jednoducho vsetko fici funguje ako ma, a tym ze mam mac, iphone, ipod, apple tv tak to je jedna basen ako vsetko navzajom spolupracuje.
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Sobota, 28. Septembra 2013, 18:51

serwo napísal:
MPower: Ked uz si teda taky zbehly, tak mi povedz prosim ta, ci ma iP5S aj zafirove sklicko displeja. Viem, ze som to niekde na macrumors cital este davnejsie pred vydanim telefonu, ale akosi neviem, ci teda sa to potvrdilo alebo nie.

Nema, sklo LCD chrani odolne sklo gorilla glass , zrejme 2.generacie , to uz by velmi predrazilo vyrobu keby aj displej mal zafirove sklo :wink:

ice.blade

Sobota, 28. Septembra 2013, 19:41

sa mozte hadat ale ked niekomu nevyhovuje uz len prostredie iphonu jeho jedina a otrarsna klavesnica, nemoznost si vybrat vlastnu appku na telefonny zoznam, sms, naco mi je taky skvely telefon ked nema ani tlacidlo spat, uznavam plynulost ios ale to je asi tak cele, sam mam sony xperit T a neviem si vynachvalit, teraz ma prist Z1 mini a mozte si uz aj s plynulostou ios strcit niekam ;-) btw nenavidim ked som obmedzovany coz ste vsetci iosaci bez rozdielu

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Sobota, 28. Septembra 2013, 19:48

Ja hlavne poprosim majitelov zazracnych apple veci nech so ich maju a pekne prosim aby tom nerozpravali kade chodia. Vacsina ludi ma u pici co mate, chapem ze poniektori si tym riesia komplexy najma ked si ich nik neobdivuje, najzakomplexovanejsi si pripadne lepia napleky jablka na auto, co je je asi aj diagnoza.
Co sa tu pisalo vyssie ze samsung tazi z apple marketgingu, no a co to ma spolocne s kvalitou alebo funkcnostou ich vyrobkov? Co tam tym 15 namazerom vadilo ze sa takto nehanebne zneuziva ich modla? To su starosti majitelov ifonov? Nefunguje googlacky kalendar? Le no tak...

Je mi ukradnuty cely apple aj google ahociake ine americke sukromne firmy, ale toto uznavanie applu a kult osobnosti co si okolo seba spravil jobs to je uplne trapne. Osobne by som sa asi hanbil apple vec vobec vytiahnut na verejnosti.

A este co tu niekto spomenul ze ifonisti nenadavaju na majitelov andoridov - pozri si lubovolnu stranku o telefonoch, hadky a vzajomne osocovanie je tam kazdodenna rutina.

//MPower

Sobota, 28. Septembra 2013, 20:04

sysel ,preco si otvaras temu o iPhone a potom tu ides pisat nech tu o tom nik nepise :D ved nemas rad ich vyrobky tak si neotvorim tu temu nie? a hanbil by si sa na verejnosti vytiahnut iPhone? , tak to som este od nikoho nepocul :mrgreen:

iceblade , preco ti vadi ze iPhone nema tlacidlo spet? naco by mu asi tak bolo ked tlacidlo spet ma ovela ergonomickejsie integrovane priamo v systeme narozidel od androidu.Klavesnicu ma iPhone uplne presnu , neviem mozno mas moc siroke prsty alebo co ale ja pisem na nej bez jednieho preklepu... a este napis v com ma iPhone obmedzuje :wink: lebo co na nom vyzadujem zvlada uplne vsetko...

serwo

Sobota, 28. Septembra 2013, 20:12

//MPower napísal:
Nema, sklo LCD chrani odolne sklo gorilla glass , zrejme 2.generacie , to uz by velmi predrazilo vyrobu keby aj displej mal zafirove sklo :wink:
Aha, ja len sa pytam preto, ze ked budem bud. tyzden objednavat iP5S pre caju, ci mam rovno aj objednat foliu na display. Na sucasnom iP4S som hned zaroven s telefonom objednal flip case a preventivne aj foliu. Pre seba kupim iP5S, az ked vyjde novy JB. :D Momentalne facham na iOS 6.1.2 + JB a nema zmysel pre mna prechadzat na iOS7, pokial neni JB.

ice.blade napísal:
naco mi je taky skvely telefon ked nema ani tlacidlo spat
Apple nepotrebuje tlacidlo spat, oni su vzdy o krok vpred v porovnani s ostatnymi :mrgreen:

