... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rebel napísal:... len tarate vase predstavy o AAA.
Psychicka natlak och bozeAkoze pojdem si pozerat auto a oni ma psychickym natlakom donutia ho kupit aj ked nebudem chciet ano ? Co si blbecek ci truhlik ?
Ktori z vas co nadavate na AAA ste tam kupoval auto ? Napiste vlastnu skusenost, nie kokotinky, co sa siria od blbecka k truhlikovi a od truhlika ku vam
Psychicka natlak och bozeAkoze pojdem si pozerat auto a oni ma psychickym natlakom donutia ho kupit aj ked nebudem chciet ano ? Co si blbecek ci truhlik ?
Ktori z vas co nadavate na AAA ste tam kupoval auto ? Napiste vlastnu skusenost, nie kokotinky, co sa siria od blbecka k truhlikovi a od truhlika ku vam
LEXXX525 napísal:Skusenosti ti napisem aj 10 napriklad moju vlastnu,ked mi volali ze moje auto okamzite beru,povedal som im ze nemam cas na kokotiny ci maju vazny zaujem a za moju cenu atd.Povedali jasne nech dojdem do najblizsej predajne ze sa vybavia papierovacky vyplatia ma a este ma aj zoberu domov.Tak som tam ja KOKOT isiel kedze som to este nepoznal ako to tam chodi,zabil som tam skoro cely den z mojho zivota ktori mi nikto nikdy nevrati a ani nezaplati,a nakonec ked nenasli ani spinu na fukari tak mi zajebal ze mi daju 6200e ani o cent viac,problem je v tom ze ja som chcel za auto 8500e.Keby mi zajebe ze da 8000 tak nech nezerem im ho tam necham,take auta tam mali vtedy 2 ani jedno nemalo taku vybavu ako moje a boli po 11000e.![]()
voMacK napísal:
mam s nimi osobnu skusenost...su to totalni kokoti..uz som to myslim niekde na fore rozpisoval...4 roky dozadu ked som rozbiehal firmu som potreboval este jedno auto pre zamestnancov..a skoro som kupil staru vydojenu picovinu od tychto zebrakov.. [vtedy som este nebol autickar a o ich praktikach a renome som vedel velke hovno]....tak sa tu laskavo do nikoho nenavazaj a bud nic nepis alebo priznaj holy fakt, ze su to vyjebani kokoti, co zneuzivaju ludsku nevedomost a neznalost aut a pravnych dokumentov na vlastne obohacovanie sa...
rebel napísal:Takze bud si to kupil drahsie, nez by si kupil inde, alebo uz oni oje*ali predosleho majitela, od ktoreho to zobrali (nie kupili) za polovicu, aby potom v bazari mohlo byt za normalnu trhovu cenu.Nikto na mna netlacil, proste som prisiel s tym, ze toto auto kupujem a kupil som ho a som spokojny.