... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
-M5- napísal:Po dlhsom hrabani sa v sekcii predavanych aut som sa zas len utvrdil v tom co za hajzlici su medzi nami, aby bolo jasne mam najazdene dost velke km na velkom mnozstve roznych typov bmw a vacsina z nich bola uplne nova, tym chcem povedat ze viem ako podlieha interier bmw skaze a pri akych km ako vyzera. na zaklade toho musim povedat ze keby som bol admin tak davam banany exotom ktori predavaju e60 rocnik 2004 530d cize typicky pozierac kilometrov, volant leskly akoby ho niekto natrel olivovym olejom resp. odraty bez farby koze, a v inzerate svieti 160 000km, tak akoze dokedy budeme toto podporovat??? nech si takito debili predavaju auto na autobazare alebo bazosi ale nech nechodia a nenukaju taketo sracky nam, ludom ktori ziju bmw a maju ich fakt radi. Tieto ojeby s kilometrami sa mnozia len preto lebo sa s tym nic nerobi. U 80 percent bmw nie je nijako markantne videt najazd km okolo 150 000...volant je sice trosku leskly ale koza ma stale svoju strukturu vsetko je matne a sedacka nie je ani nahodou presedena. A reci o servisnej knizke?to si snad robite srandu. Vsetci dobre vieme ako lahko je natrepat peciatky priamo v bmw ked tam mate znameho a spravia Vam taku servisnu historiu aku len chcete. Tak dokedy sa budeme tvarit ze sa nic nedeje hm??? to vazne nikoho nesere? Tymto vsetkym chcem povedat ze mohlo by sa nejako zakrocit aj ked niekedy je tazke nieco dosvedcit ale vzdy sa nieco da robit. ps: pre rypacov to ze mam malo prispevkov neznamena ze tu na klub nechodim ako host uz niekolko rokov cize poznam tu vsetky pomery...
ice.blade napísal:mozme sa tesit na to ze forum zpoplatnis?
Vladdo01 napísal:
neda mi reagovat, a budem potrebovat asi tvoje rady ked sa raz rozhodnem predavat svoje auto, rady ako ho predat.
Mam E61 530D 2005 cize auto ma cez 7 rokov, ja osobne mam auto cez dva roky a nepodarilo sa mi na nom nabehat viac ako 20tis km. to myslim naozaj vazne. beham stale na firemnacoch a dodnes lutujem to auto a motor ze umna len tak postava a ze ho vobec nevyuzivam (mal som kupit radsej benzin).
auto bolo dovezene na slovensko koncom roka 2008 (mne neznamou osobou) spravena KO, opravovane blatnik, dvere, gitovane, km 98tis, niekto natom pojazdil, asi pol roka, predal to v tom case mlademu hokejistovi HC slovan BA znova spravena KO 115tiskm, ked som auto kupoval ja malo 125tis + otlacene zadne sedacky od detskych sedaciek a znacne znamky pouzivania isofixu, tak predpokladam ze ziadny firemny korab, ale rodinny kombik. hokejista tvrdil ze on deti nevozil a ze to uz bolo ked to kupoval od predosleho majitela, ale tiez to mal clovek bez rodiny. takze to bolo este z nemecka. inak auto je z autohus, este mam na klucoch stitok s cias kedy stalo v showrome.
k autu su 2 kluce + jeden servisny. plastovy.
komplet serviska, razitka z nemecka, tvari sa ze kazde ine, iny datum, farba pera, podpis, styl pisma (ale to sa da vsetko spravit u kamosa)a tak to pokacuje aj naSK,
cize ja osobne najazdu km na svojom aute dvoverujem, je to poznat aj na iterieri, nafotim zajtra sedacky aj volant.
overovali sa km na roznych RJ kde sa zapisuju.
Napr aj IBS zapisuje KM a co tiez malo kto tusi, a rychlo stacaci a kseftari na taketo detaily zabudaju.
Mne to pasovalo presne, ked sa otovrila ta RJ datum poslednej vymeny baterie a stav km v tej dobe.
Ja som si auto isty.
Takze prosim daj rady ked budem auto predavat pisat rok 2005 a najazd 160tis km ako to mam spravit aby som nebol ojebavac a basnickar.
a vedel auto predat.
DAKUJEM ZA ODPOVED
-M5- napísal:
poviem to strucne a jednoducho si jeden zo 100, dalsich 9 ma skutocne km pri predaji a tych dalsich 90 ma na 8 rocnom aute ktore je primarne urcene na dlhe trasy menej ako 200 000,robim s autami denne a niekolko rokov ci uz su to obycajne alebo zavodaky a to co pisem nestrielam len tak zo srandy..... neda sa hadzat vsetkych do jedneho vreca preto ma prekvapuje ako si na to reagoval...
jararak napísal:dnes som bol na obhliadke s karavanom, stala tam strieborna e60, bol som sa na nu pozriet, svetla aj hmlovky ako po doslednom pieskovani, ked to startol, moja m57 sa nechyta, motor m54 ma nenechal chladnym, pytam sa ho kolko to ma na tachaci, 190t, ci tomu veri, on ze hej, tak som sa pousmial a zdelil mu moj priblizny odhad. povedal som mu nech si aspon balasty od hidiek da niekde za svetla, nie na ne. inac bolo to niekde v PN, teraz je to v KS takze ak niekto uvidi striebornu 520 (2,2i) s 191t km tak bacha na nu.
ice.blade napísal:netreba sa rozculovat treba opustit krajinu ak sa da alebo sa priclenit k tym co rozkradaju tento stat