//MPower napísal:
Klavesnicu ma iPhone uplne presnu , neviem mozno mas moc siroke prsty alebo co ale ja pisem na nej bez jednieho preklepu...
Akoze inac neviem, ci je to update-om alebo tym, ze mi neskutocne vela krat drbol na zem aj z 2-metrovych vysok, ale zo zaciatku sa mi pisalo celkom OK, no v poslednej dobe nenapisem nic bez preklepu. Statisticky asi v kazdom 3. slove spravim preklep. :-k

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

//MPower

Sobota, 28. Septembra 2013, 20:51

serwo , folia na displej u iPhonu je uplne zbytocna, ten displej ma sklo dost odolne , pri beznom pouzivani sa ten displej ani poskriabat neda, cize podla mojho nazoru je zbytocnost folia , uz skorej sa na iP 5S poskriabe v zadu ten hlinik ako sklo.
co sa tyka klavesnice , mozno mas rozkalibrovany displej , neviem , ak mas JB tak hoci co ti do systemu mohlo zasiahnut.skus restore z DFU modu bez obnovenia zalohy , ak mas foliu na LCD daj ju dole , v nastaveniach si nastav klavesnicu na slovensku a nie medzinarodnu , skus si nakalibrovat HOME tlacidlo , pomocou youtube, mozno to obnovuje kalibraciu lcd.

ice.blade

Sobota, 28. Septembra 2013, 21:47

tu nejde o to ake velke su pismena tie sa stlacaju dobre kedze ios je relativne s dobrou odozvou ale vadi mi rozlozenie, vadi mi praca s nou, vadi mi ze nema taku klavesnicu ako ma xperia, tak isto mi vadi aj iny telefon s androidom okrem sonyciek ale to je jedno, ak si clovek zvykne na to dobre zle sa mu zvyka na hovadinu a hlavne na iphone s ios... to tlacitko spat ma integrovane? tak ano ked sa hrabes v nastaveniach telefonu mas spat ale kde inde? vsetko vypinas stlacanim tlacidla domov... to nestlacam nikdy a ked ano tak len ked chcem prebehnut z jednej appky do druhej ktoru som si este v multitaskinu nespustal... skusal som vela krat iphone, kazdy som mal na par dni doma len koli tomu ci nahodou uz nieje apple rozumnejsi ale nie, posledna 5ka je super len v odozve ktoru ma pod 50ms kdezto konkurencia zacina na 80ms lenze to nieje to co by ma presvedcilo ist do apple ;) vo vsetkom ostatnom hlboko zaostava a tie vydobitky ktore akoze iphone ma, odtlacky prstov? naco by mi to bolo? v zivote som nikdy nemal nic v telefone heslovane a ani nemienim heslovat, ak stratim telefon si ho jebnem do default cez web, zalohovany ho mam, nemam co riesit... ak telefon najdem tak si ho obnovim alebo si obnovim iny telefon ;) v tom ci teba obmedzuje to neviem, ak ti je jedno co pre teba applaci v iphone nadiktovali ako nasa vlada svojim ovcam tak no problemo... niesom ani programator ani clovek co by chcel nutne surne customovat vsetko co vidi ale uz viem co mam rad a co chcem mat v telefone a pokial to tam tak ako chcem nemam nieje to telefon pre mna

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Sobota, 28. Septembra 2013, 22:20

Pozrite kazdy si kupi co chce nie??? Niekomu vyhovuje to inemu to....

Mne vyhovuje ios keby ten iphone nestal tolko penazi tak si ho kupim ale nedam tolko penazi za telefon sak najdrahsi iphone stoji viac ako macbook air 11... Pre mna to ma jednu vyhodu setri mi to kopec casu nemusim nic preinstalovavat , riesit antivir a podobne blbosti proste som uzivatel a radsej robim ine veci ako sedim pri pc ....

Keby tam bolo to zafirove sklo tak by som ho bral aj za tu cenu serwo :mrgreen: mam to na hodinkach a neposkrabes to ani ked ti prejde po tom tank....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Sobota, 28. Septembra 2013, 22:21

Iceblade a co to mas za klavesnicu na xperii??? Lebo mne ta defaultna nevyhovuje ani nahodou porad nejaku
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

serwo

Sobota, 28. Septembra 2013, 22:41

//MPower napísal:
serwo , folia na displej u iPhonu je uplne zbytocna, ten displej ma sklo dost odolne , pri beznom pouzivani sa ten displej ani poskriabat neda, cize podla mojho nazoru je zbytocnost folia , uz skorej sa na iP 5S poskriabe v zadu ten hlinik ako sklo.
co sa tyka klavesnice , mozno mas rozkalibrovany displej , neviem , ak mas JB tak hoci co ti do systemu mohlo zasiahnut.skus restore z DFU modu bez obnovenia zalohy , ak mas foliu na LCD daj ju dole , v nastaveniach si nastav klavesnicu na slovensku a nie medzinarodnu , skus si nakalibrovat HOME tlacidlo , pomocou youtube, mozno to obnovuje kalibraciu lcd.
Klavesnicu mam nastavenu na SK. O kalibracii HOME som nepocul, skusim pozriet.

