... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: Co robit s o*ebavacmi v inzeratoch???

Piatok, 19. Októbra 2012, 20:58

rebel napísal:
... len tarate vase predstavy o AAA.
Psychicka natlak och boze :D Akoze pojdem si pozerat auto a oni ma psychickym natlakom donutia ho kupit aj ked nebudem chciet ano ? Co si blbecek ci truhlik ?
Ktori z vas co nadavate na AAA ste tam kupoval auto ? Napiste vlastnu skusenost, nie kokotinky, co sa siria od blbecka k truhlikovi a od truhlika ku vam :D

ked raz pojdes predat auto do AAA a budu ta tam 4 hodiny drzat lebo maju podozrenie ze auto bolo kradnute a dali technicak preverit policiou co spravis? zavolas si odvoz inym autom a nechas im tam technicak aj obcanak? kde krik ani nervy nepomahaju je na rade zlavit z ceny... niekto mi hovoril ze ludia co s tebou obchoduju v AAA maju psychologicky vycvik + skolenie v praxi predtym nez zacnu riesit obchod :D to ze ti hovorili do telefonu cenu o 500 eur vacsiu nez si chcel ze maju kupca nakonec po "dokladnom" skontrolovani stavu dostanes take 2/3 z toho co si chcel ak nie polovicu a ty budes v konecnom dosledku rad ze si sa toho auta a vsekych problemov zbavil :D mozno si potom povies ze si nakonec aj dobry obchod spravil :D :mrgreen:

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 19. Októbra 2012, 21:06

rebel napísal:
Psychicka natlak och boze :D Akoze pojdem si pozerat auto a oni ma psychickym natlakom donutia ho kupit aj ked nebudem chciet ano ? Co si blbecek ci truhlik ?
Ktori z vas co nadavate na AAA ste tam kupoval auto ? Napiste vlastnu skusenost, nie kokotinky, co sa siria od blbecka k truhlikovi a od truhlika ku vam :D

mam s nimi osobnu skusenost...su to totalni kokoti..uz som to myslim niekde na fore rozpisoval...4 roky dozadu ked som rozbiehal firmu som potreboval este jedno auto pre zamestnancov..a skoro som kupil staru vydojenu picovinu od tychto zebrakov.. [vtedy som este nebol autickar a o ich praktikach a renome som vedel velke hovno]....tak sa tu laskavo do nikoho nenavazaj a bud nic nepis alebo priznaj holy fakt, ze su to vyjebani kokoti, co zneuzivaju ludsku nevedomost a neznalost aut a pravnych dokumentov na vlastne obohacovanie sa...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Piatok, 19. Októbra 2012, 23:06

rebel napísal:

Myslim, ze po tomto je jasne, kto je tu blbecek a truhlik :mrgreen:

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Piatok, 19. Októbra 2012, 23:23

rebel napísal:

Ty snimi asi spolupracujes ked si ich tak obranujes co? :lol:
Skusenosti ti napisem aj 10 napriklad moju vlastnu,ked mi volali ze moje auto okamzite beru,povedal som im ze nemam cas na kokotiny ci maju vazny zaujem a za moju cenu atd.Povedali jasne nech dojdem do najblizsej predajne ze sa vybavia papierovacky vyplatia ma a este ma aj zoberu domov.Tak som tam ja KOKOT isiel kedze som to este nepoznal ako to tam chodi,zabil som tam skoro cely den z mojho zivota ktori mi nikto nikdy nevrati a ani nezaplati,a nakonec ked nenasli ani spinu na fukari tak mi zajebal ze mi daju 6200e ani o cent viac,problem je v tom ze ja som chcel za auto 8500e.Keby mi zajebe ze da 8000 tak nech nezerem im ho tam necham,take auta tam mali vtedy 2 ani jedno nemalo taku vybavu ako moje a boli po 11000e. ](*,)

Kamos im predal Mazdu 6 mala okolo 160 000km,po mesiaci v Acku mala uz len polku :wink:

Chces este nejake skusenosti?Kedze robim z autami uz par rokov tak ich mam dost,aj teraz mam par aut na predaj a denne sa budim na SMSky od AAA,inac to je jaka popicovka,ked im neberes mobil tak ti posielaju smsky =D> ...

