presne tak...ked aj rovno bude stat 20 000€ tak do zmluvy napisem 4999€ a hotovo...predavajucemu samozrejme vykesujem 20 000€ a sme spokojni obaja
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
presne tak...ked aj rovno bude stat 20 000€ tak do zmluvy napisem 4999€ a hotovo...predavajucemu samozrejme vykesujem 20 000€ a sme spokojni obaja
ty si vela aut v hodnote 20tis eur a viac v DE este nekupoval ze? seriozny predajca ta s tymto posle akurat tak domov.. neviem u koho a ake auta si kupoval v DE, ale zatial ja mam taku skusenost, ze len hoc aj pojebate karticky od DPH si studoval jak keby to bolo slovo bozie... podpisy..ofoteny moj obciansky a podobne..vsetky nalezitosti mojej firmy, len aby vsetko sedelo do bodky... ziadne odrbavanie neprichdzalo u nich do uvahy... to co si napisal ty, je IMHO mozne tak ked kupujes nejaku hajtru za par tisic eur u turka
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
len z toho môžu byť ďalšie problémy potom, v prípade keby si chcel auto kvôli skrytým chybám vrátiť, tak predávajúci bude povinný ti vrátiť prachy ale len toľko čo máš v zmluve, ostaneš bez auta a ľahší o 15tis.
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
ja som myslel SK nie DE vratit auto je dost tazke uz samo o sebe odhliadnuc od ceny auta
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Pani chcem doviest jedno auto a zanho musim statu zaplatit registracnu dan 657eur , v tej cene je uz zaratane z dovozu uplne vsetko alebo o kolko sa mi tato cistka este moze zmenit?
to je len daň navyše, takže celý dovoz (okrem cestovania, čiže PHM, jedlo, atď) bude stáť okolo 1000-1100€, k tomu si prirátaš cestovné náklady (jedným autom tam, dvoma naspäť) tak to môže byť hodne cez 1500
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
prevozné značky - tuším 120€ na 7dní u nás KO, STK, EK - cca 150€ za všetko preklad papierov - cca 60€ ekologický poplatok či ako sa to volá - 66€ obvodný úrad - schválenie - keď dobre viem tak 106€ značky (tam je to miesto 66€ tých 657) a nejaké ďalšie veci okolo toho čo som zabudol za pár €
takže celkovo to dáva okolo 1200€, keď sa mýlim opravte ma