Folia ma uz slusne zarezy/dierky, nakolko telefon mi vypadol uz asi 3x z kamiona rovno na beton (ca 2 m vyska) a vo folii mi zostali dierky po kamenoch a taktiez mi asi 2x drbol z umyvadla na dlazbu (nechapem to tazisko, ze sa kkt vzdy pred dopadom otoci na display :D ), takze si viem tazko predstavit, ze by bez nej display este nepraskol. Drobne pady pri nastupovani do auta z vacku, v aute, doma, v praci a pod. uz ani nevnimam. Foliu vzadu som mal donedavna este povodnu, no mam ju dole asi 3 mesiace a na skle su uz vidiet skrabance. Dokonca raz mi vypadol z vacku, ked som sadol do auta, a to rovno do asi do 20 cm hlbokej bacoriny. Hned som ho vytiahol a vypol pre istotu a zapol som ho az po par hodinach. Chvalabohu som ho mal vtedy vo flip case a slape dodnes. :thumbup: Mimochodom, ta folia, co mam na displeji, je dost hruba a este aj v matnej ciernej farbe (kvoli fingerprints), tak mozno preto je urcita nepresnost klavesnice, ale myslim si, ze zo zaciatku som aj tak nemal ten problem a JB tiez pouzivam, odkedy vysiel a nemyslim si, ze ten by to mohol mat za nasledok. :-k

Avenger: No ved prave to zafirove sklicko ma najviac lakalo na 5S, ked sa to riesilo na macrumors, lebo to je pre mna podstatnejsie ako dajaka pojebana citacka otlackov, ked v zivote nikdy som nepouzival ziadne hesla na telefon. Skor by som uvital to, kedze telefon mam pracovny a XY-krat v tyzdni mi jebne kdekam, a to zrovna vtedy, ked ho nemam v puzdre. Ale ako sa zistilo, boli to v tomto pripade sklicka ozaj len spekulacie. :(

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

//MPower

Sobota, 28. Septembra 2013, 23:42

tak ta folia moze dost ovplivnovat presnost , a ak je poskodena a su pod nou bublinky ani nehovorim...urcite ju daj dole.
inak home button nakalibrujes uplne jednoducho podla videa :wink: https://www.youtube.com/watch?v=cujErKjh85o

serwo

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 00:04

Co ci ebe? Ze jaka tricky feature... Spravil som to a napisal som cely sloh bez chyby. :D Dikes. :thumbup:

EX - BMW E39 528iA
EX - BMW E66 745Li, '03
EX - BMW E30 324d, '87

fritolko
Auto: X3 E83

Nedeľa, 29. Septembra 2013, 01:17

[/quote]Akoze inac neviem, ci je to update-om alebo tym, ze mi neskutocne vela krat drbol na zem aj z 2-metrovych vysok, ale zo zaciatku sa mi pisalo celkom OK, no v poslednej dobe nenapisem nic bez preklepu. Statisticky asi v kazdom 3. slove spravim preklep. :-k[/quote]

Mne zacalo robit to iste.

serwo napísal:
Co ci ebe? Ze jaka tricky feature... Spravil som to a napisal som cely sloh bez chyby. :D Dikes. :thumbup:

Ale ako som to nakalibroval tak aj mne to prestalo robit:D Bolo to nieco strasne ked som mal v kazdom slove chybu pricom sa mi to predtym nestavalo:)

Kazdy kto chyti prvykrat Iphone sa stazuje ze tam neni tlacidlo spet. Ale vsak ono tam je len je nalavo hore a vrati kazdeho o krok spet. Ja mam male prsty ale ked drzim telefon v jednej ruke tak tam aj napriek tomu palcom dociahnem.
IOS7 je celkom fajn az na niektore veci. Ja ma I4 a trosku to seka sice vyrazne sa to zlepsilo po najnovsom update tusim na 7.0.3 alebo 7.0.4 :smile:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 240 neregistrovaných