rebel
Kraj: Zahraničie

Piatok, 19. Októbra 2012, 23:34

... no ok, tak som truhlik, ze som spokojny s kupou auta v AAA, bo som vedel co chcem, za kolko chcem, take mali, pozrel som a take som bral, za taku cenu aku ponukali, Nikto na mna netlacil, proste som prisiel s tym, ze toto auto kupujem a kupil som ho a som spokojny.
Nemusel som pisat o nejakych ojebavacoch v inzerate a vypytovat sa rok dopredu co kto povie na toto a hento auto a preco tamto a preco toto a je to fulka a top stav a nefajciar a garaz a zima nejazdane a ako nove a podobne zvasty, to je pekne citat, ale vsak kazde auto treba pozriet a ked vyhovuje za tu cenu tak sa kupi, co ma po tych zvastoch alebo po subjekte co ho predava ?
Ja AAA nehajim, len ich nedavam na horsiu uroven ako ostatnych predavajucich ci vykupujucich, su to stale ludia ako ti ostatni a vsetko je o ludoch.
Ak je niekto kokot v AAA, tak kokot bude aj doma pri zene aj pri pokladni v obchode.
Je to podobne ako ked masa nadava na politikov, ako keby oni boli z inej planety, pritom su to tiez ludia, ktori byvaju na tych istych uliciach, chodia do tych obchodov a podobne ...
Je to o ludoch a pristupe, nie o nazve firmy ci funkcii ...
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 20. Októbra 2012, 08:40

lenze ty stale nechapes jednoduchu vec - ze ojebavanie patri do ich firemnej politiky a Know-how....to nie je o jednom konkretnom predajcovi v jednej pobocke..ale o celej firemnej politike, kde vedenie huci do svojich podriadenych, aby auta stacali, lepili z buraciek a tym v konecnom dosledku maximalizovali svoj zisk....

vid aj kopa prispevkov v inych temach a nie len na tomto fore...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

dodo555
Auto: e30 318i cabrio
Kraj: Bratislavský

Sobota, 20. Októbra 2012, 14:04

LEXXX525 napísal:
Skusenosti ti napisem aj 10 napriklad moju vlastnu,ked mi volali ze moje auto okamzite beru,povedal som im ze nemam cas na kokotiny ci maju vazny zaujem a za moju cenu atd.Povedali jasne nech dojdem do najblizsej predajne ze sa vybavia papierovacky vyplatia ma a este ma aj zoberu domov.Tak som tam ja KOKOT isiel kedze som to este nepoznal ako to tam chodi,zabil som tam skoro cely den z mojho zivota ktori mi nikto nikdy nevrati a ani nezaplati,a nakonec ked nenasli ani spinu na fukari tak mi zajebal ze mi daju 6200e ani o cent viac,problem je v tom ze ja som chcel za auto 8500e.Keby mi zajebe ze da 8000 tak nech nezerem im ho tam necham,take auta tam mali vtedy 2 ani jedno nemalo taku vybavu ako moje a boli po 11000e. ](*,)

ta ista skusenost volali mi 9 krat v priebehu tyzdna 8x som ich poslal po telefone do ...., na deviaty som ich poslal do p... az ked som tam prisiel :)
presne ten isty scenar 6500 na 3700 :)
skoda ze nemam nahravku ked mi povedal vyslednu cenu by sme sa pobavili :)

bramborak
Auto: e91 "07

Sobota, 20. Októbra 2012, 15:29

to iste kamosovi na Fiat Stilo, najprv 5700e tusim, lebo to malo asi 50 000km najazd realny (iba mesto jazdene) dohodli sa, ze ma priniest auto, ze papiere vyplnia a ....... a potom 3000 aj drobne ked uz im tam auto malo zostat . :smile: (podla mna aj tak dobra cena na fiat... :lol: )
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

pyranes

Sobota, 20. Októbra 2012, 16:00

voMacK napísal:

mam s nimi osobnu skusenost...su to totalni kokoti..uz som to myslim niekde na fore rozpisoval...4 roky dozadu ked som rozbiehal firmu som potreboval este jedno auto pre zamestnancov..a skoro som kupil staru vydojenu picovinu od tychto zebrakov.. [vtedy som este nebol autickar a o ich praktikach a renome som vedel velke hovno]....tak sa tu laskavo do nikoho nenavazaj a bud nic nepis alebo priznaj holy fakt, ze su to vyjebani kokoti, co zneuzivaju ludsku nevedomost a neznalost aut a pravnych dokumentov na vlastne obohacovanie sa...

Epicke :twisted:

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 09:55

rebel napísal:
Nikto na mna netlacil, proste som prisiel s tym, ze toto auto kupujem a kupil som ho a som spokojny.
Takze bud si to kupil drahsie, nez by si kupil inde, alebo uz oni oje*ali predosleho majitela, od ktoreho to zobrali (nie kupili) za polovicu, aby potom v bazari mohlo byt za normalnu trhovu cenu.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných