... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Valiant
Auto: brm brm
Kraj: Bratislavský

Re: Experti na Iphone

Piatok, 4. Októbra 2013, 15:07

slevin napísal:
Urcite v tom hra rolu aj to ze mi ten prvy ucet nefunguje, ze sa nemozem prihlasit, len neviem preco mi nechodia maily na otvorenie toho uctu.
Pica system.

Vymeň iphone :mrgreen: alebo ho skus resetnuť do továrenskeho stavu a prihlásiť ho ako nový iphone
'03 530d Touring
ex '06 X5 3.0d
ex '01 728i - Simply Clean
ex '95 323 1.8

Valiant

Piatok, 4. Októbra 2013, 15:10

Jannci napísal:
chalani, ja mam mozno taku troska sprostu otazku...

vcera som napojil na telviziu Apple TV, a kedze je to TV, tak mi tam idu nejake chujove stranky len, typu NHL, nieco so sportom, vimeo, youtube... kedze to funguje na wifine, tak to ide podla mna normalne cez net, a otazka znie, ako tam dohodim nejaky web browser? uz som tusim preklikal cele menu a neviem ci sa to da... jedine ako im to funguje, ze zapnem iPhone tam pustim browser a potom si to prepojim s TV...

https://discussions.apple.com/thread/5082102?start=0&tstart=0
'03 530d Touring
ex '06 X5 3.0d
ex '95 323 1.8

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 4. Októbra 2013, 17:09

vdaka

na toto som prisiel aj sam :D kedze v appli sa toho moc neda poklikat :D

jkk
Auto: E91 330xd

Piatok, 4. Októbra 2013, 17:18

trochu OT ale pobavilo ma to..vcera nam do prace prisli nove ovladace od brany, ktore bolo treba nakodovat, dnes rano som si nasiel v praci odkaz od kolegu spolu s dialkovymi: "Chcel som to nakodit ale nejak som sa zamotal a kedze ty mas androida budes si s tym skor vediet poradit, vies ja jablckar potrebujem mat vsetko prednastavene uz do vyroby. Po precitani spalit, zajtra vsetko popriem"... :mrgreen:
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Valiant

Piatok, 4. Októbra 2013, 17:49

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
'03 530d Touring
ex '06 X5 3.0d
ex '95 323 1.8

Simpson
Kraj: Košický

Streda, 16. Októbra 2013, 19:24

nechcem zakladat novu temu, tato uz pomaly zapadla prachom tak ju ozivim aj ked kusok OT

stare blackberry uz je proste stare, nastal cas sa poobzerat po novom telefone, nejakom pre bezneho uzivatela
priklanal by som sa ku qwerty klavesnici, ale ani to nie je nutnost
som fakt nenarocny uzivatel, s telefonom telefonujem, smsky, nejaky ten whatsup, viber, hlavne mi nahradza fotak, nie zeby som robil nejake umelecke fotky....
fakt zhanam len nejaky user friendly phone, po peripetiach ktore som mal s blackberry a ich pripojenim na wifi siete, by som chcel nieco kde nebudem musiet riesit nejake prehravanie softu kvoli pripojeniu wifi a podobne

pozeral som si nieco na o2 eshope, kedze tam maju akciu stary za novy
vie mi niekto vysvetlit rozdiely medzi jednotlivymi verziami Xperii?
alebo co nokia lumnia 920? alebo Huawei Ascend?
oblast mobilnych telefonov vobec nesledujem a som v tom uplny analfabet tak sa rad necham poucit, cenovy strop no dajme tomu tych 250€, nie som nejako zastanca telefonov za 600€ a vyssie, bolo by mi strasne luto keby mi dakde jebol abo som ho nechtiac hodil o zem :mrgreen:

proste hladam nejaky obycajny telefon, ktory v pomere vykon/cena vychadza najlepsie

jararak
Auto: skodofka 120l

Štvrtok, 17. Októbra 2013, 05:44

simson - ak zhanas prave qwerty klavesnicu, mrkni motorolu. osobne som mal droid 2 global a bol to uzasny telefon, len som z neho vyparil android a uz s nim mozem len experimentovat. bola aj novsia verzia droid 4 a mozno by stacila tvojim poziadavkam.

mne strasne chyba telefon typu SE m600/p1 na tieto 2 telefony sa nechyta nic a BB moze ist do <> so svojou nepraktickou klavesnicou
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Simpson

Štvrtok, 17. Októbra 2013, 07:06

Nemusi byt prave qwerty klavesnica, len nie nieco s tak pomalou odozvou dotykovej obrazovky ako mal samsung s5200, na tom pisat bolo utrpenie, kedze 80% internetovej komunikacie prebieha prostrednictvom telefonu

Skusim pozriet motoroly, tie ma vobec pri rozmyslani nad novym telefonom nenapadli kedze som ich mal zafixovane v hlave ako masivne tehly :)

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 17. Októbra 2013, 13:07

Xperia S
Mám ju cez rok a je to :thumbup: hlavne displej
http://www.fony.sk/clanky/4504-sony-xperia-s-lt26i

joy1
Auto: e46

Štvrtok, 17. Októbra 2013, 22:48

ak ti slova udrzba systemu a napr. pravidelne cistenie pamete nic nevravia, na telefone si zahras tak raz za pol roka ked cakas v servise na auto :) tak skus si v obchode vyskusat niektoru LUMIU (820,920)
Sam mam 4jadrove lenovo s 1GB RAM a s istotou mozem tvrdit ze vsetko pod tuto specifikaciu bude slabota. Najme ked uz nastupuju tie nove verzie androidu.Cize nic slabsie ako specifikacie SAMSUNGu SIII nebrat...
Momentalne je asi naj kauf Lumia 920 za cca 250e. Ale zas je to velky kus telefonu. Co sa tyka samotneho behu systemu, previazanostou na mail,soc.siete alebo web a hlavne fotaku, tak neni o com...

P.S.
ked xperiu, tak SP.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Piatok, 18. Októbra 2013, 05:13

nokiu lumiu ani za svet...uz len koli pripojitelnosti k pc....je to shit po par tyzdnoch letel prec...
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Simpson

Piatok, 18. Októbra 2013, 06:29

Noo tak ja som zvyknuty na to, ze BB sa mi automaticky pripajalo cez bluetooth na notebook, dokaze to niektora napriklad xperia? Alebo lumnia?

Fakt sa do telefonov vyznam jak mniska do jebacky, najviac sa mi pozdavaju Xperie, no neviem si vybrat medzi triedami, aky je medzitym dpc rozdiel?

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 18. Októbra 2013, 07:11

A musí byť nový?
Lebo ak nie tak by som išiel do iP4/s
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných